11.04.2009

Dezlegari,desfacere de farmece si vraji

Asa cum vrajile si farmecele se fac pentru a interveni pe cai magice in viata,gandurile si dorintele cuiva,silindu-l sau rugandu-l sa actioneze dupa voia altuia,desfacerile reprezinta acea arma magica cu care fiecare este liber sa se apaere de agresiunea exercitata asupra sa in diferite moduri si cu diverse scopuri.
Dezlegarile(desfacerile)sunt parte binecuvantata a magiei,aducatoare de liniste in sufletele tulburate,de echilibru si armonie in desfasurarea nirmala a vietii.
In dezlegarea pentru toate farmecele si vraji exista o insiruire inmarmuritoare a numeroaselor varietati de vraji si farmece,care arata pana unde poate merge o imaginatie perversa manata de rautate si cat de mare este rabdarea pe care o pune in cautarea mijloacelor de razbunare.
Sa nu va fie teama de vraji.Teama este aceea care va face slabi,deschizandu-le calea de a va influenta!
In magia neagra,prin aruncarea in calea victimei a diferite scarnave cu care s-au facut vrajile,se urmareste ingrozirea acesteia si prin frica autosugestionarea in sensul dorit de vrajitor.In astefel de cazuri priviti-le in fata si impotriviti-va lor din toate puterile sufletului,cu incredere ca ajutati de Dumnezeu le puteti invinge.Cand nu te temi de ceva,acel ceva nu iti poate tulbura gandurile si viata,nu-ti poate patrunde in subconstient si nu te poate influenta.
Nelasand sa-ti patrunda in gand teama,indoiala si ura esti puternic in fata fortelor raului.
Adevaratii demoni si cei mai periculosi ii putram in propriul suflet.
Ei sunt gandurile indreptate impotriva altora,care se intorc asupra noastra,iar viata pe care ne-o face este produsul propriilor noastre ganduri.
Dezlegarile se fac dimineata inainte de rasaritul soarelui cand intreaga natura se trezeste in plina frumusete si bucurie la viata,uneori si seara dupa apusul soarelui,niciodata in miez de noapte si nici in zilele de sabatori.
Obiectele folosite la alungarea raului se indeparteaza,oalele de lut se sparg,se ingroapa in spatele casei,fusele se pun pe foc.Numai fierul plugului,sapa sau toporul se pastreaza ca ele nu au preluat raul ci au dar din puterea lor dezlegarii.

631 de comentarii :

  1. buna sant o fata de 27 de ani sant victima farmecelor .am trait 3 ani ingrozitori am pierdut tot ce aveam inclusiv munca si persoana iubita noapte de noapte aveam cosmaruri,am slabit enorm ami cade pau aveam o durere ca o arsura ingrozitoare in stmac acum sant putin mai linistita dar nu pot spune ca ami merge mai bine mias dori mult sa siu cum pot pune capat definitiv acestor farmece.daca ami puteti spune cva astept imeil pe adresa laviniagrindean@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  2. buna lavinia eu am aceasi problema ,am patit atatea...si cred ca si eu la fel..contacteaza-ma rsteliangeorge@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  3. buna sunt Daniela am 35 ani si un baietel suntem victime toata familia eu ,baietelul,fratele,mama inclusiv sotul care a divortat de mine si traim un adevarat cosmar sotul s-a combinat cu cumnata mea sotia fratelui meu toti fiind casatoriti si am avut parte de multe cosmaruri becuri care pocneau sarme pete de sange,cordoane innodate,oglinda sparta, un intreg cosmar copilul numai prin spital ,parasita de sot fara bani mi-am vandut atatea el nevrand sa mai stie de mine si de copil ,am umblat prin tara la manastiri. la descantatori ,biserici ne-am mai linistit putin (ma refer la calvar)insa stam prost cu sporul casei si cumnata care face farmece am auzit ca tot reinnoieste si ca ar fi foarte puternice farmecele si sotul nu vrea sa dea pensie pt copil si nici nu s-a mai intors acasa si nu mai avem nici o legatura si nici nu ne vorbim cu toate ca suntem casatoriti de 12 ani si ne stim de 14 ani, va rog daca puteti sa ma ajutati adresa mea de email e daniela_slav@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  4. cred ca cineva mi-a luat sporul casei ,merg din pierderi in pierderi ,banii vin dar nu pot sa realizez nimic si in plus in ultimii doi ani am avut si mai am inca numai necazuri .nu stiu ce sa mai fac.merg mereu pe la biserici .

    RăspundețiȘtergere
  5. ma numesc tiberiu
    nu stiu cesa antaplat deovreme totul merge pe dos an casa sotia meia a plecat cu altul am ramas cu copii acasa 3 la numar nustiu daca sant femecat va multumesc

    RăspundețiȘtergere
  6. e adevarat ca daca gasim bilute de argint viu trebuie sa ne pisam pe ele ?

    RăspundețiȘtergere
  7. am ajuns probabil pe aceste situ-uri vand la baza aceeasi nelamurire..exista vraji? din toate timpurile a existat ceva care a putut schimba sau influenta intr-o oarecare masura destinul oamneilor.nu stiu daca scopul a fost binele sau raul. binele meu poate e raul altuia si raul si binele altuia imi face mie rau.atata vreme cat suntem curati si credem in puterea lui dumnezeu nu cred ca ar trebui sa ne punem problema ca viata noastra ar putea fi schimbata printr-o vrajitorie. credinta invinge totul.iar daca am pierdut o lupta nu inseamna ca s-a sfarsit razboiul. raul nostru se va termina atunci cand il vom inlatura din noi insine, atunci cand vom accepta ca impactul este spre binele nostru. atatea cazuri si probleme.....treziti-va dimineata si respirand adanc spuneti-va ca sunteti puternic si nimic nu va poate atinge.traiti in fiecare zi cu speranta ca maine va fi mai bine.cereti iertare tuturor celor carora le-ati gresit sau li se pare lor ca ati gresit chiar daca nu ati facut-o..renuntati la ura si va veti simtit descatusati..cine seamana vant va culege furtuna cine daruieste iubire va fi iubit...inlaturati-ti frica prin credinta, pentru ca optimismul si credinta in dumnezeu va invinge totul. raul va imbolnaveste mintea si trupul....si pana la urma asta vor cei care se numesc adversarii nostri. nu raspundeti la rau cu rau.....nu mai exista legea talionului pentru ca iisus a semanat iubire.daca doriti sa discutati orice problema va stau la dispozitie in masura in care timpul imi va permite hidisan2008@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  8. ma numesc nicoleta si la fel ma izbesc de aceias problema de cand mam casatorit merg doar in pierdere banii sunt dar nu reusim sa facem nimic zici ca ne fura cineva bani deja a doua zi de salariu nu mai avem nici un ban mam saturat poate cineva sa imi spuie si mie ce sa fac contactatima pe adresa n.bradatan@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  9. farmecele sunt adevarate.dar se leaga de cine este slab.

    RăspundețiȘtergere
  10. roantiflood@yahoo.com10 septembrie 2009 la 12:26

    Farmece sau nu, dumneavoastra decideti! Un lucru este sigur! Numai Dumnezeu va poate ajuta! Orice probleme aveti, nu uitati un singur lucru: credinta in Dumnezeu dezleaga orice "farmece"! Dar, trebuie cu adevarat sa credeti in EL! Daca am avea credinta, macar cat un bob de mustar am putea muta muntii din loc! Puteti sa ma contactati pentru sfaturi daca doriti! Cautati-L mai intai pe Dumnezeu! Cu siguranta IL veti gasi! (Cine cauta gaseste, cine bate i se va deschide!)

    RăspundețiȘtergere
  11. DACA SUNTETI NECREDINCIOSI IN DUMNEZEU SI CREDETI IN FARMECE ELE SE VOR LEGA DE VOI ,VA POATE AJUTA DOAR CREDINTA SI CAINTA ,IAR IN UNELE CAZURI CALUGARII SAU PREOTI.

    RăspundețiȘtergere
  12. Si eu am cam aceiasi problema ca Daniela. Fratele prietenului meu s-a casatorit cu o fata ( de origine rroma )care de cand a aparut in viata lor eu am probleme in relatie. Aproape toate certurile noastre sunt din cauza ei. Ne-am si despartit din cauza ei, desi doar din vorbe. De curand au facut nunta si s-a inrautatit situatia. Fratele lui s-a certat cu mine din senin pentru ceva minor de m-a si dat afara din casa. Tin sa mentionez ca ea il suna tot timpul, si noaptea, nu mai scap de ea. Prietenul meu zice ca eu sunt nebuna, ca e sotia fratelui lui si ca sunt prieteni. Dar de fiecare data cand vorbeste cu ea se schimba si se cearta cu mine. O data, de cand sunt certata cu fratele lui, au venit noaptea la 3 sa ii aduca de mancare ( si eu fac mancare Doamne Fereste, si cine mananca zice ca e buna ), dar mereu zice ca mancarea mea nu e buna si se duce sa manance mancarea ei..Pleaca cateodata la ei si sta si cate 3 zile, fara sa sune.Sau ma suna cand nu e in prezenta lor, cand iese din casa lor.Situatia e mult mai complicata de cat pot scrie eu aici si dureaza de un an de zile.Mentionez si ca sora ei au adus-o din Italia pentru ca innebunise si o bagasera in spital de nebuni ( probleme de familie, iar ea mi-a zis ca matusa lor e posibil sa practice vrajitoria ).Am fost si la biserica sa fac dezlegare. A 3a zi el a venit acasa, a aruncat pe jos tricoul favorit pe care il sfintisem, calculatorul brusc a luat un virus care l-a stricat de tot, ochelarii mi s-au rup, pana si monitorul de la serviciu mi s-a inchis..va rog sa ma ajutati, nu mai rezist. adresa mea de mail este "lumid19@hotmail.com "

    RăspundețiȘtergere
  13. Prezicatoarea Geta
    Cu ajutorul Magiei Albe, cu puterile cu care Dumnezeu m-a inzestrat pot ajuta persoanele care au probleme in dragoste, profesie, sanatate, obstacole repetate, dezastru familial, pot vindeca alcoolismul, impotenta, dependenta de droguri, pot scoate argintul viu, pot prezice viitorul, pot desface farmece.
    Va pot ajuta si la telefon.
    Sunati cu incredere la nr de Tel:
    0242.530.803
    0722.417.052

    Am facut 3 accidente vasculare si Dumnezeu m-a ajutat prin credinta si eu la randul meu vreau sa ajut prin harul cu care EL m-a inzestrat.

    RăspundețiȘtergere
  14. buna tuturor, am intrat din intamplare pe acest site si nu am puttu trece cu vederea postarile dumneavoastra, si pot spune ca si eu ma confrunt cu acest gen de probleme... gasesc tot felul de lucrurui necurate pe langa casa, nu mai avem spor deloc nea nenorocit ,banuim cine ar fi dar nu putem face nimic.va rugam care stiti mai multe despre aceste lucruri sfatuitine ce ptem face.cred ca o sai dau foc la casa sa iasa satana.va multumesc ca am putut sa ma descarc

    RăspundețiȘtergere
  15. ma numesc elena,am citit toate mesajela si imi pare foarte rau,va pot ajuta cu un sfat.deschid cartile adr mea de mess elena19_2005 sau nr de tel 0765184884

    RăspundețiȘtergere
  16. buna ma numesc paul si eu am o problema famileala sotia este pe cale sa ma paraseasca pt o alta persoana ce pot sa fac este farmec ma gindesc la copilul pe cre il avem imi doresc din tot sufletul sa cresca alaturi de mama si tata asa cum este intro familie inplinita

    RăspundețiȘtergere
  17. buna seara..nu cred k va pot ajuta dar ar fi bine sa incercati sa mergeti la o biserica cunoscuta, pe unde se zice k preotii de acolo ar avea harul de a vedea dk sunteti fermecati si sa aflati de la ei cum puteti scapa de blesteme...

    RăspundețiȘtergere
  18. in plus..imi fac lucrarea de licenta pe acest domeniu..si as vrea sa fac un capitol-studiu in care sa pun cateva cazuri reale din ziele noastre asemenea voua..dk sunteti de acord sa sa pun povestea voastra in acest capitol ast rasp si vom vb prin mail.. sa imi spuneti totul cum a inceput, ce se intampla cu voi, dk ati scapat si cum ati facut asta...lasati comentarii aici si va voi trimite eu mail-uri dk doriti sa includ povestea dvs multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  19. buna,
    ma numesc maricica/daniela - ca si cei de mai sus cred ca sint si eu (de 11-12 ani) "victima" unor farmece de ursita si nenoroc. Dupa o boala grea (doctorii nu au reusit sa-mi dea nici un diagnostic),certuri si multe greutati financiare m-am despartit de sotul meu (2002), si pe toata acesta perioada nu me-a mers bine absolut deloc nici in privinta sanatatii, a unei casatorii si nici financier etc., cu toate ca muncesc 12-14 ore pe zi. Eu nu locuiesc in Romania si aici cam greu gasesc un Preot roman (care stie) sa-mi dezlege farmecele ca sa-mi merga si mie cat de cat mai bine. Am cautat prin internet Rugaciuni de dezlegare, dar nu am gasit ceia ce-mi trebuie. Acum am o rugaminte la toti care citesc aceste rinduri sa-mi trimita (prin e-mail)citeva Rugaciuni de dezlegare - pentru sanatate si de spor in casa! Va mutumesc foarte mult si sa va dea Dumnezeu Sanatate! Adresa mea este: daciarom@freenet.de

    RăspundețiȘtergere
  20. buna daniela ..dk profa mea imi va da vreun text de rugaciune ptr ceea ce iti trebuie tie am sa ti-l dau prin mail

    RăspundețiȘtergere
  21. cine doreste sa comunicam prin mail sau mess si sa imi spuna povestea lui..cum a inceput?ce i s-a intamplat? lasati adresa de mail aici si eu va scriu...

    RăspundețiȘtergere
  22. citesc aici si nu stiu ce sa cred.....in aparenta pot spune ca am o viata normala aparte faptul ca de 6 ani ma chinui sa am un copil si nu reusesc....am incercat fecundatia artificiala..dar nu am reusit...am incercat sa ma rog,si nici preotii nu au reusit...am incercat si produse naturiste...dar nici asa...singurul rezultat pe cae l-am obtinut a fost ca viata de cuplu s-a redus la zero absolut de vreo 4 ani...medicii spun ca sintem amindoi sanatosi tun....cineva ar fi putut sa ne faca ceva??de vreo 2 ani si sporul casei a scazut...cum pot sa-mi dau seama daca am ceva facut??

    RăspundețiȘtergere
  23. de8-9ani in urma santem victima unor farmece si nenoroc certuri si greutati mari financiare santem pe cale de divort am ancercat sami iau si viata spunetimi ce am de facut .am o rugaminte la toti cei care citesc aceste randuri sami lase rugaciuni de deslegare e-mail.

    RăspundețiȘtergere
  24. chiar daca ti se lasa rugaciuni de dezlegare tot nu faci mare lucru ptr k tu trebuie sa cauti o femeie care se ocupa de o practica ca asta si care sa stie si ritualul necesar ptr rugaciunea respectiva..incearca mai bine sa mergi la o biserica unde preotul se zice k are harul de a vedea aceste lucruri si el iti va spune dk ai ceva facut sau nu si ce trebuie sa faci k sa scapi

    RăspundețiȘtergere
  25. sunt un baiat de 25 ani, nu vreau sa ma laud,ma facut mama foarte frumusel,dar nici odata nu ma iubit vreo fata,decite ori fac cunostinta cu fetele toate fug de linga,aproape ca ma scuipa intre ochii, spunetimi careva,oare si asta este vreo vraja facuta de cineva,spunetimi va rog

    RăspundețiȘtergere
  26. mergeti la liteni .suceava lapreotul vrajitorul deschide cartea .sau la berchiserti suceava .post-rugaciune credinta-cititi psaltirea

    RăspundețiȘtergere
  27. sunt si eu interesata daca a gasit cineva o rezolvare pentru farmece sa lase un mesaj sau sa scrie unde si cum.

    RăspundețiȘtergere
  28. buna sunt oana.toata viata am fost pasionata de horoscop zodiac ghicit.nu mai stiu la cate am fost sa mi ghicesc.un singur lucru imi confirmau toate ca am cununiile legate facute la un mormant de catre cineva din partea tatalui.in vara am ajuns la o clarvazatoare.nu mi a deschis carti nu mi a ghicit in cafea doar mi a confirmat multe din viata mea precum si faptul ca tot ce mi se ghicise pana acum si anume ca am cununiile legate.m a indrumat la biserica la un singur preot care are har.nu e de ajuns sa fi preot........important e sa aibe har.cu greu m am urnit din loc dar am 12 zile de cand am inceput sa fac tot ce mi a zis parintele.numai d zeu si cineva inzestrat cu har ne poate ajuta.naomy@yahoo.com.

    RăspundețiȘtergere
  29. buna lavinia,
    am trecut prin aceleasi probleme ca si tine si am gasit persoana potrivita, care m-a ajutat sa-mi rezolv problemele. Daca iti pot fi de ajutor sfaturile mele contacteaza-ma la gianinaavasiloaie@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  30. buna ma numesc lavinia.aceeasi problema am si eu de 3 ani de zile totul imi merge numai prost.am avut o relatie de 3 ani care din pacate sa sfarsit... acum 3 ani si asta din cauza parintilor lui pt ca nu erau de acord cu mine.in ultimul timp se schimbase foarte mult.am fost la cineva si mia spus ca avem farmece facute.eu cred ca mama lui a facut ceva.am incercat sa ne impacam de nenumarate ori insa el nu mai vroia.imi psunea ca ma iubeste foarte mult insa nu mai poate fi cu mine.acum dupa 3 ani de zile a intrat pe adresa mea sa vb cu mine...nu mai stiu ce sa cred si ce sa mai fac.stiu ca in sufletul lui inca mai tine mine dar sunt paritii care se baga intre noi si ar face din nou farmece daca ne.am impaca..va rog ajutati.ma daca stit pe cineva care stie sa citeasca in carti.....lasati.mi un nr e telefon..ceva...va rog..adresa mea este lavi_kissu@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  31. Buna ma numesc laura am citit tot ce scrie aici si sint cu adevarat speriata, eu traiesc in germania si de mai mult de 4 ani stau cu un barbat tot roman care ieste inca casatorit legal tot cu o romanca nu poate sa divorteze a incercat dar in zadar. Doi ani nea mers foarte bine pina intro zi cind sotia lui ma sunat si mia zis ca eu pot sa il am pe el dar bani trebuie sa mearga la ia ptr ca e inca sotia lui, iar eu iam spus ca e mare grasa si sanatoasa asa ca poate sa mearga la lucru atunci ia ma amenintat ca are o poza cu mine. in noiembrie2007 ia a plecat in romania in dec sa intors ma sunat si ma intrebat daca el a dormit la mine sau la ia cit a fost ia in rom eu iam spus de 2 ani doarme la mine nu vad de ce sa doarma la tine atunci ia mia zis ca o sa vina el pe genunchi si coate la ia 29 dec 2007 a plecat la lucru iubitu meu si nu sa mai intors acasa la 12 noaptea ma sunat si ma mintit ca e la un prieten. eu lam sunat pe acel prieten si nu era la el dimineata a venit ne am certat, dar ne am impacat din ziua aceea se ridica in fiecare noapte si merge la ia . il intreb de ce se ridica noaptea chiar si cu febra 39 si imi spune ca nu stie, asa simte el ca trebuie sa se ridice si sa plece, de atunci sotia lui merge an de an in aceeasi perioada in rom si situatia e din ce in ce mai rea eu nu mai am spor la nimic mi am pierdut restaurantu si ca facut intru doar in probleme traiesc un cosmar acum mie frica ptr ca ia a plecat acum iar in rom iar el ma mintit mia zis ca e acasa dar eu am cautato si o vecina mia zis ca e in rom atunci iam spus lui si a recunoscut ca ia dat bani sa mearga si ca se duce ptr dinti in fiecare an din noiembrie pina in dec ca asa ia zis dentistu. Eu nu mai am spor la nimic nu reusesc in nimic ce imi propun si am vise doar urite cu popi, cruci, oua etc cosmare credeti ca mia facut ceva? sau puteti sa imi dati un raspuns de ce se ridica noaptea dupa ora 12 si pleaca? Va multumesc scrietimi Nevi_13_06@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  32. si eu sunt o victima a unor farmece facute de o fosta colega de serviciu, sotului meu, colega ce s-a laudat intr-un anume moment, intr-un anume cerc, ce i-a facut intr-un final sotului meu de l-a putut atrage "definitiv".La un oarecare moment am fost toti trei colegi de serviciu. Sotul meu era mai vechi in aceasta firma, ca si ea de altfel. Intr-o delegatie au avut o aventura si de atunci ei i s-a pus pata. Tot a insistat (lucru pe care eu l-am aflat abia dupa ce m-a parasit) cu mesaje, telefoane, propuneri indecente....ma rog.Vazand ca el nu vroia sa renunte la mine, sotia lui, si la copilul nostru, a pus in practica unul din farmecele cele mai uzitate, cred, de anumite femei. Intr-o bautura sau mancare i-a pus sange menstrual - ea s-a si laudat cu asta intr-un cerc foarte apropiat ei, dar acolo au fost si personaje care ma cunosteau si pe mine, personaje ce au ramas stupefiate si s-au gandit ceva timp pana sa-mi spuna.Adevar-neadevar, cert este ca sotul meu a capatat un comportament foarte ciudat, cu reactii total deplasate fata de omul pe care-l cunosteam eu si a sosit si finalul: parasirea. Sincer dupa ce am aflat m-a cuprins un sentiment de mila fata de el, o compatimire. Inca il iubesc si as vrea sa pot sa-i deschid ochii. Nu stiu cum s-ar putea indeparta acest farmec si sincer mi-as dori sa-l pot face chiar eu!

    RăspundețiȘtergere
  33. buna am si eu probleme financiare am 3 copii si nu ma descurc cu bani nu pot sa zic ca nu cistig bani dar nu ma ajung cu ei nu am spor nu mai pot sa fac nimic va rog datim un sfat ce sa fac va multumesc

    RăspundețiȘtergere
  34. Buna am si eu o problema din dragoste,m-a lasat prietena dupa 5 ani ca i-am dresit lovindu-o,insa abia acum realizez ce am pierdut...va implor sa ma ajutati,sunt dispus sa fac orice numai sa ma impac si sa ne iubim cinstit fara alte probleme...adresa mea de maill este: mandea02@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  35. ma numesc leonidia,as dori si pe mine sa ma ajutati,iubesc un barbat de 37 de ani casatorit as vrea sa stiu daca voi fi cu el?adresa mea de email este lydya_czhd@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  36. Dragii mei,
    Voi toti cei care suferiti intr-un fel sau altul de pe urma acestor lucrari satanice, de ce nu cautati Calea Luminii? Ea este calea credintei noastre ortodoxe. Haideti sa incerc sa va fac un fel de "itinerariu" cu ceea ce ar trebui sa faceti si in ce ordine:
    1. Mergeti la o biserica ortodoxa, cumparati de acolo carticica "Ghidul de spovedanie" de protos. Nicodim Mandita
    2. In liniste, singuratate si cu smerenie deschideti-o si cititi-o, hotarandu-va sa urmati ceea ce scrie acolo.
    3. Luati-va un caiet si un pix, si incepeti sa va faceti un cinstit "inventar" al pacatelor, scriindu-le in caiet, urmand exact instructiunile de acolo.
    - Cititi cu atentie atat instructiunile cat si exemplele de acolo si urmati-le intocmai.
    - Nu insirati o poveste ci, expuneti faptele fara a uita nici una.
    - Orice pacat nemarturisit face ca spovedania sa fie nula, deci rugati-va sa va ajute Sf.Treime si Ingerul Pazitor sa vi le amintiti pe toate si mai ales sa le marturisiti.
    4. Incepeti sa mergeti duminicile la Liturghii, ascultati preotii, pana cand sufletul va va spune care dintre acestia este potrivit a va fi duhovnic - sau poate aveti deja unul -.
    5. FACETI MARELE PAS ! Mergeti la Parintele Duhovnic ales de catre sufletul dvs si faceti-va aceasta prima spovedanie, dupa ghid iar nu dupa parerea dvs., fara a uita nici macar un mic pacatel.
    6. Cautati sa respectati canonul pe care parintele o sa vi-l dea, hotarandu-va sa nu mai gresiti.
    De ce v-am scris aceste lucruri?
    Vi se va schimba viata din momentul in care va veti pune sufletul in palmele Mantuitorului, va veti marturisi neputintele si greselile si veti cere ajutor Lui ca sa il urmati in Lumina.
    NU MAI ARE PUTERE CEL RAU ATUNCI CAND SUFLETUL ESTE IN PALMELE SFINTE ALE LUI IISUS.
    Din acest moment puteti cere parintelui sa va citeasca slujbele de dezlegare de blesteme si vraji, Slujbele lui Vasile cel Mare si ale lui Ioan Gura de Aur.
    Daca va poticniti pe Calea Luminii, cereti-mi ajutorul, poate putem pasi impreuna.
    costina_lia@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  37. Buna,

    Am o relatie de cativa ani cu un barbat care munceste in spania. Acum suntem despartiti de o femeie cu mult mai in varsta decat el care l-a adus pe calea pierzaniei (alcool, tigari, iarba) si cred ca ii face farmece pentru ca altfel nu-mi explic cum poate sa stea cu ea. ma poate ajuta cineva sa fac ceva sa-l scap? Multumesc, A

    RăspundețiȘtergere
  38. am nevoie de ajutor.logodnicul meu este schimbat total,si cred ca de vina este fosta prietena care i-a facut vraji.nu stiu ce sa mai fac.sunt disperata.va las id meu,poate ma ajutati cu un sfat...iulia_iulia852002@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  39. ma rog la dumnezeu,sa-i pedepseasca pe cei care recurg la astfel de metode josnice........oricum farmecele se intorc impotriva celui care le-a provocat.credinta in dumnezeu sta la baza rezolvarii acestor probleme.sa va ajute dumnezeu si sa auzim de bine!

    RăspundețiȘtergere
  40. prieteni aceasi problema o am si eu...am fost cu o fata timp de un an si jumatate...si aqm ne-am despartit q pretextu k eu m-am purtat urat cu ea..aqm nu o mai intereseaza de mine vorbesc cu ea nu ma baga in seama...s-a mai intamplat sa ma mai despart de ea dar de fiecare data vorbea cu mine sau ii pasa de mine catusi de putin dar ii pasa....nush ce sa ma fac...nush dak are vraji facute sau nu.sau poate s-a plictisit sa fie cu mine..
    asta e id meu daca puteti sa ma ajutati cu cva
    dragos1629@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  41. buna tuturor ma numesc raluca si eu am alte probleme ... sunt cu prietenul meu de un an si jumatate.. este o teroare fiecare zi petrecuta langa el. ma bate ma injura fara motiv si daca ii spun ca nu mai vreau sa umblu cu el ma ameninta in continuare si nu pot scapa de el. nu exista ceva vraji sau stiu eu ce prin care sa ma lase el pe mine? eu nu-l mai pot suporta si mi frica de el :( ajutati-ma va rog frumos

    RăspundețiȘtergere
  42. singura solutie e sa o rupi cu el.nu se merita.astea nu sunt vraji,ci comportamentul unui badaran,care nu stie sa aprecieze o femeie.e greu,dak mergi la politie cine iti garanteaza protectie 100%?multa bafta.

    RăspundețiȘtergere
  43. am si eu o problema , am 19 ani , de 5 ani am vandut casa si ne-am imprastiat toti 3 , eu in Romania cu mama , tata plecat in strainatate , mai mult am stat departe 1 de celalalt acum ei fiind despartiti , de cand am vandut casa nu se mai leaga nimic, nici de ei nici de mine, inclusiv partea financiara , partea grea este la mine ca dupa toate pacatele facute de ei toate blestemele si farmecele care stim toti 3 ca au fost facute de cineva , au cazut pe mine ,sau cel putin asa cred dupa cate mi s-au intamplat , de cand m-am despartit de acum 4 ani de o prietena nu mai pot avea o relatie , sub nici o forma , ma atasez numai de cine nu ii este drag de mine , nu se leaga nici o fata de mine si nu stiu motivul , tot ce imi place si iubesc nu pot avea , cand zic k fac un pas inainte se duce totul de rapa...daca este cineva care ma poate ajuta cu niste sfaturi sau care dezleaga asa zisele farmece IL/O ROG ! sa ma contacteze pe adresa de mail ,MULTUMESC cost1n_it@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  44. Daca ati gasit un preot care v-a ajutat va rog indreptati-ma si pe mine la acesta.Am si eu probleme asemanatoare de 1 an de zile, mai precis de cand am intalnit un barbat cu care am fost pana acum cateva luni.Totul in viata mea a luat-o razna inspre rau, sub toate aspectele vietii de zi cu zi. Va rog din suflet ajutati-ma. Adresa de mail este venusiana7816@yahoo.com Va multumesc anticipat si D-zeu sa va calauzeasc pasii!

    RăspundețiȘtergere
  45. ptr toti care aveti probleme in dragoste si financiare..mergeti la biserica aceea de pe DN1 inspre munte, multi o cunosc sub numele de "LA CIRESI"..mergeti acolo si poate o sa gasiti rasp..dk chiar aveti farmece sau nu..si poate si o rezolvare la acestea..si dk scapati va rog sa imi lasati aici un msj adresat direct mie, cu povestea dvs:cum ati capatat blestemul?ce ati facut ptr a scapa de el? dk ati scapat sau nu de el?..imi fac lucrarea de licenta pe asa ceva..

    RăspundețiȘtergere
  46. eu am gasit mercur in casa acum 15 ani si de atunci numai rau imi merge

    RăspundețiȘtergere
  47. Buna ma numesc Monica mi-as dori foarte mult ca sa imi aduc persoana iubita inapoi dar nustiu ce sa fac ca deja in ultima vreme numai necazuri am nu am liniste sufleteasca as face orice ca sa il aduc inapoi parca miar fi facut vraji niciodata nu am patit asa ceva daca am puteti contacta mony_mony296

    RăspundețiȘtergere
  48. Buna,ma numesc Raluca si mi s'a confirmat k as avea farmece facute...de mica. Sincer si eu cred la fel,am 19 ani si pana acum totul mi'a mers prost.Sa nu mai zic ca in casa pocneau toate,aveam cosmaruri,etc.Am fost la biserica,am chemat preotul sa sfinteasca casa si parca dupa un timp mi'a mai disparut frica asta.In dragoste,sa nu mai zic...sunt o fata frumoasa multi baieti intorc capul dupa mine...dar niciodata nu raman cu nimeni.Parca toti fug de mine la scurt timp dupa ce ne'am cunoscut.Daca stie cineva vreo solutie...pls postati.

    RăspundețiȘtergere
  49. Buna!...pana de curand nu credeam in vraji in farmece sau ceva similiar lor dar nu stiu ce sa mai fac...am inceput sa am dureri groaznice de cap..nu mai pot sa dorm noapte,mai tot timpul izbucnesc in plans si am intepaturi foarte puternice la inima...nu mai stiu ce sa fac..nu am facut nimanui nici o vraja...am o relatie de aproape 5 ani..acum un an am cunoscut pe cineva si am avut o aventura cu el...am incercat sa il fac sa inteleaga ca nu imi doresc mami multe de la el dar nu vrea sa inteleaga..imi pare foarete rau pt ca mi-am inselat iubitul si as vrea sa pot indrepta lucrurile..eu cred ca el a pus o vraja pe mine pt ca eu nu vreau sa fiu cu el..m-am gandit sa merg sa vorbesc cu un preot.Daca e cineva care stie cum sa ma ajute sau sa imi dea un sfat pls lasati un com..pt me.Multumesc!L.A,21ani.

    RăspundețiȘtergere
  50. BUNA am 28 de ani si auzeam de la bunici batrani in general ca ar exista asa ceva hm insa eu nu amm crezut niciodata in asa ceva si totusi acum 2 ani am avut o indoiala am avut in familie moartea MAMEI MELE pt mine afost ravasitor sfasietor pt ca era tanara in fine in acea perioada mi sau intamplat tot felulu de ciudatenii nu dormeam noaptea la aceeasi ora la 3 dimineata auzeam batai in geam dat fiiind faptu ca eram si singura eram terorizata oricat de mult as fii imcercat sa adorm nu puteam pur si simplu cineva sau ceva nu ma mai lasa sa adorm afost cam 2 luni de zile asa dupa moartea MAMEI MELE am gasit la usa tot felulu de sa le spun scuzati cacaturi adica PIPER PAR CENUSA DECI INAINTE SI DUPA MOARTEA EI MAMA MEA amurit fulgerator nu stiu se pote muri din asa ceva?? varog sa-mi raspundeti in prezent nu am nici un fele de sa zicem de frica sau tema de vraji dar totusi indoiala asta de atunci eprima data cand scri scuze ca m-am intins mersi astept raspuns

    RăspundețiȘtergere
  51. buna , eu am avut numai visuri urate in ultymul tymp de cand mam despartit de iubit ...ce ar putea sa insemnee si ce as putea face sa scap de aceste visuri? dana

    RăspundețiȘtergere
  52. citeste aici

    http://relax-download-meditation.jimdo.com/

    si aici

    http://relax-download-meditation.jimdo.com/relax-download-meditation/gasiti-va-iubirea-adevarata/

    toate cele bune!

    RăspundețiȘtergere
  53. Buna ...ma unesc si eu cu un poveste ....ma numesc ilona..si am 23 de ani...si am cunoscut un barbat....sunt cu el de 4 ani.Problema vine acum:de cand m-a cunoscut mama sa,am inceput pierde bani,nu gasesc un loc de munca stabil pe unde ma duc raman doar 2 saptamani,am pierdut f multe kg...chiar daca mananc....nu pot strange un ban..si in fiecare an trebuie sa fiu internata prin spitale cu lucruri cum sunt:dureri de cap,stomac,vomituri,temperatura de 39 grade.Acum genunchiul drept e umflat ....si in urma a tot felul de probe si radiografii,scanner,medicii nu au nici un diagnostic.Chiar daca eu sunt asa de 3 ani.Cu dureri de genunchi ,cu umfaturi...si nu pot pune piciorul drept.Ce ma sfatuiti?Sunt disperata si nu stiu ce sa mai fac...pana acum am luat o punga de medicamente ,dar fara rezultat....multumesc mult...pupici

    RăspundețiȘtergere
  54. buna am citit povestile voastre si m-am ingrozit. acum 6 ani am trecut si noi prin asa ceva .calea ne-a fost deschisa printr-un preot de la man.cernica ,luni ,miercuri ,vineri se fac dezlegari de fermece si maslu la cernica intre orele10-12,30,tineti post miercurea si vinera ,spovediti-va si impartasiti-va cat de des puteti ,chemati preoti in casa pt festanie,nu mancati si nu luati nimic de la nimeni ,cand primiti dati-le alcuiva ,daca nu se rezolva duceti-va la dragalina la maicuta ioana ,o sa va spuna tot ce se intampla dar atentie va trebui sa respectati cu strictete ce va spune,noi am tinut post negru 3 zile de 3 ori asta inseamna sa nu mananci sa nu bei nimic rugaciuni,tel este0726252626,era sa ne pierdem copilul dar multumim lui dumnezeu ca nea salvat,dumnezeu sa va ajute si luati in serios acest lucru ,vrajitoarele nu se odihnesc

    RăspundețiȘtergere
  55. Buna!Uni dintre voi au spus ca sunt fermecti dar asta e duar din cauza ca voi credeti in ele.Incetati sa credeti in ele. Eu am 12 ani si cred ca sunt dominata de o forta.Nu am reusit niciodata sa-mi inving aceasta credinta si singurul remediu este sa te apuci sa practicati si voi farmece si sa le invingeti.

    RăspundețiȘtergere
  56. pff , greu , eram o persoana credincioasa , insa cu trecerea aniilor , am ajuns sa nu mai cred in dumnezeu , dar nu cred nici in vraji , cum zicea cineva mai sus " Adevaratii demoni si cei mai periculosi ii putram in propriul suflet.
    Ei sunt gandurile indreptate impotriva altora,care se intorc asupra noastra,iar viata pe care ne-o face este produsul propriilor noastre ganduri". nico_protech@...orice,
    eu sunt acolo

    RăspundețiȘtergere
  57. Ma numesc Catalin si am 32 de ani..Va rog mul tare de tot sa ma ajutati..Nici nu stiu cum sa incep sa ma intelegeti,dar va spun asa in mare...Am pierdut apartamntul meu apartamntul la parinti ,magazinele,nu am avut parte sa am copil,fosta sa dus si a facut avort,apoi am dat de alta fata care trebuia sa ma insor si nu am mai reusit,pregatisem tot pentru nunta dar degeaba..am plecat afara cand am piedut totul si vreau sa spun ca am 8 ani de zile de cand sunt afara si nu am reusit nimik sa fac,nu am avut nici o prietena nu am avut nici un amic roman sau strain cu cine vb ma deschis..am schimbat 6 tari si nu stiu cate orase pe afara sa imi gasesc linistea etc...dar tot singur sunt fara amici sau prietena,fara munca..DURERE MARE ESTE CU MINE...VREAU AJUTOR VA ROG

    ADRESA MEA DE EMAIL ESTE C.FASOLA@YAHOO.CO.UK

    FA ROG AJUTATIMA CU UN SFAT

    RăspundețiȘtergere
  58. buna.ma numesc bianca,si as dori un ajutor sau un sfat ca nu mai stiu ce sa fac,am cazut intr-o depresie totala.eu nu cred in blesteme si pot spune ac am trecut prin multe rele in viata dar am razbit,dar ma intreb totusi daca cineva mi-a facut vraji ca de mica nu am avut noroc,problemele sau tinut lant d emine,iar in privinta banilor nu am avut parte de ie,sau daca aveam cum veneau asa se duceau,in dragoste nu va mai zic ca am 33 de ani si atrag numai oamnei rai.acum pe deaspupra sunt si somera...acum ma intreb daca cineva mi a facut vraji ca mereu de cand ma stiu mie si mamei mele ne a mers rau,parca sunt belestemata.cum am si eu o mica bucurie in viata cum dupa 5 minute se spulbera prin aparitia unei probleme grave.o tiganca mi a zis doar ca s a uitat la mine ca o femeie de 40 de ani mi a facut vraji.ajutatima cu un sfat ce sa fac.....pt ca de la atatea probleme m am inrait am atata ura in suflet si urasc oamneii care ei nu au nici o vina.am sufletul pustiu.adresa mea de mail este bianca_mb2000@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  59. daca aveti nevoie de ajutor sunati la tel 0765327246 sunt facatoarea de minuni apelati nu veti regreta!

    RăspundețiȘtergere
  60. buna tuturor.cine stie sa-mi raspunda?cum pot sa stiu daca am ceva facut.am auzit ca daca vrei sa sti trebuie sa mergi la un preot sa-ti deschida o carte si vede daca ai ceva sau nu e adevarat? cine a mai trecut prin asa ceva va rog sa-mi spuneti.astep raspuns.

    RăspundețiȘtergere
  61. buna ,am citit multe comentarii,pana sa scriu si eu unu , exista cineva aiacea sare sa dea la toata lumea unraspuns la problemele care le are fiecare fara ca sa ne trimiteti la tot felu de librarii si preoti care habar nu au ce se intampla, va rog daca stie cineva care poate sa salvat de toate nebuniile astea va rog srietimi mrflaviu@yshoo.com, nu mai nici mult de dus din viata ,si oricum era distrusa de cineva din familie ,si asta as dori sa aflu inaite sa plec ,va rog in 11 februarie ar trebui sa am 30 de ani stiu ca nui apuc ,cel putin asa zic ei medici ,vreau sa stiu de ce si cine din familia mea a facut asta ,va multumesc

    RăspundețiȘtergere
  62. occult files - www.eustox.com
    grimoire,paranormal,occult,book of spells, powerful words,sorcery,magic spell

    RăspundețiȘtergere
  63. Salutare. Eu trec pentru a 2-a oara in viata prin rahaturile astea. Acum trec printr-un proces care sper sa dea rezultate, asa ca pot sa va explic ce si cum si cand il voi afla, adica in max. 1 sapt. si rezultatul final. Daca doriti detalii ma gasiti la cms_marius@yahoo.com.

    RăspundețiȘtergere
  64. BUNA AS DORI SI EU SA STIU DACA SE POT LEGA CUNUNIILE SI CELOR CASATORITI CACI SOTUL MEU A PLECAT A TREIA ZI DE CRACIUN DE ACASA SI SA DUC IN ROMAINA DIN ITALIA PENTRU A BAGA DIVORT ZICANDU-MI MIE CA EL PLEACA LA PESCUIT APOI MA SUNAT DE LA VAMA CA EL E IN ROMANIA DEJA SI CA DIVORTEAZA CACI NU MA IUBESTE .ITRE NOI A FOST O RELATIE MINUNATA NE IUBEAM FOARTE MULT INSA PARINTII SI FRATII LUI NU MA VOR .ACUM UN AN AM FACUT NUNTA DUPA SSEARA NUNTII SOCRII MEI SAU CULCAT IN PATUL NOSTRUL IAR OGLINDA DE LA SIFONIER A CAZUT PESTE EI DUPA VREO CATEVA LUNI SOTUL MEU SA SCHIMBAT TOTAL SI IMI TOT SPUNE CA NU SE MAI INTOARCE LA MINE CA NU MA MAI IUBESTE EU CRED CA NEA FACUTCINEVA CEVA CE MA INDRUMATI SA FAC?

    RăspundețiȘtergere
  65. Daca e sa ne luam dupa procedura, trebuie sa te duci la o clarvazatoare din asta care da cu cartile, a nu se intelege "mama omida sau nu stiu ce tziganca pusa pe facut avere", una care nu iti cere nimic sau care zice sa ii dai cat te lasa inima si nici nu iti cere sa revii pt nu stiu ce tampenii. Ea iti va spune daca este "facatura" sau nu, si daca da, te va indruma mai departe unde sa mergi si sa desfaci tampeniile facute de altii. ideea e sa nu racesti de tot relatia cu sotul tau, pentru ca se poate sa fie nevoie sa mai ai contact cu el daca e ceea ce crezi tu, nu il mai sacai tot timpul si incearca sa vezi daca adevarata problema este ceea ce crezi tu. cms_marius

    RăspundețiȘtergere
  66. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  67. o intrebare.se poate face blesteme pri caini?

    RăspundețiȘtergere
  68. aloooooooooooooooo pe mine nimeni nu ma baga in seama?stiu ca sant blestemata vreau sa stiu cine mea facut asa ceva.cine stie sa-mi raspunda va rog cum pot sa aflu urgent.

    RăspundețiȘtergere
  69. Rugaciunea Sf. Ciprian cauta-ti pe google este cea mai puternica pt farmece... Si cine vrea sa mearga la moastele Sf. la Bucuresti vis-a-vis de cecul central...

    RăspundețiȘtergere
  70. Am o fata de 16 indragostita de un terchea berchea mai mare decat ea cu 5 ani. De cand este cu individul asta a regresat, la scoala era sa ramana repetenta din cauza absentelor, notele au devenit mai mici, a lipsit si de acasa...numai probleme am avut in ultimii doi ani.Fata a fost mereu cuminte, preminata, a avut tot ce si-a dorit, iar in familie a fost mereu o atmosfera calda.Exista vreo cale sa scape de parazitul asta ? Parca e orbita si numai pe el il vede.Are cineva vreun sfat? ID mess tony67ro@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  71. Ma numesc Catalin si am 32 de ani..Va rog mul tare de tot sa ma ajutati..Nici nu stiu cum sa incep sa ma intelegeti,dar va spun asa in mare...Am pierdut apartamntul meu apartamntul la parinti ,magazinele,nu am avut parte sa am copil,fosta sa dus si a facut avort,apoi am dat de alta fata care trebuia sa ma insor si nu am mai reusit,pregatisem tot pentru nunta dar degeaba..am plecat afara cand am piedut totul si vreau sa spun ca am 8 ani de zile de cand sunt afara si nu am reusit nimik sa fac,nu am avut nici o prietena nu am avut nici un amic roman sau strain cu cine vb ma deschis..am schimbat 6 tari si nu stiu cate orase pe afara sa imi gasesc linistea etc...dar tot singur sunt fara amici sau prietena,fara munca..DURERE MARE ESTE CU MINE...VREAU AJUTOR VA ROG

    ADRESA MEA DE EMAIL ESTE C.FASOLA@YAHOO.COM

    FA ROG AJUTATIMA CU UN SFAT

    RăspundețiȘtergere
  72. buna tuturor m-a numesc Liliana si an 26 de ani am si eu o problema daca puteti sa m-a ajutati cu un sfat ceva si sa m-a indrumati , eu am avut o reletie de 5 ani si acum 2 ani am avut un vis ,am visat-o pe matusa lui ca imi spunea ca eu nu o sa m-a marit cu baiatul ei pt am cununiile legate si nici cu altcineva nu o sa m-a marit si in vis daca m-a apropiam de el se daramau cladirile si vroiam sa ajungem unul la altul si nu puteam , e eu nu am luat in seama acest vis dar de 2ani eu nu pot sa stau cu nimeni si m-a ingrozeste gandul ca nu m-a voi marita niciodata,dar eu simteam ca se intampla ceva cu mine si asa mi-am luat inima in dinti si m-am dus la un preot sa-mi deschida cartea sa vad daca am cununiile legate sau , sau ce se intampla cu mine si am fost , si mi-a spus ca am cununiile legate de o femeie cu numele maria si mi le-a ingropat la un mormant si ca nu o sa m-a marit niciodata si nici copii nu o sa am ,ca eu sunt precum mortul nici nu o sa inaintez in viiata sa prosper nici pe plan sentimental ca eu sunt pt paguba sunt disperata ,tot ce mi-a spus este sa merg prin bisericii dar trebuie sa umblu mult si mie nu imi permite timpul din cauza serviciului nu stiu ce sa fac lili_uningerdulce@yahoo.com id-ul meu v-a multumesc

    RăspundețiȘtergere
  73. buna am citit comentarile voastre si m-am regasit in multe din povestile voastre atat eu cat si familia mea am avut probleme ani la rand mult timp am crezut ca e ceva banal dar o prietena de a mea ma indrumat la cineva aceasta persoana sau acest inger ne- ajutat sa scapam de probleme abatute asupra noastra.se pare ca familia mea a fost blestemata de amanta tatalui meu dar datorita acestei femei cu puteri divine am scapat de toate problemele,este un an de atunci si viata familiei mele sa schimbat radical.cine doreste sa afle mai multe detali id meu este:oanaroxypapusica

    RăspundețiȘtergere
  74. Marea tamaduitoare Ana, detinatoarea tainelor magiei albe, UNICA TAMADUITOARE ACCEPTATA DE BISERICA, vine cu leacuri de trup si de cap din Tara Sfanta eliberandu-va de farmece, blesteme, ajuta in afaceri, ajuta in dragoste, aduce persoana iubita inapoi,dezleaga cununii, deschide Cartea de Tarot chiar si prin telefon, dezlegandu-va misterul destinului dumneavoastra. Rezolvari garantate:0735371803......Aceasta maicuta m-a ajutat si pe mine si akum sunt bine am avut aceleasi probleme ca si dvs .....si de aceea vreau sa ajut si p alti in situatia mea

    RăspundețiȘtergere
  75. Am citit toate comentariile postate si pot spune ca si eu ma reagasesc in aceleasi necazuri.Am 23 de ani si nu pot lega nici-o relatie serioasa.De fiecare data se termina fara motiv.Sa nu mai spun ca cred ca-mi afecteaza si-n cautarea unul loc de munca(am term fac de drept).Mi-a spus cineva c-as avea facute farmece de catre o mama si-o fiica...si banuiesc cine ar fi putut sa-mi fac asta.Sunt o fata invidiata pt ca am invatat foarte bine..sunt si frumoasa..cuminte..am niste idealuri de urmat..Dar se pare ca ceva rau ma opreste.Daca cineva ma poate ajuta cum sa scap de cununiile legate ma poate contacta pe id-ul de mess:ionelaionela86.Va rog din suflet sa ma ajutati.Va multumesc,anticipat!

    RăspundețiȘtergere
  76. buna sunt cristina am 19 ani,ultimi 2 ani au fost teribili,mai intai mi-am pierdut bunicul apoi dupa taticul,anul trecut mama mea a auvt un acciden de masina dupa 4 luni d zile am avut eu accident,totul merge din ce in ce mai rau.
    nu reusesc sa imi gasesc un loc de munca.
    de ce se intampla toate astea???
    intr-o zi sper sa fie mai bine.Dumnezeu sa ajute pe toata lumea!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  77. buna seara tuturor am citit tot ce ati scris si m-am regasit in citeva posturi cam asa in ultimii doi ani m-am incarcat de datorii carora nu le mai pot face fata desii muncesc si am un salariu constat cu stupoare ca de la luna la luna nu mai pot face fata ,nu am nici un spor, nu mai reusesc sa realizez nimic am ajuns sa cred ca as fi blestemata sa nu am parte de spor si de tot ceeace tine de el daca cineva stie vreun remediu de stopare a acestor lucruri ias fi fff foarte recunoscatoare deoarece am ajuns la disperare caut pina si net diverse superstitii despre cum sa ai un spor .ma numesc lavinia si daca ma puteti ajuta adresa mea de mail este pisylorelay@yahoo.com astept cu o farima de speranta

    RăspundețiȘtergere
  78. ma regasesc in ceea ce scrie lavinia . si eu sunt intr-un mare impas de vreo 2 ani . nu pot sa-mi revin . am avut mai multe decese in familie ,cu banii pe o parte achit datorii pe cealalta apr mult mai multe . bani am avut si vin pe mina dar cum vin asa pleaca .as dori sa primesc un sfat .sunt disperata .daca ar vorba de farmece nu stiu cum sa fac sa le indepartez.

    RăspundețiȘtergere
  79. buna, sunt deea. sunt cu un baiat de 2 ani si ceva si am ajuns intr-un moment in care nu mai vreau sa fiu cu el. reletia noastra merge tot mai rau , am incercat sa ma despart de el dar, nu am puterea.dragoste din partea mea cu siguranta nu mai este dar cred ca mai stau cu el din obisnuinta. incerc sa nu mai fiu cu el dar tot nu pot. nu stiu ce tot ma tine langa el.in vraji nu cred dar , totusi nu stiu ce am. daca ma puteti ajuta cu sfaturi va rog sa ma contactati pe id'' deea.alex40'' .va multumesc:*

    RăspundețiȘtergere
  80. am si eu o foarte mare rugaminte am gasit sub covor la mn in camera intr-o hartie niste sapun folosit !mama mi-a zis ca ea la pus acolo!dar nu imi spune si de ce!va rog ajutatzi-ma imi este foarte frica!daca putetzi sa imi spunetzi va rog sa ma contactatzi pe morariualexandra@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  81. buna.sunt lavinia din cluj.sunt in aceasii situatie ca multi dintre voi.cineva mia facut vraji si nu stiu cum sa ma dezleg de vraja nu am noroc in viata cu sanatatea stau foarte rau ,merg la doctori dar nu imi gasesc absolut nimik spun k nam nimik. as vrea sa ma ajutati si pe mine cu un sfat sau sa`mi spuneti cum ati scapat de vraja.va rog din suflet ma puteti contacta pe adresa lavy_707@yahoo.com va multumesc

    RăspundețiȘtergere
  82. sotul meu a vazut cum ceva negru mergea pe el ca o minie mica si apoi a disparut

    RăspundețiȘtergere
  83. spunei sotului sa lase bautura....k deasta a vazut acea "minie" mik.....am o singura intrebare: a vazut-o pe minie mouse????????? k nush la ce va referiti cand spuneti minie....haules baules la toata satra..... mama fluture va vegheaza....

    RăspundețiȘtergere
  84. As vrea sa stiu si eu daca stie cineva vreo persoana care stie cu adevarat sa desfaca vraji,va rog sa ma ajutati si sa imi las-ti si mie un nr de telefon

    RăspundețiȘtergere
  85. sunt disperat! nu mai am spor la bani si am numai ghinioane in dragoste! ajutati-ma va rog! andra_15ro@mymail.ro

    RăspundețiȘtergere
  86. TOTUL ESTE AS CUM ZICETI,,,,....DAR DAKA VRETI S SCAPATI DE ACESTE NECAZURI TREBUIE S AVETI CREDINTA....CREDETI-MA CA STIU

    RăspundețiȘtergere
  87. daca vreti sfaturi cautati_ma la id d mess ady_alex23.......

    RăspundețiȘtergere
  88. am 17 de casnicie fericita cu sotul meu.anul trecut am aflat ca cineva din partea lui ne-a facut vraji f.rele.intr-adevar viata noastra a fost un sir indelungat de necazuri ,una mai urata decat cealaltadar cu toate acestea noi am fost foarte uniti si le-am trecut sa zic asa pe toate.dar am ajuns la un punct acum de disperare .acum ne ataca copilul prin vraji si pe sotul. nu stiu cum sa scap de vrajitoarea asta. a ramas sa ne ia sufletele si atat si sii-a obtinut scopul. va rog sa ma ajutati.

    RăspundețiȘtergere
  89. VA ROG TARE MULT DACA STITI VREO PERSONA CARE STIE SA DESFACA VRAJI.
    EU SUNT PE CALE SA PIERD PE CINEVA DUPA 3 ANI SI AM AVUT PROBLEME NUMAI IN POSTUL PASTELUI IN FIECARE AN,VA ROG TARE MULT AJUTATI-MA

    RăspundețiȘtergere
  90. duna ma numesc mira si am o problema legata de farmece si vraji.de curand am inceput sa cred in ele pt ca nu am alte explicatii.este legat de cumnata mea care urmeza sa se casatoreasca cu fratele sotului meu.de cand a aparut ea totul s-a schimbat iar mie imi merge din ce in ce mai prost.ciudat este faptul ca fratele sotului meu nici nu vroia sa auda de aceasta persoana pana de curad can s-a intors la 360 si a cerut-o in casatorie .dac ma poate ajuta cineva adesa mea este mira_maduta@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  91. Dragilor,nu va mai dati numele sau adresa de mail pe internet pentru ca vrajitoarele va pot face rau. Eu sunt pe domeniu sunt Magista si va pot ajuta oricand :) contactati-ma pe miss.sirenia@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  92. buna,multi dintre voi in urma ultimului meu comentariu ati intrat pe id meu si ati vb cu mine mi-ati impartasit problemele si grijile voastre si multi ati apelat la doamna dorina eu sinker ma bucur ptr cei care si-au rezolvat problemele prin intermediu dansei tocami de aceea am sa va las nr-ul de telefon al dansei(0363566255)si pentru cei care vreau sa vb cu mine id meu este oanaroxypapusica,sper ca problemeele voastre sa isi gaseasca rezolvare:*

    RăspundețiȘtergere
  93. SA VA IA DREAQU DE CIORI, SA FACETI SPUME LA GURA CUM FACE VAPORU

    RăspundețiȘtergere
  94. buna de dimineata am gasit la usa un semicerc din orez.ce inseamna asta?

    RăspundețiȘtergere
  95. e bine sa mergeti la cineva cu don, caci sunt multi impostori...care profita de durerile si problemele oamenilor... as recomanda sa mergeti intii la biserica si dupa la vrajitoare...acum, destinul e destin si probabil de multe ori dam vina pe ce putem , mai putin pe faptul ca ne era scris... totul se intimpla cu un scop in viata, important e din tot raul sa scoatem ceva bun, viata e o lupta, e iadul si raiul....aici pe pamint...

    RăspundețiȘtergere
  96. numai prostii!!!! de ce toate vrajitoarele sunt tiganci???/ nu le place munca bravo lor sa traiasca pe urma prostilor!!a-ti vazut ce case si-au facut cu banii celor prosti? nu mai apelati la ele si mai bine la medici psihiatri

    RăspundețiȘtergere
  97. buna sunt o fata de 22 de ani si sunt cu un baiat mai mare decat mine cu 10 ani,dar asta nu conteaza.a avut o sotie de care a divortat acum 1 an jumate iar acum fosta sotie ia facut ceva farmece ca de o saptamana nu ne mai intelegem deloc si ma ignora.va rog sa-mi spuneti cum sa fac sa-l scap de vraja.adresa mea de email:iuhoscsillatunde@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  98. salut
    Sunt un baiat Adrian si nu stiu cum sa atrag o fata sa stau cu ia am fost la vrajitoare si mi a spus ca am cununiile legate cum fac sa pun punc acestei vraji am slabit de stul de mult si tot timpul prietenii imi spun de ce stau suparat.. astept raspuns pe adresa de mes remus_remusyk92

    RăspundețiȘtergere
  99. Io nu mai cred in nimic,da'daca ma pasioneaza legaturile oculte ,asa ca daca vreti un sfat ..blackmango4everbetweenu acolo ma gasiti !..si nu mai credeti in prostii ,rugati-va ,si vrajitoarele acelasi lucru il fac,numai ca ele il fac de cd se nasc ..

    RăspundețiȘtergere
  100. .. si la multi ani de 8 martie ! :* multe zambete ..si floricele ! :* la toata lumea

    RăspundețiȘtergere
  101. Buna,
    Si eu trec de mai mult timp prin diverse probleme, se tine o nebuna de capul meu, mai multa lume mi-a spus ca femeia asta vrea sa ma omoare.Cateodata imi vine sa plec de nebuna sa ma duc undeva unde sa nu ma cunoasca nimeni,nu imi vine sa stau in casa.am momente cand imi vine sa imi dau demisia de la servici.Citesc mai sus mesajele voastre si imi dau seama ca nu sunt singura pe lumea asta care se confrunta cu vrajile.(cu lumea nebuna mai bine spus).Oare oamenii acestia nu se gandesc ca tot raul pe care il faci se intoarce mai devreme sau mai tarziu de trei ori.

    RăspundețiȘtergere
  102. buna,sincer va spun in mare...........k nu are rost sa stau sa va povestesc acum toata viata mea a(a fost groaznica rau )am trecut prin multe lucruri groaznice,dureroase rau,mergeti la sfanta manastire GHIGHIU la intrare in ploiesti,mergeti cu sufletul deschis,acolo este o icoana facatoare de minuni care va scapa de toate suferintele,nu mai cautati vrajitorele k va atrageti singuri raul asupra voastra

    RăspundețiȘtergere
  103. buna, mii de multumiri doamnei dorina care ma ajutat prin harul dansei sa ma impac cu prietena mea. Apreciez la doamna vorba buna si vointa cu care trateaza orice caz. Multumesc din suflet!

    RăspundețiȘtergere
  104. daca aveti nelamuriri , daca vreti sa aflati mai multe despre ce a fost , cine a facut si ce a facut , eu va pot da raspunsurile, sunt o clarvazatoare (romanca) ce va pot sta la dispozitie la tel:0724132305 sau 0767062883, ma numesc iosefina

    RăspundețiȘtergere
  105. buna vreau sa ma ajute si pe mine cineva cum sa fac un baiat sa ma placa sa stea cu mine...eu am mai avut o relatye cu el dar nu asa lunga maxim o sapt dar el ma facut in cateva zile sa-l yubesk la maxim si el akam nu mai vrea sa auda de mine si nu pot sa il uit eu vrea sa il fac sa stea cu mine va rog ajutatyma.....acesta este id meu si vreau sa ma ajutati.puszy_deea

    RăspundețiȘtergere
  106. Buna,
    Dan vreau sa te intreb cum ai cunoscut-o pe doamna Dorina,cum sa fac sa intru si eu in legatura cu doamna?te rog lasa mai multe detalii sau o adresa de mess unde te pot gasi.vreau sa merg si eu la o persoana buna si de incredere.am mare nevoie.Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  107. buna..am si eu o problema..eu am avut o relatie de 5 ani ...akum 3 ani am terminat acea relatie...dar de cand am terminat acea relatie n`am mai avut noroc in nimik...toti baietzi kre se apropie de mine nu stau mai mult de 2 zile...se poate sa imi fi facut vraji???

    RăspundețiȘtergere
  108. Lasa-mi o adresa de mess ca sa iti pot recomanda pe cineva.

    RăspundețiȘtergere
  109. am aceasi problema ca anonima de mai sus
    am avut o rel. de 3 ani care sa terminat f. urat.deatunci oricebarbat nu stamaimultde2 zile de vorba cu mine
    bbbblueangellll e id-ul meu

    RăspundețiȘtergere
  110. buna intra pe id meu,oanaroxypapusica,si am sa iti dau nr de telefon al dansei,eu i-am dat nr si lui dan si am sa ti-l dau si tie.

    RăspundețiȘtergere
  111. Buna,
    am si eu o problema cu care ma confrunt de ceva vreme buna.M-am casatorit in urma cu un an, iar sotul meu din momentul acela a luat-o "razna" si eu la fel.stiu ca avem ceva facut amandoi pentru ca am avut "onoarea" de a experimenta tot felul de lucruri ciudate pe noi, cum ar fi boli dar care la medici nu apareau, cosmaruri, demoni si prietene binevoitoare.pot spune ca sunt si putin norocoasa ca de mica am vise premonitorii si "cineva" care ma ghideaza tot timpul sa vad lucrurile astea.Am fost la preoti,am facut canon, slujbele sfantului vasile,dar se pare ca nimic nu da rezultate.Stiu ca mai e ceva de facut dar inca nu am descoperit.tin sa mentionez ca nu dispun de sume de bani si oricum nu am incredere in cele ce isi spun prin ziare sau mai stiu eu pe unde marile dezlegatoare care cer sume de bani de tre sa iti vinzi si camasa de pe tine.Asa ca as dori daca e cineva cu abilitati cum ar fi clarviziune sau ceva de genul si doreste sa ma ajute din suflet sa ma contacteze pe adresa de mail stewardnicole71@yahoo.com....precizez ca locuiesc in timisoara si v-as fi recunoscatoare daca cineva imi raspunde sincer cu un ajutor.Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  112. am descoperit din intamplare sit_ul acesta,de aproximativ 2 ani de cand m am logodit,inainte de culcare fara sa vreau sa ma gandesc imi vine lucruri imi minte cu mortii si lucruri necurate,si seara visez ca fac dragoste cu animale sau cu tata,diavolii,ca nasc si copii mei se transforma in animale,mereu in fiecare seara de 2 anii,imi e teama sa mai adorm,va rog cine e in masura sau stie ceva sa mi de un sfat pe julia_cristy74@yahoo.es,

    RăspundețiȘtergere
  113. buna,ma numesc Anamaria,am 22 ani si am trecut si eu mai mult sau mai putin prin ce treceti voi,inca de mica am fost la biserici si babe ca mi s'au facut farmece,in prezent am avut o relatie de 5 ani dar care a suferit despartiri constante,niciodata nu am rezistat impreuna mai mult de un an,de fiecare data chiar daca din punctul meu de vedere totul mergea minunat,dupa un an ,de paste, de craciun,de zile mari de obicei este obligatoriu sa ne despartim instantaneu chiar daca eu nu gasesc niciodata un motiv real si de fiecare data dupa o perioada de timp sfarsim prin a fi tot impreuna,am ajuns la concluzia ca poate am si eu cununiile legate tinand cont de circumstante,nu stiu ce sa fac pentu ca in fiecare zi traiesc cu teama in suflet ca iar se va sfarsi si ma termina psihic,mi'as dori sa pot sa renunt la el dar nu pot,daca azi totul merge bine intre noi,maine ma lasa balta fara nici un regret sau expresie si mi se pare anormal..am si tot felul de vise ciudate care unele se adeveresc,matusa mea se ocupa cu lucruri oculte si mi'e frica sa nu aiba si de data asta o legatura..daca m'ar putea ajuta cineva in privinta asta ma gasiti la mailul ana2squiz@yahoo.com,multumesc

    RăspundețiȘtergere
  114. buna ,ma numsc elena si sunt si eu cu har de la strabunica mea care se numea tot elena,vreau sa zic la unele persoane care stiu sa critece,ma ocup de magie si de dat in carti de 12 ani,am rezolvat cazuri,a plecat lume fericita cred,desi a venit si a doua oara la mine ,asa cred ca au fost mutumiti,dar vreau sa va zic ca nu mam imbogatit si nici multa raclama am facut,cine e sa ma cunoasca ma cunoaste pur si simplu...nici eu nu sunt deacord cu aceste femei rome pt ca jupoaie lumea si profita de problemele lor,exista rau si bine,negru si alb,dar nu deacum la orice problema venita sunt farmece,se mai intampla si din cauza noastra,nr meu de tel 0765184884,cine doreste sa ma cunoasca,o zi buna

    RăspundețiȘtergere
  115. buna ma numesc adriana.a , stiu ca am farmece ca mer de la rau ,la mai rau ;oricat incerc sa merg inainte ,merg tot inapoi ca un rac si nimeni nu ma poate ajuta,cred foarte mult in Dumnezeu si de aceea am crezut ca ma pot salva,dar cum sa-i spun unui preot ca cine mi-a adus in casa farmece este din familie ca mi-e si rusine.
    cine m-ar putea ajuta sa scap de ele va rog sa ma ajutati ca nici spor la bani nu am,nici intelegere in casa si nici sanatate cum trebuie desi am doar 30 de ani.
    va multumesc si astept raspunsurile voastre pe id-ul meu ._ nicoleta0805@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  116. ascultati cu atentie, cine spune ca ghiceste sau dezleaga, lasind un numar de tel, si apoi, cind suni spune ca sa-i incarci telefonul cu nustiu citi euro, sunt doar niste curve penale, cere-i sa vb pe mess, da-i o foza si lasa sa-ti spuna tot, fara sa ai spui nimic din ale tale, si daca iti spune, deabea atunci inseamna ca e buna, cele ce cer reincarecarea tel, sunt doar ciori spurcate, nu va mai increde-ti in ele. ma contacteaza fel si fel de victime de ale lor si imi spun ca au teincarcat de 2-3 ori si apoi, a cerut bani pt a le deschide cartile, asa, ca, stati cuminti si nu mai dati bani degeaba pe reincarcari ca sunt doar excroace,profita de disperarea omului si de firea slaba....

    RăspundețiȘtergere
  117. Eu aveam 12 ani cand mi s-au facut vraji de catre matuşa mea si fata acesteia .Eram cuminte , invatam bine fiind şi premianta , eram foarte credincioasa uneori gandindu-ma sa ma calugaresc .Au luat pamant din urma mea , au facut ceva cu el , am calcat in facatura aia şi de atunci totul a mers intr-un sens impotriva vointei mele .Am avut probleme cu parintii care ma acuzau de lucruri pe care nu le faceam , am fugit de acasa , m-am prostituat , am dormit pe jos am fost batuta , violata , sechestrata , m-am casatorit cu un monstru şi deşi muncesc acum cinstit sunt hartuita la locul de munca sau am probleme de tot felul .Deşi am incercat sa desfac vraja nu am reuşit .Am fost la un medium recent care mi-a confirmat ca vraja persista . Daca ştiti vreo cale va rog ajutati-ma caci sufar imens doar din pricina invidiei unora .Mentionez ca aceasta vraja a fost facuta in 1994-1995 in Murgeni sau alta localitate a judetului Vaslui

    RăspundețiȘtergere
  118. Sunt multe cazuri foarte impresionante ,am 30 de ani si cred ca mi se intampla ceva ciudat nu am un prieten cu toate ca sunt o fata cu o facultate destul de draguta ,acum 12 ani am nascut un baietel tatal lui nea parasit si nici nu il intereseaza de noi,de atunci eu mam inbolnavit fara sa se cunoasca cauzele,mereu sunt pe drumuri nu am liniste am avut servici foarte bun dar banii nu sau lipit nu am avut parte de ei,mereu vreau sa fiu singura,totul e un haos incerc sa aranjez totul in viata dar nu merge,nu reusesc sa fac niciodata din prima doar dupa ani,incercari multe sunt nu imi gasesc locul ajutati-ma sa fac ceva......

    RăspundețiȘtergere
  119. am si eu o intrebare....stie cineva sau a auzit de "Rugaciunea lumanarilor aprinse"? care se spune ca are efecte miraculoase de a desface orice rau si vraja....

    RăspundețiȘtergere
  120. As avea si eu o problema ca toti ceilalti de mai sus.... parintilor mei le-a mers f.bine prin 1998 pana..in 2000 de atunci am inceput sa ne vindem masinile,2 apartamente , iar acum avem o casa dar e neterminata de vreo 4-5 ani..si suntem si datori...sunt sigur ca sunt farmece acestea deoarece inainte de a incepe acest calvar financiar tot gaseam pe la usa tot felul de lucruri(paine uscata, baticuri etc) , suntem prin strainatate si nu avem spor deloc de ceva ani (10-11) ...daca cineva ma poate ajuta astept raspuns si voi fi recunoscator, Multumim!

    RăspundețiȘtergere
  121. intra pe id meu,oanaroxypapusica,poate te pot ajuta cu un sfat sau mai mult:X:X:X

    RăspundețiȘtergere
  122. Buna,am si eu mai multe probleme si nu mai gasesc rezolvare, cine stie pe cineva care ma poate ajuta, va rog lasati-mi si mie mai multe detalii despre ce poate sa faca persoana pe care mi-o recomandati si unde o pot gasi.va multumesc din suflet.

    RăspundețiȘtergere
  123. m-as bucura mult sa te pot ajuta,pentru ca mi-am promis mi-e insa-mi ca in momentul in care o sa scap de probleme o sa ajut si eu la randul meu alte persoane,eu am fost ajutata de o doamna care pentru mine a fost un"inger nesperat"nr doamnei este(0363566255)
    ps:te rog nu folosi acest nr numai daca crezi intradevar ca ai nevoie de ajutorul dansei,multa sanatate

    RăspundețiȘtergere
  124. sincer nu stiu daca am ceva facut sau nu ,
    dar de cevrea vreme nu imi mai merge nimic bine dar absolut nimic,daca ma poate indruma cineva cu un sfat il astept la adresa de mail cosminbucurescu@yahoo.com,

    RăspundețiȘtergere
  125. am auzit de rugaciunea lumanarilor aprinse
    o gasesti pe internet
    ,iclusiv in formula as

    am auzit ca face minuni
    dar trebuie sa ai o postura firma pt ca trebuie sa tii post negru in zilelel respective
    si sa iti analizezi gandurile

    RăspundețiȘtergere
  126. buna sunt iuliana si pe mine ma ajutat f mult in problemele mele doamna adriana..pe calea asta vrea sa ii multumesc foarte mult

    RăspundețiȘtergere
  127. si eu cred ca am vraji facute...nu prea cred dar asa s-ar putea explica multe din cele intmplate/ ..nu mai reusesc sa-mi fac o relatie am 27 ani.nu am fost si nu voi fii niciodata o fata care sa-si bata joc de cineva.dar ..de 2 ori am fost ceruta in casatorie de 2 barbati diferiti si faceam planuri si pe cand sa cumapram verighete gata parca totul s-a intors imotriva mea.nu vrea sa mai auda de mine cu toate ca nu am gresit cu nimik....si in nopatea de dinainte visam urat cu o femeie batrana,,, si snt multe lucruri pe care nu mi le pot explica ce poate fii|??

    RăspundețiȘtergere
  128. buna pe mine ma ajutat foarte mult o doamna de la bistrita..pe aceasta cale vreau sa ii si multumesc ..pt toti cei ce aveti nevoie apelati cu incredere 0363566255

    RăspundețiȘtergere
  129. m-as bucura mult sa te pot ajuta,pentru ca mi-am promis mi-e insa-mi ca in momentul in care o sa scap de probleme o sa ajut si eu la randul meu alte persoane,eu am fost ajutata de o doamna care pentru mine a fost un"inger nesperat"nr doamnei este(0363566255)
    ps:te rog nu folosi acest nr numai daca crezi intradevar ca ai nevoie de ajutorul dansei,multa sanatate

    RăspundețiȘtergere
  130. sunt multe sfaturi bune precizate mai sus,nu stiu daca eu am harul sa dau vreun sfat dar totusi o fac.am vazut si eu poarta bunicii la tara legata cu blesteme si lucruri pe care numai oamenii rai le fac,ce va pot spune e sa il implorati pe Dumnezeu prin credinta si asta inseamna sa inlaturati tot raul din inima voastra sa va faceti timp pt macar slujba duminicala sa vb cu un preot el va poate ajuta mai mult.oameni buni mergeti pe calea bisericii nu cereti sfaturi zadarnice.sunt om si pacatuiesc imi cer iertare nu stiu daca sunt in masura sa dau sfaturi dar am simtit nevoia sa o fac.sa ne ajute Dumnezeu!

    RăspundețiȘtergere
  131. vreau sa ii multumesc doamnei dorina pentru tot ajutorul acordat mie si familiei mele,va multumim din suflet

    RăspundețiȘtergere
  132. Buna Victoria. Poti lasa o adresa de mess unde te pot gasi? am si eu cateva intrebari. Multumesc din suflet

    RăspundețiȘtergere
  133. am fost la o doamna la cluj..este foarte buna in ceea ce face ..multumesc mult doamna alexandra

    RăspundețiȘtergere
  134. Sedinta de ghicit dureaza aproximativ o ora, la domiciliul meu sau prin telefon(pe baza pozei si datei de nastere) Tariful este mic, convenabil, de bun simt!



    Pentru a va programa o sedinta, sunati la numarul de telefon afisat


    * * *





    Dintotdeauna omul a simtit nevoia sa cunoasca ce ii rezerva viitorul, pentru ca a avut greutati, pentru ca a iubit, a avut dorinte si sperante.



    Ghicitul in cafea este o practica straveche, adusa la noi de catre otomani si greci.



    Este una dintre cele mai des folosite metode de a afla viitorul. Femeile batrane au mai pastrat semnificatiile traditionale ale simbolurilor din ceasca.



    Aceasta practica este raspandita atat la tara cat si la orase, in randul tuturor categoriilor sociale, pentru ca permite preziceri despre viata fiecaruia, in casa si in afara casei. 0758 59 1234

    RăspundețiȘtergere
  135. Doriţi să se şteargă efectele nocive şi cele malefice ale intervenţiilor vrăjitoreşti ?

    Doriţi să vă meargă mai bine cu sănătatea, afacerile, sporul casei, profesia, examenele, călătoriile, relaţiile cu colegii de serviciu şi cele familiale şi să nu mai trăiţi coşmarurile şi groaza zădărniciei ?

    Doriţi să se anihileze vrăjitoriile făcute împotriva dumneavoastră ?

    Dezlegarea vrăjilor, descântecelor, farmecelor, blestemelor
    apelati cu incredere..0264576444

    RăspundețiȘtergere
  136. A apelat careva la vrajitoare?
    spuneti-ne si noua la cine? si ce v-a facut?

    RăspundețiȘtergere
  137. Eu am apelat la o persoana, dar care nu este vrajitoare. Am sa va povestesc in mare despre aceasta persoana care are un mare har de la Dumnezeu si anume harul clarviziunii.Nu da in carti sau in alte prostii, ea doar se uita pe poze si la tine si iti poate povesti toata viata ta.iti poate spune daca ai farmece sau blesteme si iti poate dezlega aceste lucruri.Ca sa va poata ajuta trebuie sa mergeti personal la dansa sau sa mearga cineva cu pozele voastre, dar cel mai indicat este sa mergi personal.Descanta cu apa neinceputa , aghiazma si cu bisuioc.va las numarul dansei de telefon, dar nu sunati decat daca vreti sa faceti o programare, pentru ca prin telefon nu va poate ajuta, va rog sa intelegeti si sa nu sunati doar din curiozitate.va spun merita tot efortul sa ajungeti la dansa.TEL: 0721 759 817

    RăspundețiȘtergere
  138. eu am apelat la cineva din cluj...ma ajutat foarte mult iar problemele ce le aveam au disparut ca prin minune...dak va pot ajuta cu ceva..luly_geo este id meu

    RăspundețiȘtergere
  139. inger nesperat21 mai 2010 la 15:19

    da am apelat sincer si nu-mi pare rau,e adevarat ca la inceput eram rezervata si timida imi era frica,dar acum stiu ca as face-o si a doua oara,e adevarat ca pana sa dau de persoana care ma ajutat am trecut pe la multe asa zise"clarvazatoare"dar dupa multe cautari am gasit-o persoana cu suflet bun ce ma ajutat si carei o sa ii multumesc toata viata,am mai lasat comm-uri in care vorbeam despre dansa pentru ca vreau ca cei care trec prin ceea ce am trecut si eu sa nu le fie atat de greu in cautatrea lor disperata dupa ajutor,multumesc doamnei dorina pentru ajutor

    RăspundețiȘtergere
  140. Buna.Ma numesc Ioana.Problemele mele au inceput acum 3ani cand m-am casatorit civil.La Biserica nu ne-am mai cununat pt ca sora lui mereu a vrut sa ne fie nasa dar a tot amanat cununia din cauza ca nu era de acord cu mine pt ca sotul meu o ajuta mult cu bani si statea cu copilul ei,dupa ce ne-am mutat impreuna s-a mai distantat putin.Sotul meu a inceput sa bea si sa se comporte f urat cu mine desi cand e treaz e cel mai bun om.Am decis sa facem un copil sperand ca asta ii va schimba comportamentul.Dumnezeu mi-a dat 2 fetite minunate care au aproape 3 luni.Tot ea a vrut sa imi boteze(sorasa)una din fete si m-a lasat cu o sapt. inainte de botez.In fine am gasit alti nasi la fete si nu am mai pastrat legatura cu ea.Sotul nu s-a schimbat deloc poate ca e chiar mai rau dar ce e mai ciudat ca la una din nasele fetelor i se intampla lucrurii stranii gen gaseste dimineata scaunele mutate in casa,geamurile deschise,rahati in casa si usa deschisa chiar daca fusese incuiata cu cheia dinauntru,a sfintit casa si degeaba.Se sufoca si noapte in somn.Cumnata mea m-a amenintat ca o sa-mi distruga viata mie si apropiatilor mei.Credeti ca ar putea fi vb de farmece?Poate ii face si sotului meu?
    Evita mult si Biserica daca intra sta ff putin poate doar de ochii lumii.

    RăspundețiȘtergere
  141. draga ioana apleaza cu incredere la domnisoara alexandra..are un har de mica e foarte buna in tot ce face si sunt sigura k te va ajuta..0758591234

    RăspundețiȘtergere
  142. buna! ma numesc Raluca am 38 de ani si sunt o femeie ce a fost greu incercata de valurile vietii,multa vreme m-am luptat sa pot aduce un copil pe nume un sufletel din sangele meu,cu greu am ramas insarcinata chiar daca era o sarcina periculoasa tinand cont de varsta a mea am dus pana la capat si sa nascut fetita mea Amalia,obstacolele prin care am trecut m-au facut sa devin foarte protectoare si sa ii dedic tot timpul meu fetitei mele,neglijand-mi sotul pe cand mi-am dat seama casnicia mea era in pericol,eram pe punctul de a divorta,deoarce sotul meu isi gasise o femeie mult mai tanara,mai frumoasa recunosc,imi iubeam sotul nu imi doream sa il pierd trecusem prin multe alaturi de el mi-a fost alaturi mereu ma rasfata si dorinta mea era porunca pentru el,plangeam mult credeam ca nu am sa il mai pot aduce inapoi dar intr-o zii o amika de a mea m-a intrebat ca daca is gata sa fac orice pentru al aduce inapoi?raspuns meu a venit cu un glas speriat "da dar la ce te gandesti?"mi-a povestit de o doamna dorina care lucreaza si poate face minuni sincer eram sceptica nu credeam in asa ceva,cand am sunat-o prima data si am vorbit cu dansa mi-am dat seama ca imi facuse bine doar ca vorbise cu mine sigur era o persoana buna asa mi-am zis si a si fost,am vorbit cu dansa si i-am cerut sa imi aduca sotul inpoi mi-a promis ca mi-l va aduce si sa tinut de cuvant deaceea vreau sa ii multumesc"multumesc"pentru toate persoanele care vor sa ma mai iintrebe ceva de dansa sa intre pe id meu raluka_raluca38

    RăspundețiȘtergere
  143. Rupe Vraja Magiei Negre

    Veti avea nevoie de urmatoarele materiale :
    1 lumanare neagra, ca sa aspire energia negativa,
    1lumanare alba, pentru energie pozitiva
    1 o lumanare verde, pentru vindecare, pentru repararea scutului de energie.

    Elibereaza-ti mintea si aprinde lumanarea alba, rostind :
    Mama Pamnat, Foc, Vant, Apa si Spirit,
    Voua va cer sa-mi curatati corpul
    De toate energiile negative !

    Aprinde lumanare neagra si spune aceleasi cuvinte.
    Aprinde lumanarea verde si rosteste :
    Mama Pamant, Foc, Vant, Apa, si Sprit,
    Voua va cer sa-mi eliberati si vindecati corpul
    De toate energiile negative !
    Fiti binecuvantate !
    Totul trebuie facut intr-o incapere linistita, unde sa nu te poata deranja nimeni.
    Dupa toate acestea este necesar sa te relaxezi cca 15-20 min, timp in care in primele 5 minute iti vei goli mintea de absolut orice gand dupa care te vei gandi cam cum ar putea actiona vraja pe unde sa umble si sa repare raul facut.Este indicat sa faci acest ritual o data pe saptamana. Te vei simti mai linistit , mai fresh, iar copul tau se va simti mai sanatos si plin de vitalitate

    RăspundețiȘtergere
  144. AM TRIMIS UN MIC RITUAL CARE SPER DIN SUFLET SA VA POATA AJUTA PE VOI CEI CARE SUFERITI AVETI INCREDERE IN EL SI INCERCATI SA-L FACETI CU SIGURANTA VA DA REZULTATE TOT AICI PE FORUM AS VREA SA AFLU NUMAI DE BINE DESPRE VOI CU RESPECT DANA

    RăspundețiȘtergere
  145. Salut,ma numesk Diana am 18 ani.Pina la ziua de azi nu am crezut in farmecuri dar acum am inteles la ce sunt gata ele(farmecurile)Prietenesk ku un baiat 1an si jumate era totul bine intre noi ne impakam de minune,pina cind,el a iesit la plimbare cu niste prieteni deai sai.Akum 2 saptamini traesk un cosmar,el a spus ca au servit cite putin dar el nu tine minte nimik.Relatiile noastre se strika nu mai este cel care era inainte.Umbla ca un buimetik si nici nu stie ce face.Nici nu mai stiu ce sa fac,nu vreau sa-l pierd,si vreau sa fac tot posibilul sa trecem peste asta.IL IUBESK MULT DAR...NU-MI MAI RAMIN PUTERI SA LUPT...

    RăspundețiȘtergere
  146. buna seara! daca aveti probleme spirituale
    participati cu credinta la o slujba pentru dezlegare si spargerea farmecelor.
    Vineri la ora 09:00, 15:00 sau la ora 19:00
    BUCURESTI
    CATEDRALA CREDINTEI
    SOS. FUNDENI, NR. 11 - SECTOR 2
    tel. 021 255 73 00 - 0721 805 569
    www.paginauniversala.com
    www.catedralacredintei.com
    email : orientarespirituala@yahoo.com

    veniti daca credeti, nu este o gluma....
    cautati pe parinte bisericii.

    RăspundețiȘtergere
  147. buna sunt o fata de 32 de ani , nu post sa am o relatie normala, am cunoscut de-a lungul anilor baieti minunatisi dupa un timp 6-7 luni cand incep si eu sa tin la ei, vin ca ei nu mai stiu ce vor, poate nu vrem acceasi lucru... explicatii din astea.am sunat la un numar de telefon dintr-un ziar am dat ao gramada de bani si tot nu s-a rezolvat problema mea. va rog ajutati-ma sa pot avea si eu o relatie, va rog din suflet cineva sa ma ajute. sa-mi scriet pe mail ilil35@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  148. buna ma numesc andreia am 43 de ani si sunt din iatalia eu am avut o plobema forte grava nu putem face copii! pana intr-o zii cand norocul a venit si pe strada mea .... am citi pe net depsre DOMNA DORINA am apelata la dansa si mi-a rezolvata plobema acum sunt fericita si sunt forte fericita pe acesta cale vreu sa i multumesc DOMNEI DORINA DACA VRETI IMI PUTETI LUA ID PENTRU SFATURI PLOBEME etc ...... id:aandreia69

    RăspundețiȘtergere
  149. ma numesc dyana si am 33 de ani si sunt din spania si nu puteam sa am nici un iubit pana intro zi cand stateam pe net si am dat de doamna dorina ia mia rezolvat plobema si acum sunt fericita id meu e dyana_diana33

    RăspundețiȘtergere
  150. ma numesc andrei si cu ajutorul lui doamna dorina am scapat de plobleme id meu e andrey_andrei11

    RăspundețiȘtergere
  151. Buna ziua oameni buni,
    In ultimul timp tot vad diverse post-uri pe acest site in care vorbiti despre faptul ca doamna Dorina v-a rezolvat problema .tot imi adaug in lista mea ID-urile voastre de mess sa pot sa stau si eu de vorba cu voi, dar nu var pe nimeni niciodata online.Am multe intrebari pentru voi, eu trec printr-o situatie foarte dificila a vietii mele.Multumesc mult.sper sa reusesc sa dau de voi pe mess dupa acest mesaj.

    RăspundețiȘtergere
  152. buna!! ma numsec maria am 38 de ani si sunt din bucuresti eu am avut o plobema forte grava in ziua nuti mele pe rochia mea era o pata de sange si de atunci tot rele mi-su intplat am apelat la multe vrajitore dara fara nici un rezultata pana ce am data de DOMNA DORINA ingerul meu pazitor care ma ajutat sa scap de plobeme ! id meu:mari.mari134

    RăspundețiȘtergere
  153. buna!am si eu o problema....acum cateva zile am fost la mormant la bunicul meu si am gasit 7 lumanari si bani infipti in pamant(doua monede de 50 de bani si si una de 10 bani)...voi ce credeti ca este?

    RăspundețiȘtergere
  154. buna!! ziua am incercat sa o sun pe domna dorina dar suna ocupat va rog frumos va rog din suflet sa imi spuneti cum pot sa dau de ea va rog

    RăspundețiȘtergere
  155. buna ziua am auzi mule despre domna dorina dar mie cam frica penru ca am fost la multe vrajiore care nu mau rezolvat nimik de ex:(domna elena,domna cristina domna mariana ,etc ..........) si de ace mie frica sa apelz am fos chiar si la preoti dar nimik asa vrea si eu sa discut cu voi despre domna dorina daca se poete va rog din sufle am nevoie de ajutor

    RăspundețiȘtergere
  156. buna!! am citit comentariul tau si te inteleg forte bine si eu am trecut printr-0 experienta asemanatoare si eu am problemee si as vrea sa pot vb cu cineva care sa ma ajute ai putea sami dai nr lui doamna dorina te rog

    RăspundețiȘtergere
  157. 0363566255 nr doamnei dorina si 0758 591234 nr domnisoarei alexandra care este f buna si ea in tot ce face

    RăspundețiȘtergere
  158. numarul doamnei dorina(0363566255)te rog nu il folosi decat daca ai nevoie de el:)

    RăspundețiȘtergere
  159. Buna dimineata am trecut pe aceasta pagina si am tras cu ochiul daca pot spune asa la problemele voastre ,,am avut si eu probleme asemanatoare dar mai presus de orice cred ca toti am avut dar intrebarea este simpla oare la cati se observa asta ? cati cred ca sunt blestemati ? si daca nu cred si sunt de ce nu patesc nimica? raspunsurile sunt simple ,, sincer si din suflet va spun ca si eu am trcut prin asa ceva poate mai rau decat voi in copilarie si acum 2 ani am avut argint viu in mine am fost legat cu piedica de mort si blestemat pe oase de mort ,,,faceam ca toti dracii si aveam un comportament oribil daca stau sa imi aduc aminte la cum ma comportam presupun ca si Diavolului ii era teama sa se apropie de mine dar mie imi place filosofia ,psihologia iar astea au necesitat multe studii ,,am studiat si se pare ca am scapat singur de probleme fara ajutorul nimanui, va spun din suflet cum sa scapati de tot este un mic secret desi acest secret il afla singur omul nu il spune nimeni deaceea este un secret ,iar eu vi-l spun ca sunt trist cand aud cati nenorociti de ciuda ca sunt inapri si nu pot realiza nimic prefera sa faca rau altora mai capabili decat ei , sunt satul de tot raul din jur si de cum a ajuns omenirea , noi oamenii care suntem cele mai pure fiinte ma uit cum suntem inlocuiti de roboti si etc dar asta intra in alte discutii si nu continui , deci sa va spun secretul ,,Totul actioneaza pe baza mentala ,un gand ajunge in univers colectioneaza informatia necesara ti-o transmite si tot asa ,,totul este un ciclu asa cum este si ciclul uman si tot .totul se leaga daca cunoasteti informatiile lipsa 1--Blestemul este defapt cuvantul termenului -cand cineva iti face rau prin putere divina -- defapt el transmite in univers o confuzie in momentul in care mintea ta cauta o informatie ---sa va spun detaliat ca sigur nu ati inteles---deci un om rau isi doreste sa va imbolnaviti , nu conteaza ca descanta ca spune anumite lucruri ,,conteaza ca el ishi doreste asta iar voi asta patiti ,,daca nu luptati cu acea dorinta veti trai acel lucru ---- din suflet va spun ca merita sa incercati deoarece nu aveti ce pierde ---acum toti cei care aveti astfel de probleme---uitatile ..simtiti-va ca si cum nu le aveti ...nu rameneti blocati cu mintea aici deoarece daia s eintampla iar si iar si iar deoarece mintea voastra este tinuta blocata de voi la cuvantul blestem si necazurile care le aveti --este un ciclu pe care ati uitat ca trebuie respectat --asa cum acum ai 20 de ani iar maine implinesti 21 ,,asa cum toti cadem dupa care ne ridicam si continuam sa mergem ,,dar voi ati uitat de acest ciclu si in loc sa lasati minte alibera sa va continuati dezvoltarea mentala si viitorul traiti intr-un cosmar numit blestem deoarece nu va lasati mintea sa ishi continue drumul si o tineti acolo ,,eliberati-o lasati-o sa treaca mai departe ,,si treceti si voi odata cu ea ca sa nu o readuceti inapoi ,,nu va mai ganditi ca sunteti blestemati ca nu sunteti ,sunteti doar speriati iar toata lumea ar trebui sa stie ca frica atrage lucruri asemanatoare ei ,,v-as face un roman dar nu pot daca va da altii mura in gura lectii de viata si cum sa traiti si sa va fie bine inseamna ca traiti degeaba asa ca luptati singuri cu ceea ce va macina nu prin babe , descantece shi etc,daca eu mi-am eliberat mintea si nu ma mai gandesc ca orice mare necaz sau boala o am este ca sunt blestemat voi de ce nu ati putea face asa ceva ? o intamplare nefericita sau nopti nedormite sau etc orce problema este doar un impas atat treceti peste el cu fruntea sus si inima plina de glorie ,,daca nu dormiti o noapte de frica unui blestem nu veti dormi nici a doua si tot asa si incepeti sa dati nastere unui blestem singuri pe care voi il faceti nu altcineva ,,sper sa intelegeti mai multe lucruri daca stiti sa cititi printr-e aceste randuri eu va Multumesc ptr atentie si mi-as dori sa incercati sa nu va mai ganditi numai si numai la blesteme ganditiva la totata viata ce va asteapta ;) va doresc multa sanatate

    RăspundețiȘtergere
  160. buna !! ziua am citit pe diverse posturi in care am citit despre domna dorina prima dat nu am crezut asa ca am pus o prietena sa incerce i-a rezolavat plobeme si de atunci tote prietenele mele merg... sunt forte multumite de dansa si eu la fel asa da id meu de meanger dar eu nu prea intru de ace am sa la doar nr dansei de telefon :0363566255

    RăspundețiȘtergere
  161. Vrăjitoria
    Vrăjitoria este o rămăşiţă a religiei pre-creştine. Este pe atât de frumoasă, pe cât este de veche. Nu are nimic de-a face cu satanismul sau venerarea diavolului. În zilele noastre, tot mai mulţi oameni sunt din ce în ce mai puţin satisfăcuţi de structurile religioase tradiţionale şi caută relaţii mai adânci şi mai pline de înţeles cu Divinitatea, prin metode alternative. Unii evrei găsesc aceste relaţii în mişcarea Hassidică, iar unii creştini le află în foarte-mediatizatele mişcări carismatice şi „născuţi din nou”. Unii oameni au ales credinţe estice în locul celor vestice, în care s-au născut. Datorită unei puternice dragoste pentru natură şi datorită mişcărilor feministe, unii oameni au descoperit vrăjitoria.

    RăspundețiȘtergere
  162. dak aveti probleme aplati cu incredere 0758591234

    RăspundețiȘtergere
  163. buna acest comentariu s adreseaza lui naomy@yahoo.com.am incercat sa iti trimit mail dar nu merge.am mare nevoie d numele preotului si adresa bisericii.mentionez k am firul vietii innodat si k sunt in pericol d moarte.toate astea le-am aflat d la preoti si nici unul nu ma poate ajuta.t rog ajuta-ma.adresa mea de mail e deea202006@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  164. buna !! ma numesc teodor mihaiela am 24 de ani din maramures la varsta de 12 ani mi-a murit parinti ce ce am sa vazic acum suna cam ciudat cand mam apropiat de sicriu mia vorbit tatal meu si mia povestit intrega mea viata am mers si leam spus la bunci dar nu mau crezut au ziss ca e dor imagineta mea dar nu era asa ,tatal meu mia spus ca am sa fac un acident de masina in care imi voi pierde piciorele, ca iubitul ma va parsi, si ca nu am sa pot ave copii etc , binetel la varsta mea nu putem intelge ,dar acum relize totul ,tot ce a spus tatal meu a fost adevarat totul mi sa intplat ,de ziua mea matusa mea mi-a dat un medalion care spune ea ca era de la mame mea si mam dus la cimitir pentru a aprinde o lumnare si medalionul sa aprins si parca cineva mi la luat de la gat si la dus in pamant eram speriata am plecat de acolo,si am mers la un preot preotul nu a vrut sa ma primesca ca zice el ca sunt posedata nu mai suport mie frica nopte fisez ca vine tatal meu la mine si imi zice "pericol ferestete" mie frica sunt in stare sa dau 4000 euro dor ca sa pot fii fericita va rog frumos ajutatima care stie sa imi dea un raspuns va rogg frumos !! multumesc din suflet id teodora.mihaiela@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  165. Draga teodora.
    Stiu ca este departe ,dar apeleaza la o femeie sigura care eu cu ochi mei am vazut multe rezultate.Eu am lasat un comentariu mai sus despre dansa, este de pe langa Bucuresti.nici nu te costa atat de mult.daca nu poti ajunge la dansa poate vorbesti sa ii trimiti banii si sa iti trimita prin posta descantecele.Iti las numarul dansei de telefon si vorbeste cu ea.O sa te convingi ca se poate conecta la energia ta prin telefon si un picutz iti poate spune ce ai.
    Mare atentie nu este vrajitoare nu da in carti. este clarvazatoare.Eu prima data cand am fost la dansa mi-a descris si casa in care stateam.
    numarul dansei de telefon este 0721759817.
    Femeia asta despre care iti vorbesc m-a ajutat si pe mine de multe ori,pentru ca eu am oameni foarte binevoitori in jurul meu care imi fac tot timpul,dar cu ajutorul dansei reusesc sa ies de fiecare data cu fruntea sus.
    Acum decizia sta in mainile tale,dar eu zic ca un telefon nu strica sa dai,nu iti cere nimik ca stai de vorba la telefon.
    Eu iti doresc mult succes si noroc.poate o sa imi lasi un comentariu aici daca o sa vorbesti cu dansa la telefon.
    P.S. ai grija ca te poate indruma cineva catre doamna Dorina, mare grija ca iti ia doar banii si nu te va ajuta cu nimik.un sfat ca de la om cu probleme la om cu probleme.

    RăspundețiȘtergere
  166. waw.....imi pare rau sa aud asa ceva despre doamna dorina,nu inteleg cum sa putut intampla asa ceva,dar totusi nu cred in afirmatia ta deoarece si eu am apelat la dansa si nici nu am ramas cu bani dati cum ati spus dumneavoastra nici cu problema nerezolvata.oricum doamna dorina este un inger si nu multi stiu sa o pretuiasca
    ps:pentru mine va ramane mereu un inger si cred ca persoanele ce fac asemenea afirmati despre dansa sunt invidioasa pe puterile dansei,multa sanatate

    RăspundețiȘtergere
  167. tot vad aici comentarii despre aceasta doamna dorina,ce stie de fapt sa faca?cu ce se ocupa de fapt?as fi tare curios sa o cunosc, dar sunt tocmai din constanta,poate vine mai pe aproape si lasati un anunt pe acest site sa stim si noi si facem claca.

    RăspundețiȘtergere
  168. e foarte bnaa doamna dorina de ce va e ciuda si lasati comenturi urate

    RăspundețiȘtergere
  169. fapte concrete despre aceasta doamna vrem, de unde putem avea incredere in dansa ca este atat de buna.povestiti mai multe despre doamna aceasta ca sa tragem si noi concluzii.eu de exemplu am multe probleme si as vrea sa apelez dar imi este frica,daca imi ia doar bani asa cum spune persoana de mai sus.va rog ajutati-ma cu mai multe detalii.multumesc.oana

    RăspundețiȘtergere
  170. nu iti mai bate capu sa dai de doamna dorina ca este o sarlatanca, iar post-urile care se perinda pe aici sunt de la ea, nu sunt lasate de oamenii care intradevar i-ar fi rezolvat problemele.stiu din sursa sigura.tinetiva bine portofelele.si mergeti la biserica ca va ajuta dumnezeu, nu mai incercati sa gasiti fericirea cu ajutorul lui doamna dorina, ca o sa ramaneti lefteri.

    RăspundețiȘtergere
  171. dragii mei as vrea sa incep prin a va spune k farmecele chiar exista....si eu cred in dumnezeu si sunt credincioasa de felul meu dar la fel de bine stiu k farmecele chiar exista avand in vedere k am trecut si eu prin asta...am citit aici o gramada de povesti care m au tulburat dar va spun din proprie experienta k nu pot fi dezlegate de femei care se autointituleaza vrajitoare asta e o prostie...eu de la 2 ani umblu numai prin spitale...nimeni nu a reusit sa imi dea un diagnostic la boala pe care o am...o alergie ciudata din cauza careia era sa mor de 8 ori...acum am 20 de ani si va spun ca de 2 ani de zile nu am mai avut nici o problema...de cand am inceput sa ma documentez despre vraji si farmece etc si am constientizat k am asemenea lucruri facute am inceput si eu sa facdiverse lucruri pt a scapa de ele...dar cea mai buna solutie a fost sa imi fac singura un ritual de dezlegare...incercati si voi acest lucru si veti vedea k veti reusii totul este sa credeti k veti reusi isr cu puterea mintii veti invinge...multa bafta si sanatate...

    RăspundețiȘtergere
  172. buna ziua .As vrea sa stiu si eu unde ai gasit ritualuri de dezlegare as fi interesata sa imi fac eu .

    RăspundețiȘtergere
  173. Buna ziua!!!va rog sa ma ajutati si pe mine..acum cateva saptamani am fost la o ghicitoare care mi-a zis ca am cununiile legate si de aceia nu mai pot avea o relatie cu nici un baiat cu care totul incepe f frumos si dupa ceva timp se spulbera...ce pot sa fac?
    precizez ca sunt din Galati si daca mi puteti recomanda pe cineva pt desfacere. va multumesc

    RăspundețiȘtergere
  174. BUNA MA NUMESC VALI AM 54 DE ANI .MI-AM DUS SI-MI DUC VIATA CU MAI PUTIN BUNE SI MULTE RELE.IN VIATA MEA MI-AM GHICIT AM FOST LA VRAJITOARE,LA BISERICA M-AM RUGAT...DAR DUPA ATATIA ANI CU CU EXPERIENTE DE TOT FELU AM AJUNS LA O CONCLUZIE:MAI PUTERNICA DECAT CREDINTA NU ESTE NIMIC PE LUMEA ASTA.SFATUL MEU ESTE SA NU VA MAI GHICITI NICIODATA,NICI MACAR CEASCA DE CAFEA SA NU O INTOARCE-TI.AM SA VA POVESTESC UN CAPITOL DIN VIATA MEA:DUPA CE AM AMESTECAT MERSUL LA BISERICA CU MERSUL LA VRAJITOARE,GHICITOARE,CLARVAZATOARE...CUM S-OR MAI NUMI ELE AM AJUNS LA UN PREOT IN CONSTANTA CARE DIN PACATE A MURIT SI SE NUMEA GHEORGHITA SI CARE PRINTRE ALTELE M-A INTREBAT DACA AM FOST LA GHICITOARE,VRAJITOARE...AM RASPUNS BINENTELES DA.LA CARE PARINTELE MI-A SPUS :-DOAMNA ESTE HOTARAREA DUMNEAVOASTRA CE CALE URMATI DAR NU AMESTECATI BISERICA CU VRAJITOARELE,NICI MACAR CEASCA DE CAFEA SA NU O INTOARCETI CA NU E BINE...MI-A MAI SPUS UN LUCRU PE CARE EU DEJA IL OBSERVASEM:-CAND VA GHICITI SA TINE-TI CONT IN ZIUA RESPECTIVA DACA NU VI SE INTAMPLA CEVA RAU ...SI ASA ERA CACI EU FARA SA-MI SPUNA CINEVA OBSERVASEM CA ASA ERA.DE ATUNCI SUNT ANI DE ZILE MI-AM MAI GHICIT(SI-MIPARE TARE RAU)DE DOUA ORI IN 16 ANI.BISERICA SI RUGACIUNILE M-AU AJUTAT MULT DAR AM FACUT O GRESEALA SI-MI PARE RAU.NU I-AM MULTUMIT LUI DUMNEZEU PENTRU AJUTORUL DAT SI SFINTILOR LA CARE M-AM RUGAT.CA SFATURI CARE POT SA VI LE DAU AR FI MULTE :REVENIND LA PREOTUL GHEORGHITA A SPUS ODATA IN BISERICA DUPA SLUJBA DE VINERI (MOLIFTELE SF VASILE)CA CEI CARE CRED CA AU FARMECE IN CASA SA CITEASCA IN FIECARE SAMBATA SEARA LA ORA 22 ACATISTUL SF-NTEI TREIMI:DE CE LA ORA 22 ? PENTRU CA SE CITESTE LA TOATE MANASTIRILE DIN TARA SI RUGACIUNEA DIN CASA SE UNESTE CU CEA DIN MANASTIRI SI DEVINE F.PUTERNICA IAR LA UN MOMENT DAT DUPA MAI MULTE SAPTAMANI(DEPINDE FIECARE CAT DE RAU ARE FACUT)SIMTITI CUM PLEACA RAUL DIN CASA INTR-UN FEL ANUME N-AS PUTEA SPUNE CUM(SUNT CUVINTELE LUI).DACA SE INTAMPLA SA NU PUTETI INTR-O SAMBATA NU INTRERUPE-TI PUNE-TI PE CINEVA DIN FAMILIE SORA,MAMA, SOACRA...SA CITEASCA .VOI MAI REVENI CU SFATURI DAR NU INAINTE DE A VA RUGA NU M-AI APELATI LA VRAJITOARE CA E MARE PACAT.DUMNEZEU SA NE AJUTE.AMIN.

    RăspundețiȘtergere
  175. aveti dreptate cel mai bine este sa faceti niste slujbe speciale la biserica si sa aveti credinta in dumnezeu...eu asa fac

    RăspundețiȘtergere
  176. Ma numesc Maria. Va rog frumos, daca imi puteti recomanda un preot care face dezlegari, din zona Constantei, v-as fi recunoscatoare.
    Dumnezeu sa ne umple tuturor viata cu lumina!

    RăspundețiȘtergere
  177. buna eu am fost la doamna alexandra..ma ajutat foarte mult..a rezolvat problemele mele in cateva zile

    RăspundețiȘtergere
  178. si pe mine tot doamna alexandra ma ajutat e foarte buna in tot cea ce face..id meu e ssanziana_maria

    RăspundețiȘtergere
  179. Crezi in magie?Crezi in destin?Crezi in vise? Stiai ca visele,dorintele,aparentele si destinele se pot schimba?Vrei sa-ti schimbi destinul si nu stii cum?Vrei sa ai succes si nu stii ce sa faci sa il obtii?Vrei ca partenerul tau de viata sa te respecte,sa te iubeasca ,sa te adore? De tine depinde daca vrei sa-ti indeplinesti visele si dorintele. Daca ai nelamuriri si intrebari legate de soarta , viata , destin, cariera, etc, ma poti apela cu incredere. TAROT,numerologie,dezlegare de vraji, dezlegare de cununii,descintece etc. Seriozitate maxima. suna direct pentru o programare la 0758591234

    RăspundețiȘtergere
  180. Buna,am citit comentariile voastre si sint foarte derutata:nu mai stiu pe cine sa cred.Va pot spune ca am incercat si pe calea bisericii cu posturi grele si lungi,am cautat sa gasesc pe cineva sa ma dezlege dar nu am gasit pina acum.O fi buna aceasta Dorina sau nu incerc.Va rog sa ma contacta-ti pe imogut.aleda@yahoo.com
    Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  181. am tot auzit de aceasta alexandra ...e buna??chiar ne poate ajuta in problemele noastre??

    RăspundețiȘtergere
  182. Va poate ajuta sa ramaneti fara bani, atat
    Aveti grija.

    RăspundețiȘtergere
  183. de ce vorbesti fara tine..te-a lasat cumva doamna alexandra fara banii??nu mai fiti invidiosi

    RăspundețiȘtergere
  184. nu pe mine m-a lasat ca am fost cu un pas inaintea ei lor mai desteapta, pe multi i-a lasat fara bani. Naivi care au crezut in ele

    RăspundețiȘtergere
  185. nustiu ce se intampla de o vreme se intampla numai rele in familie bunicul e pe moarte bunica este ff bolnava fratele meu si taiat doua degete iar eu cred ca o vecina ne-a facut farmece pt ca tot vine la noi se intereseaza ca unde mergem ,cand nu suntem acasa, spuneti voi nu credeti ca e caqm ciudat

    RăspundețiȘtergere
  186. buna ziua ,multi dintre voi va-ti pus intrebare
    "ore e buna domna dorina..?" eu una pot sa spun cu mana pe inima ca acesta doamna,nu este buna ci super buna ......,am aplelat la dansa si mia rezolavat plobema si sa, stiti ca si eu prima data nu am crezut,si imi pare rau ca uneori avem indoieli ,acum dans ,e ingerul meu pazitor,si fara dansa eu nu as putea trai mie una mie ca o mama va astept pe id :popescu_iza

    RăspundețiȘtergere
  187. Buna ziua,

    Pentru toti care aveti probleme de genul, va recomand sa mergeti la un preot in localitatea Baru-Mare, Jud Hunedoara.Multi oameni au primit ajutor.
    In speranta ca aceasta informatie va este de folos.

    RăspundețiȘtergere
  188. oameni buni lasatyle incolo de vrajitoare ca umbla cu diavoli
    ele
    le slujesc diavolilor ca si diavoli la randul lor sa le slujeasca lor si sa le indeplineasca dorintele cand te duci la vrajitoare e ca si cum teai lepada de hristos azi vazut ca preotul zice la botez ma lepad de satana si ma unesc cu hristos asa si noi cand mergem la vrajitoare e ca si cum am zice ma lepad e hristos si ma unesc cu satan

    RăspundețiȘtergere
  189. oameni buni lasatio pe doamna dorina ducetiva la biserica la dumnezeu ca acolo gasiti ajutor nu la domana dorina ca ea nu e dumnezeu

    RăspundețiȘtergere
  190. nu numai ca nu este dumnezeu, dar nu are nici un har, e o mare prostie sa apelezi la ea.Nu e buna de nimik, doar de luat banii, atat...............

    RăspundețiȘtergere
  191. serios.... imi vine sa rad =)) ,,,,,cu puteti spune asa ceva ,,,,,,,,, de unde stii tu ca nu e buna =)) de ce tota lume merge la dansa de rea ce e nu pentru ca e buna e sfanta ia are un har aparte dansa pentru mine e ca o mama si asa va fii mereu !!!

    RăspundețiȘtergere
  192. sa stiti si dvs ca sfinti sau nevoit in pustie au luptat cu diavoli ani intregi mancau uscaciuni si radcini de copac se rugau permanent si multe altle cumparati o carte cu viata uni sfant sa vdety si lamuritiva singuri sfinti nu se uitau la televizor nu le slujeau diavolilor credety ca doamnele la care va ducety dvs se roaga ele umbla cu diavolu si se folosesc de obiecte bisericesty aghiazma busuiog sa insele lumea ce crederty ca e vreo deosebire itre magia alba sau neagra tot acelasi drac e asta tot asa sa induca lume in eroare ce magia alba e un lucru bun nu e staty linistiti

    RăspundețiȘtergere
  193. buna sunt lavinia.as avea nevoie de niste sfaturi.tatal meu vitreg are farmece facute si din cauza acestor farmece suferim toti.el nu poate munci deoarece are probleme de sanatate dejaba a fost la doctori ca nu`i gaseste absolut nimik spun k este perfect sanatos.a fost si la preoti dar tot nimik,nu stim ce sa mai facem...daca puteti sa ne ajutati contactati`ma la emailu lavy_707@yahoo.com sau pe id`u lavy_707 va multumesc

    RăspundețiȘtergere
  194. sfanta sau nu eu am nevoie de numarul dansei de telefon...........din cate am inteles este buna in ceea ce face nu imi pasa cum sau prin ce mijloace eu am nevoie de dansa........daca ati putea sa imi dati un numar de mobil de al dansei ca pe fix suna tot ocupat?va rog,mii de multumiri

    RăspundețiȘtergere
  195. ducety la domnele vrajitoare ca draci va asteapta pe lumea cealata sa va mestece la cazane ca iadu e nemarginit

    RăspundețiȘtergere
  196. Buna,
    Citesc mai sus si ma ingrozesc, cati oameni cu probleme sunt pe lumea asta.
    Eu va las un numar de telefon al unei doamne care dezleaga farmecele.Cine are nevoie de ajutor sa incerce sa ia legatura cu dansa si sincer nu va regreta.numarul de telefon este 0721 759 817.Mentionez ca persoane ca dansa exista numai 8 in toata tara

    RăspundețiȘtergere
  197. buna !!! azi am avut de gand sa ma du si eu la o vajioreb la preoti am fost de multe ori dar nimik am citit tote comentarile vostre ... si din cate vad domna dorina e ce ai buna va rog sa imi lasati nr dansei de mobil va rog !!

    RăspundețiȘtergere
  198. doamne ce lume naiva cine o mai fi si asta d dorina si apropo numai dz dezleaga farmecele cu puterea duhului sf iar doamna dorina cu puterea dracului dc credety ca se intampla atatee nenorociri in tara asta ca lumea nu mai mege la biserica mege la vrajitoare ca asai moda acum la biserica apindem o lumanare si plecam dar la sf liturghie nu stim sa stam

    RăspundețiȘtergere

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Bluehost