23.01.2018

Ghid complet al pietrelor semipretioase si al puterilor lor magice

agata chihlimbar diamant coralPietrele semipretioase sunt renumite pentru puterile lor magice si sunt foarte bune talismane care servesc la indepartarea raului si atragerea norocului. Iata aici un ghid al pietrelor semipretioase si a relevantelor lor puteri:

AGATA - Asociata cu viata lunga, sanatatea, constanta. E foarte utila celor nascuti in zodia Taurului si a Gemenilor.
CHIHLIMBARUL - Inzestrat cu puteri vindecatoare. De un mare ajutor pentru cei nascuti in Gemeni si Leu.
AMETISTUL - Protejeaza impotriva atacurilor psihice, a cosmarurilor si depresilor. Util in special celor nascuti in Pesti si Berbec.
BERILIUL - Asigura o . Ii ajuta in special pe cei nascuti in zodia Balantei.
casnicie fericita
HEMATITUL - Te protejeaza de barfe, impiedica tradarea si santajul. De mare ajutor celor nascuti in zodia Berbecului si Scorpionului.
CORALUL - Il protejeaza pe purtator de lipsa de grija a lui insusi si a celorlalti. De asemenea, o piatra protectoare impotriva pericolelor si riscurilor pe mare. Ii ajuta in special pe cei nascuti in Taur.
DIAMANTUL - Bine cunoscut pentru asocierea lui cu casniciile lungi si fericite. De asemenea da putere, onoare, curaj , prestigiu. Deosebit de folositor celor nascuti in Leu si Scorpion.

Un comentariu :

 1. Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail și mi-a explicat problema mea. Și mi-a spus ce trebuie să fac, am făcut-o și soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și am fost și mai fericiți decât oricând. Ești un om talentat și nu voi opri publicarea lui pentru că e un om minunat. Dacă aveți vreo problemă și sunteți în căutarea unei vrăji adevărate și autentice, Încearcă-l oricând, este răspunsul la problemele tale. Puteți să-l contactați prin e-mail: ogagakunta@gmail.com și să vă rezolvați problemele ca mine. El poate rezolva următoarele probleme și multe altele.
  (1) DACĂ VREAȚI EX-BACK
  (2) VREAȚI SĂ CONVENȚI SOSIUNEA DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ÎNCĂLCAREA DIVORȚIEI
  (3) VĂ RUGĂM SĂ VĂ PROMOVAȚI ÎN OFICIUL DVS.
  (4) VREI BĂRBAȚI BĂRBAȚI ȘI FEMEILE CARE VOR VĂ CĂUTĂ ATRACTIVĂ
  (5) DACĂ DORIȚI SĂ CONCEPTĂ UN COPIL
  (6) VREI DUMNEAVOASTRĂ
  (7) VEI DUMNEAVOASTRUL DUMNEAVOASTRĂ PENTRU AI IUBI DOAR PENTRU VESTUL VIEȚII LUI
  (8) Aveți nevoie de SPELL buna LUCK
  (9) Aveți nevoie de un SPOT LOTTERY
  (10) Aveți nevoie de un loc de muncă
   ogagakunta@gmail.com

  RăspundețiȘtergere

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Bluehost