31.01.2009

Deochiul

Deochiul este un fenomen aparte in contextul practicilor magice.Pentru a deochea pe cineva nu se foloseste nici un fel de descantec si nici un obiect ajutator.Este suficienta puterea gandului invidios,manios sau suparat si intensitatea privirii unor ochi rai.
Oricine este expus deochiului,cu deosebire copiii mici cand sunt vioi,frumosi,cu infatisare deosebita si lehuza cu noul nascut pana cand ies la biserica la molifta.Deochiul se poate manifesta si asupra oamenilor maturi si chiar asupra afacerilor lor.De asemenea se deoache animalele frumoase si deosebit de productive.
Deoschiul se manifesta prin dureri de cap,vajaiala in urechi,varsaturi,cascat,tendinta la somn.
Fata celui deocheat se aprinde,ochii se duc in fundul capului si simte o slabiciune generala.
Pentru a preveni astfel de intamplari nedorite,omul bun cand vede o fiinta pe care o admira sincer,scuipa de trei ori peste ea si zice:"Ptiu,sa nu-ti fie de deochi!".De acea se si leaga la copii si la vitele frumoase o panglica rosie sau un simplu fir de lana rosie,pentru a aminti celor ce le vad,sa nu le deoache.
Pentru a preveni deoacherea de catre cei care au aceasta patima,se face copiilor un zbenghi(un mic semn) in frunte cu taciune,funingine,cenusa sau cu pamant luat de pe talpa piciorului drept,spunand:
Cum nu se deoache,
Focul si pamantul,
Asa sa nu se deoache
...............(numele copilului)!

2 comentarii :

  1. Sunt cu soțul meu de 7 ani fără copil, eu și soțul meu am încercat tot posibilul, dar nu am avut niciun rezultat, până când am întâlnit o prietenă de-a mea foarte bună care mi-a povestit despre Dr Dawn acuna și cum a ajutat-o, i-am explicat. totul la Dr Dawn acuna dupa ce am contactat-o ​​pe Whatsapp, a promis ca ma ajuta, mi-a dat niste instructiuni pe care le-am facut perfect, spre surprinderea mea am ramas insarcinata la 2 saptamani dupa ce m-a ajutat si acum am un copil frumos acum, toate datorită Dr. Dawn acuna, contactați-o pentru o soluție rapidă la problema dvs.
    *Daca vrei sa ramai insarcinata.
    *Dacă vrei să-ți întorci iubitul.
    *Dacă vrei să vindeci vreo boală.
    *Dacă vrei noroc în viața ta.
    *Dacă doriți să opriți avortul spontan și altele,
    : e-mail { dawnacuna314@gmail.com}
    Whatsapp: +2348032246310

    RăspundețiȘtergere
  2. Căsătoria mea era aproape la sfârșit când am văzut un comentariu despre un bărbat pe nume Dr DAWN, care îi ajută pe oameni să-și recapete soțul și l-am contactat, din fericire pentru mine, a făcut vrăji după 24 de ore, iubitul meu s-a întors la mine de atunci, căsnicia mea a avut loc. a fost stabil, mulțumesc pentru tot ceea ce a făcut pentru mine, vă asigur că luați legătura cu el,
    este priceput cu următoarele vrăji:
    * vrăji de dragoste
    * vrăji de căsătorie
    * magia banilor
    * vraja norocului
    * Vrăji de atracție sexuală
    * SIDA Cure Magic
    * Casino Cave
    * Peșterile blestemate au fost eliminate
    * Vraja de protecție
    * Magic Loterie
    * Vrăji norocoase
    * Vraja de fertilitate
    * Inel de telekineză 💍
    WhatsApp: +2349046229159

    E-mail: dawnacuna314@gmail.com

    RăspundețiȘtergere

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Bluehost