21.08.2009

Cine sunt zombi?

Zombi sunt numiti si "morti vii". Cuvantul provine din Congo, Africa, de la termenul nzambi("spiritul unei persoane decedate"). Se presupune ca majoritatea zombilor se afla pe insula Haiti din Caraibe. Este vorba despre persoane decedate, ale caror corpuri au fost dezgropate si "reanimate" de vrajitorii Voodoo (bokor), pentru a fi transformati in sclavi fara suflet.
Zombi sunt creati prin administrarea unei substante otravitoare care provoaca paralizia toatala si o stare de moarte aparenta. Dupa ce victima este ingropata, vrajitorul (bokor) o dezgroapa si ii da sa bea un alt amestec, care provoaca confuzie si halucinatii.Dupa ce ii confera un nou nume, vrajitorul il pune pe zombi la munca.Zombii au nevoie de putina mancare, insa isi pot reveni daca mananca sare.
Formula folosita la prepararea substantei care provoaca moartea aparenta a fost determinata de etnobotanistul licentiat la Harvard Wade Davis, in 1982. Dintr-o lista lunga de ingrediente urat mirositoare si otravitoare, elementul esential este ariciul, care contine otrava tetrodoxina, din care o singura picatura este fatala.
Dar procesul de transformare a oamenilor in zombi nu consta doar in potiuni.Vrajitorul ii rapeste victimei si sufletul, pe care il inchide apoi intr-o sticla. Astfel, devine nu numai stapanul corpului "mortului viu", ci si a "spiritului zombi"- un spectru caruia ii poate da ordine, ca si cum ai da comanda "aport unui caine de vanatoare.

8 comentarii :

  1. Multe lucruri sunt intr-adevar aberatii,insa sunt si lucruri adevarate.Existand Dumnezeu,exista si diavol astfel clar exista si vraji malefice.Pentru cei ce au nevoie de ajutor in caz de vraji,farmece sau blesteme,las aici mailul meu: radu.popaa@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  2. pff....nush c'e sa zik!!!unele lukruri sunt adevarate in viata asta d kkt:(....as vrea sa stiu si eu sa fac niste vrajii:)):)mdeh.....ceaooo si poate is adevarate succes la alteeeleee:*!

    RăspundețiȘtergere
  3. pai nush ke sa zik unele-s adevarate sy altele nush poate ca-s da noah suckes sy la altele da las aici id-ul meu:gonczebeatrice@rocketmail.com
    CONTACKTATIMA :):):):):):):)):))))))))))))))))

    RăspundețiȘtergere
  4. Dacă ați fost dezamăgit de alte vrăjitoare și vindecători, care nu au reușit să ofere rezultatele dorite. Fii liniștit de data aceasta cu cel mai puternic și supradotaționat turnător de vrăji pe care îl poți întâlni vreodată.
    Contactați-l dacă știți că vă confruntați cu soarta de mai jos
    E-mail: wightmagicmaster@gmail.com
    WhatsApp: +17168691327

    (1) Îți place Ex-ul tău?
    (2) Ai mereu coșmaruri?
    (3) Vrei să fii promovat la locul de muncă?
    (4) Vrei să alerge după tine femei / bărbați?
    (5) Vrei un copil al tău?
    (6) Vrei să fii bogat?
    (7) Vrei ca soțul / soția ta să fie al tău pentru totdeauna?
    (8) vrei să îți crești dimensiunea pula? / Să durezi mult când faci sex?
    (9) Doriți să vă recuperați banii pierduți?
    (10) Vrei să oprești divorțul?
    (11) Vrei un divorț?
    (12) Vrei ca orice dorință să fie acordată de cineva?
    (13) vraja concep o nevoie de sarcină copil?
    (14) Doriți să vă opriți căsătoria sau relația sau să vă rupeți?
    (15) Vă este greu să câștigați un caz în instanță?
    (16) Vrei să te căsătorești cu partenerul tău cât mai curând posibil?
    Din nou, adresa mea de e-mail este: wightmagicmaster@gmail.com
    WhatsApp: +17168691327

    Contactați-l imediat pentru toate problemele dvs. și rezolvați situația în câteva zile.

    RăspundețiȘtergere
  5. Aceasta este o mărturie pe care o voi spune tuturor din lume. sunt căsătorit de 4 ani și în al cincilea an de căsătorie, o altă femeie a aruncat o vrajă pentru a-mi lua iubitul de la mine și soțul meu ne-a părăsit pe mine și pe copii și am suferit de 2 ani până când am întâlnit un post unde ( zori de vrăjitoare) au ajutat atât de mulți oameni și am decis să încerc să mă ajute să-mi aduc înapoi soțul acasă și crede-mă, tocmai i-am trimis fotografia ei și a soțului meu și după 48 de ore așa cum mi-a promis după ce a făcut-o tot ce mi-a cerut să fac, am văzut o mașină condusă în casă și iată că era soțul meu și el a venit la mine și la copii, el plângea și mi-a cerut să-l iert, a promis să nu mai trăiască cu mine și cu copilul, dacă aveți orice provocare contactați rapid (zori de vrăjitoare) exemplu.
    1) vraja pentru a rămâne însărcinată.
    2) vrajă pentru a te reuni cu iubitul tău.
    3) vraja pentru a face pe cineva să se îndrăgostească de tine.
    4) vraja pentru a opri avortul spontan.
    5) vraja pentru a face telekinezie.
    E.T.C
    Contactați-o pe WhatsApp: +2348032246310
    E-mail: dawnacuna314@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  6. După căsătorie, viața mea a fost atât de grea, încât soțul meu a început să urmărească alte femei pentru că nu i-am dat un copil după ce am așteptat câțiva ani. Mi-am văzut căsnicia dispărând. Am făcut tot posibilul pentru a schimba situația, dar nimic nu a funcționat până l-am întâlnit pe Dr. DAWN, un vindecător spiritual. Dr DAWN mi-a salvat viața și căsnicia. acum am 3 copii. Sunt recunoscător Dr. DAWN și de aceea îmi las mărturia oricărei persoane care suferă de probleme conjugale și de fertilitate. E-mail de contact: dawnacuna314@gmail.com
    Whatsapp:+2349046229159

    RăspundețiȘtergere

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Bluehost