07.05.2009

Iarba-Fiarelor

Iarba-Fiarelor
Iarba-fiarelor este o planta imaginara invocata de raufacatori sa inmoaie metalul si sa deschida lacatele de fier.Ea ar creste pe terenuri greu accesibile,de obicei in locuri bantuite de incendii.Noaptea straluceste ca soarele(ca aurul,ca lumanarea aprinsa),iar peste zi este trista si inrourata.Pentru c a se ascunde in pamant la vederea oamenilor,este greu de gasit.Dimineata,la rasaritul soarelui,picura sange din ea,lasand pete rosii pe pamant.Iarba-fiarelor are trasaturi umane:daca e aruncata in apa cade la fund,ca omul,sau,daca pluteste ca celelalte plante,merge impotriva curentului.Este descoperita de om prin diferite viclesuguri:se trage prin iarba o sfoara pe care sunt legate lacate de fier.O alta solutie era prinderea si incuiatul unui pui de arici intr-o colivie;aricioaica,care cunoaste iarba-fiarelor,vine cu ea in gura si, dupa ce era lasata sa descuie lacatul,i se tragea din gura.Planta miraculoasa poate fi obtinuta si cu ajutorul altor animale(dihorul) si pasari(ciocanitoarea,grangurul).Oamenii care intra in posesia ei capata puteri miraculoase:deschid lacatele,nu sunt atinsi de sageti si gloante,inteleg limba animalelor si plantelor.Se crede ca, pe vremuri, au avut-o in stapanire hotii si haiducii vestiti.Ca planta reala,iarba fiarelor(fam.Asclepiadaceae) creste prin livezi,paduri,tufarisuri,locuri pietroase si se folosea in medicina populara pentru vindecarea taieturilor,vatamaturilor,durerilor de picioare,precum si in descantecele de sperietoare.Planta trebuie culeasa noaptea,in ajunul unor mari sarbatori calendaristice:Sfantul Gheorghe,Sanziene,Ovidenie.

25 de comentarii :

  1. esti interesat de link exchange?...uite ID-ul meu robert9h

    RăspundețiȘtergere
  2. kiar sunt adevarate toate kestiile astea?
    ca eu leam citit pe toate
    si mi sau parut interesante
    nu stiu ce sa cred

    RăspundețiȘtergere
  3. datimi si mie un rasp
    va rog
    sunt adevarate toate astea?

    RăspundețiȘtergere
  4. Daca crezi cu adevarat in puterea in forta lor,da sunt adevarate

    RăspundețiȘtergere
  5. Da intradevar daca crezi in ele atunci vrajile actioneaza asupra ta si se indeplinesc

    RăspundețiȘtergere
  6. o prietena de a mea a fost la o ghicitoare si a spus k are argint in ea.Ii da sa bea ceai din iarba fiarelor si spune k dupa ce se urineaza intr-un vas strecoara urina si ramane argint.Voi ce parere aveti?

    RăspundețiȘtergere
  7. Daca nu crezi nimic nu este real .....dar sunt reale trebuie sa vrei ca sa poti dar din pacate mereu cel ce face e mai afectat, ca cel care are facut aiurea dar real!

    RăspundețiȘtergere
  8. eu am asa ceva si nu e de joaca cu asa ceva
    Sa nu incercat este pre tare chiar daca am 15 ani toti barbati din familia mea au avuto inclusiv tata .

    RăspundețiȘtergere
  9. cum sa fac sa ma impac cu iubitul meu?tine lamine dar nu vrea sa mai facem dragoste...

    RăspundețiȘtergere
  10. si unde se poate gasi iarba fiarelor ( concret) ?

    RăspundețiȘtergere
  11. anonim nu este nimic adevarat daca esti credincios si te duci la biserica nu ti se va antanpla nimic eu nu cred nimic

    RăspundețiȘtergere
  12. eu zic sa credeti in Dumnezeu si nu se lipeste nimic de voi,lasati prostiile!!!

    RăspundețiȘtergere
  13. Ceva..ceva este adevarat

    RăspundețiȘtergere
  14. In opinia mea, acestea sunt superstitii, probabil ca aceasta e o simpla legenda dar totusi foarte interesanta si convingatoare. este adevarat aceasta planta are proprietati medicinale, ma indoiesc ca si magice, miraculase. Trebuie sa recunosc insa ca in momentul in care am citit acest fragment mi-a trezit curiozitatea si odata cu ea si o mare dorinta de a avea aceasta planta. Dar sa fim rationali.

    RăspundețiȘtergere
  15. buna sunt anca si asi vrea sa va spun si eu prin ce am trecut:sunt casatorita de 6 ani ne antelegeam foarte bine pana acum un an,sotu meu ancepuse sa umble cu o fata mai mica ca el nu ma mai suporta nu mai vroia sa ma vada an fato ochiilor si am considerat ca ar fi bine sa ma duc la o femeia sa vad daca are farmece afcute,si asa a fost am dat de o femeie alexandra care ma ajutat sam dezleg sotu de farmece si am reusit sa al aduc anapoi la mine.acum suntem di nou an preuna si suntem foarte fericiti ai multumesc doamnei alex ca ma ajutat.apelati u incredere 0754923495

    RăspundețiȘtergere
  16. Anca lasa o adresa de mail unde putem lua legatura cu tine! multumesc

    RăspundețiȘtergere
  17. papusicha_din_vitrina@yahoo.com este adresa mea(anca sunt)

    RăspundețiȘtergere
  18. seby....seby5 mai 2010, 18:47......poti sa imi dai un sms te rog cu numaru tau de telefon pe nr meu 0764766603 REMUS ,,,,cat de repede poti tu ok mersi fain

    RăspundețiȘtergere
  19. Anca de unde esti? Si in cat timp s-a intors sotul la tine? Si eu sunt in aceeasi situatie...

    RăspundețiȘtergere
  20. Dacă ați fost dezamăgit de alte vrăjitoare și vindecători, care nu au reușit să ofere rezultatele dorite. Fii liniștit de data aceasta cu cel mai puternic și supradotaționat turnător de vrăji pe care îl poți întâlni vreodată.
    Contactați-l dacă știți că vă confruntați cu soarta de mai jos
    E-mail: wightmagicmaster@gmail.com
    WhatsApp: +17168691327

    (1) Îți place Ex-ul tău?
    (2) Ai mereu coșmaruri?
    (3) Vrei să fii promovat la locul de muncă?
    (4) Vrei să alerge după tine femei / bărbați?
    (5) Vrei un copil al tău?
    (6) Vrei să fii bogat?
    (7) Vrei ca soțul / soția ta să fie al tău pentru totdeauna?
    (8) vrei să îți crești dimensiunea pula? / Să durezi mult când faci sex?
    (9) Doriți să vă recuperați banii pierduți?
    (10) Vrei să oprești divorțul?
    (11) Vrei un divorț?
    (12) Vrei ca orice dorință să fie acordată de cineva?
    (13) vraja concep o nevoie de sarcină copil?
    (14) Doriți să vă opriți căsătoria sau relația sau să vă rupeți?
    (15) Vă este greu să câștigați un caz în instanță?
    (16) Vrei să te căsătorești cu partenerul tău cât mai curând posibil?
    Din nou, adresa mea de e-mail este: wightmagicmaster@gmail.com
    WhatsApp: +17168691327

    Contactați-l imediat pentru toate problemele dvs. și rezolvați situația în câteva zile.

    RăspundețiȘtergere
  21. nu-mi venea să cred că mă voi reuni vreodată cu fostul meu iubit, eram atât de traumatizat, rămânând singur, fără corpul care să rămână lângă mine și să fiu cu mine, dar am fost atât de norocos într-o anumită zi să întâlnesc acest lucru dr. puternic, vrăjitor Dr Wight, după ce i-a spus despre situația mea, a făcut tot posibilul uman ca să vadă că iubitul meu se întoarce la mine, într-adevăr, după ce a lansat vraja, fostul meu iubit a revenit la mine mai puțin de 48 de ore, a venit fostul meu iubit înapoi, implorându-mă că nu mă va mai părăsi niciodată, 3 luni mai târziu ne-am logodit și ne-am căsătorit, dacă aveți aceeași situație, contactați-l pe dr. wight, pe e-mailul său: wightmagicmaster@gmail.com. mulțumesc foarte mult, domnule, că mi-ați readus fostul iubit înapoi, adresa de e-mail a lui: wightmagicmaster@gmail.com.

    WhatsApp: +17168691327

    RăspundețiȘtergere
  22. Aceasta este o mărturie pe care o voi spune tuturor din lume. sunt căsătorit de 4 ani și în al cincilea an de căsătorie, o altă femeie a aruncat o vrajă pentru a-mi lua iubitul de la mine și soțul meu ne-a părăsit pe mine și pe copii și am suferit de 2 ani până când am întâlnit un post unde ( zori de vrăjitoare) au ajutat atât de mulți oameni și am decis să încerc să mă ajute să-mi aduc înapoi soțul acasă și crede-mă, tocmai i-am trimis fotografia ei și a soțului meu și după 48 de ore așa cum mi-a promis după ce a făcut-o tot ce mi-a cerut să fac, am văzut o mașină condusă în casă și iată că era soțul meu și el a venit la mine și la copii, el plângea și mi-a cerut să-l iert, a promis să nu mai trăiască cu mine și cu copilul, dacă aveți orice provocare contactați rapid (zori de vrăjitoare) exemplu.
    1) vraja pentru a rămâne însărcinată.
    2) vrajă pentru a te reuni cu iubitul tău.
    3) vraja pentru a face pe cineva să se îndrăgostească de tine.
    4) vraja pentru a opri avortul spontan.
    5) vraja pentru a face telekinezie.
    E.T.C
    Contactați-o pe WhatsApp: +2348032246310
    E-mail: dawnacuna314@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  23. Sunt incantata sa impartasesc aceasta marturie, acum 3 ani am fost diagnosticata cu fibrom si endometrioza complicata. Condiția mea medicală era inima frântă, deoarece provoca crampe menstruale, balonare înainte de menstruație, presiune abdominală scăzută, ceea ce a dus la menstruații abundente. Am fost supus la diferite medicamente de către medicul meu pentru tratament. În ciuda vizitei mele la câțiva medici, starea mea de sănătate nu se îmbunătățește, tot ce puteau să spună a fost o intervenție chirurgicală. La un pas de a renunța, m-am dus pe internet să caut măcar un tratament. Dar în schimb am găsit un leac. Pe internet am citit o mărturie a unei doamne care avea fibrom. Ea a distribuit o adresă de e-mail a doctorului. Din fericire, totul părea să fie în regulă după ce am luat Medicina pe bază de plante. Aș vrea să pot spune că acesta este sfârșitul pentru că nu am avut niciun simptom de atunci.

    Nu te expune la mai multe pericole, folosește un remediu din plante care este sigur și eficient. Dacă sunteți interesat, contactați-l prin adresa de e-mail: findritualforlife@gmail.com
    Whatsapp: +2349046229159 / +3550685677099

    RăspundețiȘtergere
  24. După căsătorie, viața mea a fost atât de grea, încât soțul meu a început să urmărească alte femei pentru că nu i-am dat un copil după ce am așteptat câțiva ani. Mi-am văzut căsnicia dispărând. Am făcut tot posibilul pentru a schimba situația, dar nimic nu a funcționat până l-am întâlnit pe Dr. DAWN, un vindecător spiritual. Dr DAWN mi-a salvat viața și căsnicia. acum am 3 copii. Sunt recunoscător Dr. DAWN și de aceea îmi las mărturia oricărei persoane care suferă de probleme conjugale și de fertilitate. E-mail de contact: dawnacuna314@gmail.com
    Whatsapp:+2349046229159

    RăspundețiȘtergere

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Bluehost