08.02.2009

Descantarea cartilor pentru ghicit


Inainte exista obiceiul de a "da in bobi" pentru a consulta sortii ori de cate ori cineva avea un necaz sau astepta rezolvarea unor probleme imoprtante.Astazi prea putine persoane mai stiu sa dea in bobi.S-a raspandit insa "pasienta" care este un oracol ce raspunde la o singura intrebare.
Cu totul sa mearga bine,sufli de trei ori asupra cartilor,pentru a indeparta influentele anterioare.
Le amesteci apoi,sufland printre ele si te gandesti intens si concentrat(fara alte ganduri) la problema pe care doresti sa o lamuresti.Descanti:

Carti cu colturi ascultite
Carti cu colturi rotunjite
Dupa cum v-ati tiparit
Dupa cum v-ati zugravit
Dupa cum stit sa ghiciti
Chiar acum sa-mi lamuriti
Bucuria sau supararea,
Intristarea sau luminarea,
Daca leacu-i la-ndemana
De azi intr-o saptamana,
Daca-i leac din cele sfinte
Sa deschideti drum-nainte,
Iar de nu-i,sa va inchideti
Cu o dama cu ochi verzi.

Cartile amestecate si descantate,le tai in cruce( o data intr-o directie,a doua oara in cealalta directie) si le menesti-adica le spui la ce anume intreabare au de raspuns.

45 de comentarii :

  1. bai, blgul asta devine freaky. zici c-ati fi mama omida sau macar adevarata nepoata de frate vitreg a lu' mama omida.
    cat despre review ala sau ce-o fi cu iraq conflict, am incercat sa schimb, am pus un :) in loc, da' vad ca nu s-a modificat nimic. sorry.

    RăspundețiȘtergere
  2. te rog sa continui cu blogul, stiam si eu descantecul asta, dar poate sunt alte chestii pe care nu le stiu.

    RăspundețiȘtergere
  3. Mai sti cumva si descantecul acela cu 24 de frati?

    RăspundețiȘtergere
  4. vreau si eu sa invat sa dau in carii ..... mi-as dori foarte mult sa stiu......ma ajuta si pe mine cineva?????? va rog foarte mult
    ca nu stiu exact ce inseamna fiecare carte.....stiu ceva dar nu sunt sigura daca e bine

    RăspundețiȘtergere
  5. Anomim chiar vrei sa sti cum se da in carti ? nu se invata se fura is baiat nu fata si am invatat de la fam mea daca te interesez intra pe facebook salmakan elyss te astept ori cand

    RăspundețiȘtergere
  6. 24 de frati, 24 de carti, asa cum pictorul a stiut sa picteze asa sa se stie de soarta lui X (numele de botez al persoanei careia ii dai in carti) in legatura cu Y si totul de relatia lor.

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna, vreau si eu sa iau legatura cu tine, in legatura cu cartile. (pentru Salmakan). Oana (oana_trad@yahoo.com). Nu te gasesc pe facebook.

    RăspundețiȘtergere
  8. dau in carti de tarot online pret intre 50 si 100 ron detali o_tarot@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  9. buna si eu vreau sa invat sa dau in cart... dar nustiu ce inseamna cartile si nustiu descantecul... cum se face cum se aseaza cartile... cine vrea sa dea detalii?

    RăspundețiȘtergere
  10. Asta nu ie dewscanytesc normal cel adevarat de la bun inceput incepe 24 de frati 24 de surori bine stiti bine sa-mi dati despre....numele persoanei etc si la sfarsit se adauga sa n-ai maiini si picioare incrucishate etc...

    RăspundețiȘtergere
  11. era 24 de frati,24 de cartii,bine sa stiti,bine sa ghiciti.Zugravu' de va zugravit,ziduru' de va zidit,sa imi ghiciti daca...

    RăspundețiȘtergere
  12. stiu o doamna care ghiceste bine in carti si dezleaga farmece.daca va intereseaza imi las mailu leuionutalex@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din ce localitate este si cat costa de ghicit, si cat de descantat?

      Ștergere
  13. Cunosc o persoana care m-a ajutat si a dezlegat farmece.Eram intr-o situatia urata.
    Las mailul meu pt detalii
    maringabriela779@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  14. eu imi aduc aminte de la matusa mea. descantecul e asa: 24 de carti, 24 de frati, cu zugravi v-ati zugravit, cu tipari v-ati tiparit, asa sa aflati de viata,soarta,gandurile si dorintele lui/ei X(nume,varsta si ce carte il/o reprezinta)viitorul, dragostea si temeiul lui/ei. apoi se pune intrebarea si se taie cartile cu mana stanga.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc,Michaela L! Am cautat descantecul, care am auzit in tineretea mea, si lam gasit la dumneavoastre!Cu stima. Galina.

      Ștergere
  15. Am fost rănită și inima sa stricat când o problemă foarte mare a avut loc în căsnicia mea cu șapte luni în urmă, între mine și soțul meu. Atât de groaznic încât a fost judecat pentru divorț. El a spus că nu a vrut niciodată să rămână cu mine din nou și că nu mai mă iubește. Așa că a împrăștiat casa și mi-a făcut pe mine și pe copiii mei să treacă prin durere severă. Am încercat toate mijloacele mele posibile să-l recuperez, după ce am cerșit mult, dar nu i-am făcut nici un folos. Și a confirmat că ia luat decizia și nu a vrut niciodată să mă vadă din nou. Deci într-o seară, când mă întorceam de la muncă, m-am întâlnit cu un vechi prieten de-al meu care mi-a cerut soțul. Așa că i-am explicat toate lucrurile, așa că mi-a spus că singurul mod în care îl pot aduce pe soțul meu înapoi este Pentru a vizita o vrăjitoare, pentru că a lucrat cu adevărat și pentru el. Deci nu am crezut niciodată în vrajă, dar nu aveam altă alegere decât să-i urmez sfaturile. Apoi mi-a dat adresa de e-mail a vrăjitorului pe care la vizitat. drogogodspellcaster@gmail.com. A doua zi dimineață, am trimis un e-mail la adresa pe care mi-a dat-o, iar vrăjitorul mi-a asigurat că îmi voi aduce sotul înapoi a doua zi. Ce afirmație uimitoare! N-am crezut, așa că a vorbit cu mine și mi-a spus tot ce trebuie să fac. Apoi, în dimineața următoare, la fel de surprinzător, soțul meu, care nu mi-a sunat în ultimele 7 luni, mi-a sunat să-mi spună că se întoarce. Atât de uimitor!! Așa sa întors în aceeași zi, cu o mulțime de dragoste și bucurie, și și-a cerut scuze pentru greșeala și pentru durerea pe care mi-a provocat-o eu și copiii mei. Apoi, din acea zi, relația noastră era acum mai puternică decât a fost înainte, cu ajutorul unei vrăjitoare. Deci, o să vă sfătuiesc acolo dacă aveți o problemă de contact dr ogogo isele, vă ofer 100% garanție că vă va ajuta .. Trimiteți-l la: drogogodspellcaster@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doamne fereste.e o reclama stupida pt oamenii vulberabili care ar face orice sa si curme suferinta.in primul rand nimeni nu face o vraja sa ti aduca inapoi persoana in 24 de ore.pt ca doar Dumnezeu decide asta.e posibil sa o aduci inapoi ,dar timpul e la aprecierea universului.iar daca se intoarce acea persoana e privata de liberul arbitru.so...am trecut prin astea si n am.obtinut decat o depresie de 2 ani in care ma taram pe jos de durere..chiar daca suferinta e cumplita.vraja schimba lucrurile firesti.cu o iluzie..mai bine ,nu..

      Ștergere
  16. Bună ziua, sunt Allison Howarts După ce am fost în relație cu Anderson de ani de zile, sa despărțit de mine, am făcut tot posibilul să-l aduc înapoi, dar totul a fost zadarnic, l-am vrut atât de mult din cauza dragostei pe care o am pentru el, L-am rugat cu totul, am făcut promisiuni, dar a refuzat. Mi-am explicat problema prietenei mele și ea mi-a sugerat să contactez mai degrabă un vrăjitor care să mă ajute să arunc o vrajă care să-l aducă înapoi, dar eu sunt tipul care niciodată nu credea în vrajă, nu aveam de ales decât să încerc, mi-a trimis poșta de vrajă și mi-a spus că nu există nici o problemă că totul va fi bine înainte de trei zile, că fostul meu se va întoarce la mine în trei zile, a aruncat vraja și în mod surprinzător în a doua zi, era în jurul orei 16.00. Ex-ul meu ma sunat, eram atât de surprins, am răspuns la telefon și tot ce mi-a spus a fost că a fost atât de rău pentru tot ce sa întâmplat încât a vrut să mă întorc la el, că mă iubește atât de mult. Am fost atât de fericit și am mers la el, așa am început să trăim împreună din fericire din nou. De atunci, am promis că oricine știu că are o problemă de relație, aș fi de ajutor pentru o astfel de persoană, referindu-mă la singurul vrăjitor real și puternic care ma ajutat cu propria mea problemă. email: ogagakunta@gmail.com puteți să-l trimiteți prin e-mail dacă aveți nevoie de asistență în relația dvs. sau în orice alt caz sau pe WhatsApp pe +2348069032895
    1) vrăji vrăji
    2) vrăji pierdute
    3) Vrăjile divorțului
    4) Vrăjile căsătoriei
    5) Vraja de legare.
    6) vrăji de rupere
    7) Înlăturați un iubit trecut
    8.) Vrei să fii promovat în biroul tău / vraja de loterie
    9) doresc să-ți satisfacă iubitul
    Contactați acest mare om dacă aveți o problemă pentru o soluție durabilă
    ogagakunta@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  17. Când l-am găsit pe Dr Wealthy, am avut nevoie disperată de a-mi aduce înapoi pe fostul meu iubit. Mi-a lăsat o altă femeie. Sa intamplat atat de repede si nu am avut nici un fel de spus in situatia asta. El ma scos după trei ani fără explicații. Îl contactez pe dr. Wealthy prin intermediul site-ului său și mi-a spus ce trebuie să fac înainte de a mă putea ajuta și am făcut ceea ce mi-a spus, după ce am oferit ceea ce dorea, a aruncat o vrajă de dragoste pentru a ne ajuta să ne întoarcem împreună. La puțin timp după ce și-a făcut vraja, prietenul meu a început să mă mai trimită din nou și sa simțit oribil pentru ceea ce tocmai mi-a pus. El a spus că eu sunt cea mai importantă persoană din viața lui și el știe asta acum. Ne-am mutat împreună și el a fost mai deschis față de mine decât înainte și apoi a început să petreacă mai mult timp cu mine decât înainte. De când dr. Wealthy ma ajutat, partenerul meu este foarte stabil, credincios și mai aproape de mine decât înainte. Îi recomand foarte mult pe Dr Wealthy pentru oricine care are nevoie de ajutor. E-mail: wealthylovespell@gmail.com, sunați-l sau adăugați-l pe ceapre prin: +2348105150446

    RăspundețiȘtergere
  18. Buna seara,iybitul meu bea destul de mult,ma deranjeaza cand se intoarce acasa asa,nu se poarta nici bine cu mine,e incoerent si nesigur pe ce spune,va rog daca se poate sa nu mai bea si sa petreaca timpul lui cu mine decat cu amicii lui la bar?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Luminita..ai gasit pe cineva care sa te ajute?

      Ștergere
    2. pentru luminita din 29 iunie 2019 sa iei legatura cu mine pe mail leuionutalexandru@yahoo.com.iti recomand o persoana care o sa l faca pe prietenul tau sa nu mai bea

      Ștergere
  19. Si eu stiu sa dau in carti normale si le spun destul de bine dar parca am o retinere sa le dau altora..stiu si mai multe descantece..furate de la o bunica ff batrana..lumea e obisnuita sa vada carti mari de tarot si cine stie ce lumamari multe sau colorate la descantece

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și eu sunt pasionată de chestii din astea, am cărți de tarot, am dat pentru prietene și uneori chiar s-a adeverit ce am spus eu. Mi ar placea să învăț și descântece dar nu am de unde.

      Ștergere
    2. Le găsiți pe Internet

      Ștergere
  20. Buna si eu cred an asa ceva pentru ca stiu de la bunica mea carea practica vraja si mai multe nu ori cine are haru acesta se mosteneste .le stiu dar mie teama sale prCtic e ceva profund .fare sale practic am rareori viziuni vise si ami vine cuvinte strani an minte o voce mile spune ami spune ce sa dac e vocea bunici cate sia dorit mult sa fac ce face si ea a ajutat foarte multa lume vedeam cu ochi meii cad venea mamele cu copii lor mai mult morti si an doua minute asi reveneau .bunica mea e moarta de 12 ani dar anca cominica cu mine .multe d3 dau ca stiu de tote dar vrajeala sa i vani la lume bafta si fiti atenti cu astea va murdariti sufletu

    RăspundețiȘtergere
  21. Buna ziua ma numesc Sophia Peter din Statele Unite. Sunt aici pentru a depune mărturie despre o mare și puternică casetă de vrajă numită preot jungunu, am fost atât de confuză și devastată când iubitul meu m-a părăsit pentru o altă fată. Aveam nevoie de el înapoi cu disperare pentru că îl iubisem atât de mult. Așa că m-a ajutat să arunc o vraja de dragoste de întoarcere asupra soțului meu și tocmai în 48 de ore soțul meu s-a întors la mine plângând și cerându-mi iertarea. preotul jungunu l-a eliberat să știe cât de mult am iubit și l-am dorit înapoi. Și El a deschis, de asemenea, ochii pentru a imagina câtă dragoste avem în comun. Pe măsură ce scriu această mărturie acum sunt cea mai fericită femeie de pe pământ. Vreau să recomand această mare cască de vrăjă oricărui care are cu adevărat nevoie de o soluție urgentă pentru o distrugere a dragostei Trimiteți un e-mail la; drjungunusolutionspell@gmail.com. Sau Ce-Aplicați telefonul său.+2348032517618.

    RăspundețiȘtergere
  22. Sunt fericit să împărtășesc mărturia mea astăzi aici cu lumea în care nu îmi imaginez niciodată că fac asta, dar sunt plin de bucurie și vreau ca alții să le ajute. Sunt secretar de birou de profesie, am doi copii cu un soț. Soțul meu a abandonat-o pe mine și copiii noștri, fără nicio explicație, el a ieșit din casă și următorul lucru am auzit că vede o altă femeie, am încercat toate mijloacele posibile să-l readuc acasă, dar a acționat ciudat față de mine și chiar i-a neglijat pe copii. Am fost frustrat și devastat, am căutat ajutor din diferite unghiuri până când am văzut o postare despre dr. Ajayi, o casetă de vrajă. Am contactat o casetă de vrăji, care mi-a spus ce să fac. El m-a asigurat că va arunca o vrajă și că toate vor fi bine în trei zile, dar am fost sceptic, i-am dat câteva gânduri înainte să-l contactez din nou, am trecut împreună prin proces și, spre surprinderea mea, vraja a funcționat și soțul meu s-a întors acasă și a îngenuncheat să ceară iertare, dar primul a fost un apel surpriză din partea lui, pentru că nu am mai vorbit de vreo 6 luni. Dr Ajayi este într-adevăr un om al cuvintelor sale, dacă aveți probleme în relația dvs. sau vreun aspect din viața dvs., contactați-l pe războiul vrăjitor Dr Ajayi pentru o soluție de durată.

    E-mail: drajayi1990@gmail.com
    Număr Viber sau WhatsApp: +2347084887094

    RăspundețiȘtergere
  23. ai nevoie de ajutorul unui jucător de vrăji pentru ceva care îți deranjează viața? Dr. Ajayi, vrajitorul de putere, este omul potrivit pentru tine, el este motivul pentru care viața mea este plină de bucurie. Am fost căsătorit timp de 5 ani, dar soțul meu a spus că vrea să divorțeze, așa că l-am contactat pe Dr. Ajayi când i-am văzut numărul online. I-am spus problema mea și el m-a făcut să înțeleg că soțul meu nu este el însuși că o doamnă manipulează comportamentul său pentru că vrea să divorțăm, puternicul jucător de vrajă Dr Ajayi mi-a pregătit un farmec și în termen de 3 zile soțul meu renunță la divorț și de atunci ducem o viață prosperă. Dacă aveți o problemă similară cu mine sau orice alt lucru pentru care doriți ajutor. contactați lanțul de vrajă pe Whatsapp sau Viber: +2347084887094

    RăspundețiȘtergere
  24. Cea mai buna vrajitoare care chiar are har si putere sa schimbe destinul este dna Florina o adevarata facatoare de minuni va las si voua nr ei 0785720665

    RăspundețiȘtergere
  25. Dacă ați fost dezamăgit de alte vrăjitoare și vindecători, care nu au reușit să ofere rezultatele dorite. Fii liniștit de data aceasta cu cel mai puternic și supradotaționat turnător de vrăji pe care îl poți întâlni vreodată.
    Contactați-l dacă știți că vă confruntați cu soarta de mai jos
    E-mail: wightmagicmaster@gmail.com
    WhatsApp: +17168691327

    (1) Îți place Ex-ul tău?
    (2) Ai mereu coșmaruri?
    (3) Vrei să fii promovat la locul de muncă?
    (4) Vrei să alerge după tine femei / bărbați?
    (5) Vrei un copil al tău?
    (6) Vrei să fii bogat?
    (7) Vrei ca soțul / soția ta să fie al tău pentru totdeauna?
    (8) vrei să îți crești dimensiunea pula? / Să durezi mult când faci sex?
    (9) Doriți să vă recuperați banii pierduți?
    (10) Vrei să oprești divorțul?
    (11) Vrei un divorț?
    (12) Vrei ca orice dorință să fie acordată de cineva?
    (13) vraja concep o nevoie de sarcină copil?
    (14) Doriți să vă opriți căsătoria sau relația sau să vă rupeți?
    (15) Vă este greu să câștigați un caz în instanță?
    (16) Vrei să te căsătorești cu partenerul tău cât mai curând posibil?
    Din nou, adresa mea de e-mail este: wightmagicmaster@gmail.com
    WhatsApp: +17168691327

    Contactați-l imediat pentru toate problemele dvs. și rezolvați situația în câteva zile.

    RăspundețiȘtergere
  26. sunt de argint de la Garman, m-am căsătorit acum 8 ani fără un copil, căutam cu disperare o soluție pentru că doctorul a spus că nu pot rămâne însărcinată, dar un prieten de-al meu m-a îndrumat către un jucător de vrăji numit Dr. White și i-a explicat problemele mele și mi-a promis că totul va fi bine cu mine în 12 zile, mi-a dat câteva instrucțiuni pe care le-am făcut perfect, am fost la spital pentru test și mi-au confirmat că sunt însărcinată cu o săptămână și acum am frumosul meu fiu și mai am o altă sarcină chiar acum, mulțumesc ție dr White, contactează-l pentru tot felul de soluții,

    1) dacă doriți să returnați Ex.
    2) dacă vrei vraja să rămâi însărcinată.
    3) dacă doriți să opriți avortul spontan.
    4) dacă vrei să fii iubit de cineva.
    5) vraja pentru a vindeca tot felul de boli sau boli.
    Si altii.
    el este cel mai bun și foarte adevărat. wightmagicmaster@gmail.com. WhatsApp: +17168691327

    RăspundețiȘtergere
  27. Îi sunt foarte recunoscător lui DR WALE, că mi-a adus soțul care m-a lăsat pentru o altă femeie, în acel moment în care soțul meu a părăsit-o, am crezut că am pierdut totul până când un prieten de-al meu mi-a dat DR WALE, contact WhatsApp, i-am trimis un mesaj și i-am spus durerea prin care treceam, așa că mi-a spus că totul va fi bine că, dacă am credință și cred în el, vraja va funcționa cu siguranță pentru mine și soțul meu va reveni cu siguranță acasă și mi-a spus ce să da, deci acele lucruri s-au făcut în câteva zile, mai târziu soțul meu s-a întors acasă cerându-mi iertare, sunt atât de fericit și recunoscător lui DR WALE, dacă aveți nevoie de ajutor DR WALE îl puteți stabili pe WhatsApp / Viber / Telegram: +2347054019402 SAU E-mail: drwalespellhome@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  28. Bună ziua, Aveți probleme în afacerea dvs., Căsătorie, Aveți probleme de sănătate care par a fi imposibile? Eram la fel ca tine, care era foarte confuz cu viața, dar aici sunt sărbătorit, căsătoria și afacerile mele au succes, iar sănătatea mea este în stare bună. Nu fac nimic care să nu prospere. Contactați DR WALE, el are soluții la toate problemele spirituale și medicale. El te poate vindeca de orice boală și poate sparge orice vrajă.
    Contactați spiritualistul cu informațiile de mai jos: WhatsApp / Viber / Telegramă: +2347054019402 SAU
    E-mail: drwalespellhome@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  29. Bună băieți... Numele meu este Clara Guzman și vreau doar să îi mulțumesc (DR ISIKOLO) pentru ceea ce a făcut pentru mine și familia mea, ajutându-mă să câștig loteria. Am câștigat Patru sute douăzeci de mii de euro. ((420.000,00)). Vraja sa de loto este cea mai bună și uimitoare. Viața mea este acum echilibrată și sunt acum foarte bogată Așa cum mi-am dorit întotdeauna și sunt fără îndoială. Căutați un jucător de vrăji real și autentic care să vă ajute să câștigați în orice fel de loterie pe care o jucați? îl puteți contacta pe DR ISIKOLO, astăzi tot planul dvs. de a câștiga vreodată Big in lotto se va împlini și va funcționa bine pentru dvs. Vraja Lui foarte reală și autentică, încă nu-mi vine să cred. Vraja Lui, de asemenea, funcționează foarte repede. Vă mulțumesc foarte mult DR ISIKOLO pentru că v-ați dedicat timpul pentru a arunca vraja de loto pentru mine. Am primit facturile plătite, datoria mi-a fost compensată și sunt încă foarte bogat. Dacă aveți nevoie de un jucător de vrăji real și autentic care să vă ajute să câștigați reclame la loto, pentru a vă aduce înapoi iubitul, contactați-l cu amabilitate pentru ajutor rapid și urgent. e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com sau WhatsApp him la +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  30. Numele meu este Laura Mattis și eram în căutarea disperată a unui fel de a-l face pe fostul meu iubit să se îndrăgostească de mine. Am avut urcușuri și coborâșuri, dar în ultimele 6 luni relația noastră a plecat spre sud. Am cheltuit peste 500 pe un aparat de turnat vrăji pe care credeam că mă va ajuta și fără să știu că nu a ajutat-o. Mă întind pentru că vreau să fiu femeia dorită pe care am fost și el se îndrăgostește de mine și se căsătorește cu mine. Nu pot să-l imaginez pe acest băiat cu nimeni altcineva până nu l-am contactat cu adevărat pe Dr. Ikhine, care îmi face dorința inimii să devină reală. El mi-a dat detalii despre cum să mă ajute, ceea ce a făcut atunci când m-am conformat și mi-a salvat bărbatul din mâinile rele ale doamnei care l-a hipnotizat și omul meu s-a întors la tine în 48 de ore și am fost cu adevărat uimit că o astfel de manifestare a puterilor este cu adevărat real. Acum pot spune cu bucurie oamenilor să încerce DR ISIKOLO în problemele lor și să aștepte rezultatele imediate. contactați-l cu adresa sa de e-mail. isikolosolutionhome@gmail.com sau direct WhatsApp +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  31. nu-mi venea să cred că mă voi reuni vreodată cu fostul meu iubit, eram atât de traumatizat, rămânând singur, fără corpul care să rămână lângă mine și să fiu cu mine, dar am fost atât de norocos într-o anumită zi să întâlnesc acest lucru dr. puternic, vrăjitor Dr Wight, după ce i-a spus despre situația mea, a făcut tot posibilul uman ca să vadă că iubitul meu se întoarce la mine, într-adevăr, după ce a lansat vraja, fostul meu iubit a revenit la mine mai puțin de 48 de ore, a venit fostul meu iubit înapoi, implorându-mă că nu mă va mai părăsi niciodată, 3 luni mai târziu ne-am logodit și ne-am căsătorit, dacă aveți aceeași situație, contactați-l pe dr. wight, pe e-mailul său: wightmagicmaster@gmail.com. mulțumesc foarte mult, domnule, că mi-ați readus fostul iubit înapoi, adresa de e-mail a lui: wightmagicmaster@gmail.com.

    WhatsApp: +17168691327

    RăspundețiȘtergere
  32. Aceasta este o mărturie pe care o voi spune tuturor din lume. sunt căsătorit de 4 ani și în al cincilea an de căsătorie, o altă femeie a aruncat o vrajă pentru a-mi lua iubitul de la mine și soțul meu ne-a părăsit pe mine și pe copii și am suferit de 2 ani până când am întâlnit un post unde ( zori de vrăjitoare) au ajutat atât de mulți oameni și am decis să încerc să mă ajute să-mi aduc înapoi soțul acasă și crede-mă, tocmai i-am trimis fotografia ei și a soțului meu și după 48 de ore așa cum mi-a promis după ce a făcut-o tot ce mi-a cerut să fac, am văzut o mașină condusă în casă și iată că era soțul meu și el a venit la mine și la copii, el plângea și mi-a cerut să-l iert, a promis să nu mai trăiască cu mine și cu copilul, dacă aveți orice provocare contactați rapid (zori de vrăjitoare) exemplu.
    1) vraja pentru a rămâne însărcinată.
    2) vrajă pentru a te reuni cu iubitul tău.
    3) vraja pentru a face pe cineva să se îndrăgostească de tine.
    4) vraja pentru a opri avortul spontan.
    5) vraja pentru a face telekinezie.
    E.T.C
    Contactați-o pe WhatsApp: +2348032246310
    E-mail: dawnacuna314@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  33. Vreau să fac cunoscută lumii despre Doctorul Dawn Acuna, marele turnător de vrăji care mi-a adus soțul la mine când am crezut că orice speranță s-a pierdut. Doctorul Dawn Acuna și-a folosit vraja sa puternică pentru a-mi pune un zâmbet pe față, aducându-mi înapoi bărbatul cu vraja ei, la început am crezut că visez când soțul meu s-a întors la mine în genunchi implorându-mă să-l iert și să-l accept înapoi și chiar și de atunci mă iubește mai mult decât m-am așteptat vreodată, apoi mi-am jurat sinelui că voi anunța lumea despre doctorul Dawn Acuna pentru că este un Dumnezeu trimis. Ai probleme în relația ta? partenerul tău s-a despărțit de tine și încă îl iubești și îl vrei înapoi? Ai probleme cu finanțele tale? sau aveți nevoie de ajutor de orice fel, atunci contactați doctorul Dawn Acuna astăzi pentru că vă garantez 100% că vă va ajuta la fel cum m-a ajutat și ea: {dawnacuna314@gmail.com}
    WhatsApp: +2348032246310

    RăspundețiȘtergere
  34. Sunt cu soțul meu de 7 ani fără copil, eu și soțul meu am încercat tot posibilul, dar nu am avut niciun rezultat, până când am întâlnit o prietenă de-a mea foarte bună care mi-a povestit despre Dr Dawn acuna și cum a ajutat-o, i-am explicat. totul la Dr Dawn acuna dupa ce am contactat-o ​​pe Whatsapp, a promis ca ma ajuta, mi-a dat niste instructiuni pe care le-am facut perfect, spre surprinderea mea am ramas insarcinata la 2 saptamani dupa ce m-a ajutat si acum am un copil frumos acum, toate datorită Dr. Dawn acuna, contactați-o pentru o soluție rapidă la problema dvs.
    *Daca vrei sa ramai insarcinata.
    *Dacă vrei să-ți întorci iubitul.
    *Dacă vrei să vindeci vreo boală.
    *Dacă vrei noroc în viața ta.
    *Dacă doriți să opriți avortul spontan și altele,
    : e-mail { dawnacuna314@gmail.com}
    Whatsapp: +2348032246310

    RăspundețiȘtergere
  35. Sunt aici pentru a depune mărturie despre modul în care acest puternic vrăjitor numit Dr.DWAN m-a ajutat să-mi repar relația. Mi-a fost zdrobit când logodnica mea mi-a spus că nu mai este interesat să se căsătorească cu mine pentru că avea o aventură cu cealaltă femeie la care lucrează. Plângeam și plângeam în fiecare zi, până când a devenit atât de rău încât am apelat la Internet pentru ajutor, atunci când am citit o recenzie despre marea muncă a Dr.DAWN, apoi l-am contactat pentru ajutor pentru a-mi recupera iubitul, el m-a ajutat să fac o puternică (vrajă de dragoste de reconciliere) și spre cea mai mare surpriză a mea, după 48 de ore în care am făcut vraja de dragoste, logodnica mea s-a întors în genunchi rugându-mă să-l iert. Acum suntem căsătoriți fericiți și toate mulțumirile sunt adresate Dr.DAWN Wonders pentru că m-ați ajutat să-mi salvez relația, puteți contacta Dr.DAWN prin adresa sa de e-mail: ( dawnacuna314@gmail.com )
    WhatsApp:+2349046229159/
    +3550685677099

    RăspundețiȘtergere
  36. După căsătorie, viața mea a fost atât de grea, încât soțul meu a început să urmărească alte femei pentru că nu i-am dat un copil după ce am așteptat câțiva ani. Mi-am văzut căsnicia dispărând. Am făcut tot posibilul pentru a schimba situația, dar nimic nu a funcționat până l-am întâlnit pe Dr. DAWN, un vindecător spiritual. Dr DAWN mi-a salvat viața și căsnicia. acum am 3 copii. Sunt recunoscător Dr. DAWN și de aceea îmi las mărturia oricărei persoane care suferă de probleme conjugale și de fertilitate. E-mail de contact: dawnacuna314@gmail.com
    Whatsapp:+2349046229159

    RăspundețiȘtergere
  37. Voi fi pentru totdeauna îndatorat marelui DOCTOR DAWN pentru că mi-a reparat căsnicia ruptă. Numele meu este Cristana Artur. După ce soțul meu m-a părăsit pentru amanta lui timp de 4 luni. Nu am crezut niciodată în vrăjitorie până când prietenul meu nu mi-a făcut cunoștință cu ea. La început am fost sceptic în privința lui pentru că am auzit multe despre vrăjitori falși, dar mi-am lăsat îndoielile în urmă pentru că eram disperată să-mi aduc soțul înapoi și am făcut ce mi-a spus el. Acum, soțul meu s-a întors în doar 48 de ore de la contactul cu el. Traiesc din nou fericit cu sotul meu dupa 4 luni de divort si nu ma voi odihni pana nu va fi cunoscut in toata lumea. De asemenea, este specializat în vrăji de protecție, vrăji de loterie, vrăji de înălțime, vrăji de sarcină, vrăji de răzbunare, E.T.C. Conectați-vă acum cu DOCTOR DAWN, adresa lui de e-mail: ( dawnacuna314@gmail.com )
    Îl poți și pe Whatsapp la +2349046229159

    RăspundețiȘtergere
  38. Căsătoria mea era aproape la sfârșit când am văzut un comentariu despre un bărbat pe nume Dr DAWN, care îi ajută pe oameni să-și recapete soțul și l-am contactat, din fericire pentru mine, a făcut vrăji după 24 de ore, iubitul meu s-a întors la mine de atunci, căsnicia mea a avut loc. a fost stabil, mulțumesc pentru tot ceea ce a făcut pentru mine, vă asigur că luați legătura cu el,
    este priceput cu următoarele vrăji:
    * vrăji de dragoste
    * vrăji de căsătorie
    * magia banilor
    * vraja norocului
    * Vrăji de atracție sexuală
    * SIDA Cure Magic
    * Casino Cave
    * Peșterile blestemate au fost eliminate
    * Vraja de protecție
    * Magic Loterie
    * Vrăji norocoase
    * Vraja de fertilitate
    * Inel de telekineză 💍
    WhatsApp: +2349046229159

    E-mail: dawnacuna314@gmail.com

    RăspundețiȘtergere

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Bluehost