31.01.2009

Farmece

Farmecele reprezinta o treapta a magiei superioara descantecelor.A fermeca,inseamna a influenta de la distanta pe cineva in gandurile si intentiile sale,dar in aacelasi timp si a se influenta pe sine insusi.
Pentru a face un farmec este nevoie de o anume pregatire sufleteasca si trupeasca,in functie de gradul de dificultate al fiecaruia.In farmece se intrebuinteaza diferite obiecte curate din gospodarie,plante,apa si descantece,care prin anumite simboluri si procedee codificate contribuie la sporirea puterii de sugestie telepatica,sprijinita pe credinta ferma in dreptatea scopului urmarit.
In popor a existat intotdeauna teama de vrajitoare si fermecatoare,izvorata din credinta ca ele lucreaza cu spirite diavolesti,ceea ce este perfect adevarat in cazul vrajilor care urmaresc trimiterea pe capul oamenilor a cat mai multe nenorociri.
Farmecele nu se fac in zile de sarbatoare(doar in cazul cand in mod expres traditia cere anumite zile) si nici in preajma miezului noptii.
Orele din zi cele mai bune,sunt seara dupa apusul soarelui,sau dimineata inainte de rasaritul soarelui.
Inaintea facerii unui farmec,cercetati-va cugetul si daca il veti gasi curat si stapanit de intentii bune,pasiti mai departe,iar daca nu-renuntati.
Acela care nepregatit si stapanit de intentii rele se aproprie de foc se poate arde mai tare decat crede.

Un comentariu :

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Bluehost