18.03.2009

Cum sa aleg numerele norocoase la loto

Cum sa aleg numerele norocoase la loto
Adresa dumneavoastra si ziua de nastere sunt in egala masura alcatuite si din cifre ce intr-o anume combinatie va apartin si poarta o anumita vibratie.In fapt,o combinatie rezultata din numarul casei in care locuiti si ziua de nastere este cea mai des intalnita pe panourile de castig de la orice agentie loto.
Puteti afla care este combinatia dvs. proprie care va poarta noroc intr-un timp foarte scurt.Asezati-va la masa,intro incapere linistita,unde sa nu fiti deranjat de nimeni.Pe o coala alba,neliniata,scrieti numarul casei dvs., sau numarul,sa zicem blocului in care locuiti(daca acesta are si o litera,sa zicem ca locuiti in blocul M 17,luati in calcul numai 17).
Sa zicem ca locuiti la nr.127 al strazii,in blocul 17.Reduceti numarul format din trei cifre la un numar cu doua,adunand cifrele care-l compun,in exemplu nostru 127= 1 +2 + 7 =10.Astfel,10 este primul numar norocos,iar 17,numarul blocului-cel de-al doilea al combinatiei cautate.
Daca insa locuiti,sa zicem intr-o casa,pe strada Armoniei nr.3, adunati cifra 3 cu numarul literelor ce compun numele strazii.Astfel,Armoniei are 8 litere;adunati 3 cu 8 si ati obtinut 11.Puteti fiti sigur ca este un numar care va poarta noroc.In cazul in care locuiti la casa,al doilea numar norocos il constituie numarul ferstrelor indreptate spre sud si est.
Daca locuiti la bloc,iar strada nu are un numar pentru blocul respectiv,adunati nr.blocului(sa zicem ca locuiti in blocul 23,luati in calcul 23) cu numarul apartamentului in care locuiti,sa presupunem 41.
23+41=64.Daca vreti sa castigati la Noroc,puteti juca 64.Daca insa va hotarati pentru 6 din 49,reduceti numarul norocos 64 prin adunarea cifrelor ce il compun si jucati 6+4=10
Puteti combina insa numarul casei,al blocului sau al apartamentului dvs. cu numerele zilei dvs. de nastere.Sa zicem ca v-ati nascut in 17 martie 1956.Martie este a 3-a luna a anului.Unul dintre numerele castigatoare pentru dumneavoastra va fi cel rezultat din adunarea zilei cu cifra lunii,adica 17+3=20.Inca un numar norocos pentru dumneavoastra este cel rezultat din adunarea cifrelor ce compun anul,respectiv 1+9+5+6=21.
Atentie!
Daca aveti nevoie de o combinatie de 6 numere,nu folositi mai mult de trei dintre cele aflate prin calculul cifrelor ce compun adresa si ziua dvs. de nastere.Adica,daca locuiti in blocul 23,la apartamentul 41 si v-ati nascut la 17 martie 1956,folositi doar 64,20 si 21.
Celalalte trei numere de care aveti nevoie trebuie sa va fie "dictate" de subconstient.

Articole similare:

Numerele din vise si castigul la loto
Dictionarul viselor legate de cifrele castigatoare la loto

31 de comentarii :

  1. daca nu castig totul e minciuna............

    RăspundețiȘtergere
  2. lasati-ma nene cu dastea ca nimeni nu castiga prin vraji cAstiga tot ala care are si care are un gram de noroc asa ca :))duceiva tare astia care credti

    RăspundețiȘtergere
  3. castigati o pizda ..sunati-ma ...0723 079 286 ...flori

    RăspundețiȘtergere
  4. am participat si 3 cifre erau corecte....sincer!iar celelalte cit pe ce ...

    RăspundețiȘtergere
  5. numere norocoase: 6,13,20,22,31,47...............cred nu stiu sigur dar incercati

    RăspundețiȘtergere
  6. ba voi sunteti sanatosi cu capu????? va spun eu ca nu......

    RăspundețiȘtergere
  7. AM JUCAT PRECUM AICI SI MI-A IESIT NICIUN NUMAR:d:d:d ... DAR TOTUSI INCERCATI ,,, INSA ORICUM MAJORITATEA OAMENILOR JOACA DUPA CHESTIA ASTA ... PAUL DE LA SCOALA :d

    RăspundețiȘtergere
  8. minciuni,norocul ti-l faci singur

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu stiu ce să zic ieu locuiesc în Austria ..... si joc la loto de cînd mă stiu, am incercat toate posibilitătile pînă acum, dar asta ieste o chestiune ce tine de noroc , nu de vrăji ,nu de calcule , poate spune cine ce vrea posibilitatea de a cîstiga la loto ieste foarte redusă,( vreau să zic de a cistiga la loto nu de a te amăgi)ceva de genul 1 la cîteva milioane. Asa că lăsativă de baliverne de astea cu vise, pachete de cărti si mai stiu ieu ce TOTUL SE BAZEAZĂ PE NOROC

    RăspundețiȘtergere
  10. sunteti toti niste idioti. :)) la loto nu ai nevoie de noroc, pt ca nu ai ce face cu el...iti trebuie putina minte sa iti dai seama ca mereu castiga cine si cand vor cei de la conducere

    RăspundețiȘtergere
  11. ba ce sa zic, eu can joc la loto SAU (CAND AM JUCAT) eu nu ma gindesc la castig ba din contra ma gandesc ca le-am facut un mic cadou la cei care au inventat loto sa-u carel mostenesc ....astea chiar sunt destepti!BRAVO!

    RăspundețiȘtergere
  12. hmmmmmmmm ce sa zic totu e sa speri ca intr_o buna zii vine si soarele pr strada ta!! speranta nu moare nicii odata!! daca nu ai speranta ce? faciiii e ultima care nu neo poate lua nimenii orice ar face eu joc de cand ma stiu si pot spune ca am si castigat bine nu m,ult dar putin ce sa ziccc jucatii si poate o sa castigatii bafta!!

    RăspundețiȘtergere
  13. multumesc sf.Mihail.sf Gavril.sf Rafael

    RăspundețiȘtergere
  14. eu am castigat cu 5 numere ,deci se poate si nu sunt in conducerea nimanui

    RăspundețiȘtergere
  15. salut eu personal cred ca numerele de la loto sant o succeiune continua a fiecarei zile anterioare .si cum numerele sant toale alaturate adica o continuitate(12345678901234567890)le lipsesc doar zecimalele ca sa sa defineasca nr exact(22,23 32,33)ele scotandule zecimala2cu3 sant alaturiatat antre ele la oextragere cat si antre zile de la una la alta si se formeaza asa zisele triunghiuri cu distante exacte antre ele 1.9.10.11.19.20.21.29.30.31.39.40.41.+1-1

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. am incercat toate metoadele de aici si ori ce am auzit, si nimic frate,, poate numai soarta si noroco daca mia suride, dar alcineva sa iti dea un raspuns crect, nu cred,

      Ștergere
  16. daka nu a'ti crede ce morti vostri mai cautati pe situ asta ma distrusilor... (doar pentru cei care sustin cu tarie ca nu cred in zodiac)

    RăspundețiȘtergere
  17. visati cai verzi pe pereti cu formula asta :)))
    la loto regula este, casa ia totul sau cat mai mult, pariorul eventual nimic.
    sa ai idee macar ce numere ar putea iesi, trebuie sa faci ceva statistici pe zile, pe numere cand/cum/de ce au iesit/ de ce sau repetat .... sau sa mergi pe ideea de prost sa fii, noroc sa ai. bafta

    RăspundețiȘtergere
  18. CUM ALEGEM NUMELELE LA LOTERIE

    “Cum alegem numerele la loto ?” – întrebarea crucială pe care fiecare jucător la loto şi-a pus-o încă de la prima încercare…
    Cei pasionaţi, mai ales cei fideli aceleiaşi loterii (Loto România, Washington Daily Keno, etc.) se întreabă, mai ales după o serie lungă de insuccese, cum e mai bine: să rămână consecvenţi aceloraşi numere favorite sau să aleagă mereu alt set de numere ?
    Alegem un model matematic simplificat, la fel de relevant:
    Se extrage un număr din {1,2,3,4,5} iar biletul ales conţine un singur număr.
    Dacă biletul conţine acelaşi număr, şansa unui câştig este , evident, P=1/5=20%.
    Dacă biletul conţine un număr ales de fiecare dată la întâmplare, şansa unui câştig este similară cazului în care alegând la mâna stângă un deget , acesta să se potrivească cu cel ales, la întâmplare, la mâna dreaptă (există un joc, stupid dealtfel, de felul ăsta în S.U.A.).
    Adică, probabilitatea apariţiei perechii (x,x) din toate combinaţiile (α,β),α-stânga,β-dreapta,alese din {1,2,3,4,5} . Acestea sunt în număr de 25. Perechile câştigătoare sunt (1,1),(2,2),(3,3),(4,4),(5,5), deci 5.
    Şansa unui câştig este , evident, P=5/25=20%.

    ADICĂ ACEEAŞI...

    RăspundețiȘtergere
  19. rugativa la dumnizeu sa aveti sanatate sa faceti bani

    RăspundețiȘtergere
  20. Am nevoie de o vrăjitoare care să mă ajute cu numere pentru a câștiga loterie

    RăspundețiȘtergere
  21. O mare fericire cum mi-am câștigat loteria cu numărul norocos de la doctorul Isikolo.

    Numele meu este Angelica Moric !!! Sunt foarte recunoscător că am împărtășit aceste mărturii minunate cu dvs. Cel mai bun lucru care sa întâmplat vreodată în viața mea este cum câștig la loterie. Sunt o femeie care crede că într-o zi voi câștiga loteria. în cele din urmă visele mele au venit prin când am e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com. încredere și spune-i că am nevoie de numerele de loterie. Am venit un drum lung de cheltuire a banilor doar pentru a fi sigur ca castig. Dar niciodată nu știu că câștigarea a fost atât de ușoară până în ziua în care am vrut să mă refer la vrăjitoria on-line, la care mulți oameni au vorbit despre faptul că este foarte bun în vraja de loterie, așa că am decis să încerc. Am contactat acest om și a făcut o vrajă și mi-a dat numerele de loterie câștigătoare. Dar crede-mă când au ieșit remizele, am fost printre câștigători. am câștigat 1.200.000 de milioane de lire sterline. Marele Dr Isikolo. credeți că sunteți cu adevărat cei mai buni, cu acești oameni puteți câștiga milioane de bani prin loterie. Sunt foarte fericit să-i întâlnesc pe acești oameni, îți voi fi recunoscător pentru totdeauna. Trimiteți-l prin e-mail pentru numerele dvs. de loterie câștigătoare.
    Email: isikolosolutionhome@gmail.com sau whatsapp +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  22. Dacă ați fost dezamăgit de alte vrăjitoare și vindecători, care nu au reușit să ofere rezultatele dorite. Fii liniștit de data aceasta cu cel mai puternic și supradotaționat turnător de vrăji pe care îl poți întâlni vreodată.
    Contactați-l dacă știți că vă confruntați cu soarta de mai jos
    E-mail: wightmagicmaster@gmail.com
    WhatsApp: +17168691327

    (1) Îți place Ex-ul tău?
    (2) Ai mereu coșmaruri?
    (3) Vrei să fii promovat la locul de muncă?
    (4) Vrei să alerge după tine femei / bărbați?
    (5) Vrei un copil al tău?
    (6) Vrei să fii bogat?
    (7) Vrei ca soțul / soția ta să fie al tău pentru totdeauna?
    (8) vrei să îți crești dimensiunea pula? / Să durezi mult când faci sex?
    (9) Doriți să vă recuperați banii pierduți?
    (10) Vrei să oprești divorțul?
    (11) Vrei un divorț?
    (12) Vrei ca orice dorință să fie acordată de cineva?
    (13) vraja concep o nevoie de sarcină copil?
    (14) Doriți să vă opriți căsătoria sau relația sau să vă rupeți?
    (15) Vă este greu să câștigați un caz în instanță?
    (16) Vrei să te căsătorești cu partenerul tău cât mai curând posibil?
    Din nou, adresa mea de e-mail este: wightmagicmaster@gmail.com
    WhatsApp: +17168691327

    Contactați-l imediat pentru toate problemele dvs. și rezolvați situația în câteva zile.

    RăspundețiȘtergere
  23. Ai mare nevoie de vraja de dragoste pentru a-ți aduce înapoi fostul iubit sau pentru a-ți reuni căsnicia? Trimiteți un e-mail la DR ISIKOLO pentru o soluție rapidă de 48 de ore. Mă numesc Melina Marius. Am avut o problemă cu soțul meu în urmă cu o lună, care ne depărtează. Când s-a despărțit de mine, eram confuz și nu știam ce să fac ca să-l recuperez, mă simțeam atât de gol înăuntru. Până când l-am întâlnit pe DR ISIKOLO pe internet, despre cum a ajutat atât de mulți oameni să rezolve diverse probleme. I-am trimis un e-mail și i-am spus problema mea și am făcut ceea ce mi-a cerut să fac pentru ca el să mă ajute, pentru a scurta povestea lungă, înainte să îmi dau seama, în mai puțin de 48 de ORE, soțul meu m-a sunat și s-a întors la mine și mi-a spus că îi pare rău de ceea ce se întâmplă între noi doi. În cele din urmă, scriu această mărturie pentru a-ți oferi mulțumirea și recunoștința mea profundă, DR ISIKOLO pentru că ți-ai respectat cuvintele și promisiunile de a-l aduce înapoi la mine în doar 48 de ore de la vrăjile tale puternice și pentru că ai folosit puterile tale dăruite și mari pentru a aduce-l înapoi. Dacă aveți nevoie de ajutorul lui, îi puteți trimite un e-mail la: isikolosolutionhome@gmail.com. Puteți, de asemenea, să-l trimiteți prin WhatsApp la +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  24. Sunt aici pentru a depune mărturie despre modul în care acest puternic vrăjitor numit Dr.DWAN m-a ajutat să-mi repar relația. Mi-a fost zdrobit când logodnica mea mi-a spus că nu mai este interesat să se căsătorească cu mine pentru că avea o aventură cu cealaltă femeie la care lucrează. Plângeam și plângeam în fiecare zi, până când a devenit atât de rău încât am apelat la Internet pentru ajutor, atunci când am citit o recenzie despre marea muncă a Dr.DAWN, apoi l-am contactat pentru ajutor pentru a-mi recupera iubitul, el m-a ajutat să fac o puternică (vrajă de dragoste de reconciliere) și spre cea mai mare surpriză a mea, după 48 de ore în care am făcut vraja de dragoste, logodnica mea s-a întors în genunchi rugându-mă să-l iert. Acum suntem căsătoriți fericiți și toate mulțumirile sunt adresate Dr.DAWN Wonders pentru că m-ați ajutat să-mi salvez relația, puteți contacta Dr.DAWN prin adresa sa de e-mail: ( dawnacuna314@gmail.com )
    WhatsApp:+2349046229159/
    +3550685677099

    RăspundețiȘtergere
  25. După căsătorie, viața mea a fost atât de grea, încât soțul meu a început să urmărească alte femei pentru că nu i-am dat un copil după ce am așteptat câțiva ani. Mi-am văzut căsnicia dispărând. Am făcut tot posibilul pentru a schimba situația, dar nimic nu a funcționat până l-am întâlnit pe Dr. DAWN, un vindecător spiritual. Dr DAWN mi-a salvat viața și căsnicia. acum am 3 copii. Sunt recunoscător Dr. DAWN și de aceea îmi las mărturia oricărei persoane care suferă de probleme conjugale și de fertilitate. E-mail de contact: dawnacuna314@gmail.com
    Whatsapp:+2349046229159

    RăspundețiȘtergere
  26. Căsătoria mea era aproape la sfârșit când am văzut un comentariu despre un bărbat pe nume Dr DAWN, care îi ajută pe oameni să-și recapete soțul și l-am contactat, din fericire pentru mine, a făcut vrăji după 24 de ore, iubitul meu s-a întors la mine de atunci, căsnicia mea a avut loc. a fost stabil, mulțumesc pentru tot ceea ce a făcut pentru mine, vă asigur că luați legătura cu el,
    este priceput cu următoarele vrăji:
    * vrăji de dragoste
    * vrăji de căsătorie
    * magia banilor
    * vraja norocului
    * Vrăji de atracție sexuală
    * SIDA Cure Magic
    * Casino Cave
    * Peșterile blestemate au fost eliminate
    * Vraja de protecție
    * Magic Loterie
    * Vrăji norocoase
    * Vraja de fertilitate
    * Inel de telekineză 💍
    WhatsApp: +2349046229159

    E-mail: dawnacuna314@gmail.com

    RăspundețiȘtergere

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Bluehost