24.03.2009

Influentele planetelor asupra oamenilor

1. JUPITER

Influenta pozitiva a lui Jupiter se manifesta prin trasaturi ca:sinceritate,generozitate si simtul justitiei.Nativul va fi de asemenea caritabil si va avea mult noroc in viata,bogatie si glorie,precum si o ascensiune rapida in ierarhia sociala.
Influenta negativa ii poate face pe supusii lui Jupiter vicleni,fatarnici,hoti si viciosi.Vor fi in plus lacomi si sclavi ai placerilor,ruinandu-si sanatatea sau ajungand in cel mai bun caz la obezitate.

2. LUNA

Isi face simtita prezenta prin schimbarea starii sufletesti a supusului in functie de fazele ei.Acesta este sensibil,iritabil,susceptibil,traverseaza lungi perioade de reverie si de contemplare.Se manifesta deci ca un "lunatic".In ceea ce priveste defectele,in masura in care le are,este mincinos,egosit,lenes,deosebit de irascibil si e posibil sa cada in patima betiei.Luna actioneaza asupra factorilor de fertilitate si regleaza dinamica comportamentului nativului.

3. MARTE

Planeta denumita dupa zeul razboiului la romani confera energie,virilitate,spirit ofensiv si rezistenta,calitati care vor transpare in comportamentul uman prin adoptarea unor decizii temerare,prin gesturi si miscari rapide,voluntarism.Aceste trasaturi vor putea fi utilizate pozitiv,in folosul semenilor,sau se vor transforma in defecte,in cazul unei conjucturi astrologice nefavorabile.Dintre "pacate",mentionam mania necontrolata,distructivitatea,senzualismul excesiv,carierismul.

4. MERCUR

Aduce in prim-plan caracteristici ca: indrazneala,spiritul de initiativa,simtul practic.Cei aflati sub stapanirea lui Mercur vor fi foarte buni negustori,siplomati,avocati,medici sau aventurieri.Favorizeaza ocupatiile intelectuale si deci activitatea in domenii precum: filosofie,arta,stiinta.Sunt de regula foarte muncitori,plini de idei si de idealuri foarte generoase.In variantele negative mercurienii,ajung hoti,escroci,falsificatori,avari,ipocriti,

5. NEPTUN

Confera spirit creator,idealuri inalte si aptitudini deosevite pentru domeniile artisitice.De asemenea un elan irezistibil catre descoperirea cauzalitatilor lumii inconjuratoare,catre cunoastere in general.Adeseori printre nativi intalnim adevarati sfinti,ce-si cultiva tendinta naturala de abandonare a bunurilor terestre si de disciplinare coroporala si spirituala.Neptun favorizeaza ocultismul,misterul,dar si sarlatania,minciuna,lipsa de scrupule,intriga.

6. SATURN

Saturnienii sunt foarte inteligenti si au dat omenirii mari ganditori,preocupati in cea mai mare masura de munca lor.Exista in spiritul imprimat de aceasta planeta o mare doza de tenacitatate,de rezistenta la imprejurarile externe nefavorabile si de o mare dorinta de a invinge.Adeseori se sacrifica pentru semenii lor, ori pentru idealurile in numele carora actioneaza.Sunt foarte muncitori si in timp vor ajunge catre o implinire deplina pe toate planurile.
Defectele eventuale provin din imaginea degradata a tuturor calitatilor enumerate mai sus.

7. SOARELE

Astrul vietii circumscrie caracteristici precum ambitia,hotararea,dorinta de actiune,bunavointa,vointa de a conduce,generozitatea.Nativul este inclinat catre creativitate (in arte sau stiinta), are un spirit deschis si sincer si dovedeste entuziasm in orice imprejurari.Toate pot aluneca insa spre autoritarism,ambitii megalomanice,ingamfare nelimitata,cruzime,violenta si nestapanire.

8. URANUS

Cei influentati de aceasta planeta au o personalitate puternica,definita prin gustul pentru calatorii,spiritul aventuros si actiunile riscante pe care le intreprind.Ei pot fi foarte joviali si comunicativi,ori inchisi in ei si opaci.Oricum s-ar manifesta,actele lor sunt adesea putini stranii:in orice caz poarta o amprenta distincta de originalitate.Au un mare grad de imprevizibilitate,pe cei negativi ii vom recunoaste dupa felul lor violent de a fi,imprudent,sfidand orice forma de organizare si mergand furtunos inainte fara sa se gandeasca la consecinte.
Uranus favorizeaza la maximum domeniul cuceririlor de varf ale stiintei.

9. VENUS

Aceasta este planeta ce si-a capatat numele dupa zeita iubirii si a frumusetii,dar si a bucuriei de a trai, a armoniei si a gratiei.
Nativii venusieni evolueaza in sens pozitiv pe aceste coordonate,fiind voluptosi,simpatici,milosi,generosi si incantatori.Au inclinatii artistice(pictura,muzica,etc) si sunt foarte sociabil.Venus favorizeaza in cel mai inalt grad feminitatea,conferind deci mai mult farmec femeilor.In variantele negative ale influentei planetei,nativii vor fi exasperant de incapatanati,desfranati,imprastiati si orgoliosi.

2 comentarii :

  1. nu-mi venea să cred că mă voi reuni vreodată cu fostul meu iubit, eram atât de traumatizat, rămânând singur, fără corpul care să rămână lângă mine și să fiu cu mine, dar am fost atât de norocos într-o anumită zi să întâlnesc acest lucru dr. puternic, vrăjitor Dr Wight, după ce i-a spus despre situația mea, a făcut tot posibilul uman ca să vadă că iubitul meu se întoarce la mine, într-adevăr, după ce a lansat vraja, fostul meu iubit a revenit la mine mai puțin de 48 de ore, a venit fostul meu iubit înapoi, implorându-mă că nu mă va mai părăsi niciodată, 3 luni mai târziu ne-am logodit și ne-am căsătorit, dacă aveți aceeași situație, contactați-l pe dr. wight, pe e-mailul său: wightmagicmaster@gmail.com. mulțumesc foarte mult, domnule, că mi-ați readus fostul iubit înapoi, adresa de e-mail a lui: wightmagicmaster@gmail.com.

    WhatsApp: +17168691327

    RăspundețiȘtergere

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Bluehost