19.01.2018

25 Ianuarie - Obiceiuri si traditii


25 Ianuarie - Obiceiuri si traditii

În aceasta perioada traditia populara ne spune ca sunt sărbătorile Filipilor (Filipilor de iarna). Din această zi, 25 ianuarie și până in 2 februarie femeile serbează pe cei 7 Filipi.
Obiceiuri si traditii pentru data de 25 ianuarie.
În aceste zile nu se spală pe cap, nu se coase și nu se face nici un fel de muncă, pentru că-i rău de lupi. Nu se dă de împrumut și nici cenușa nu se dă afară din casă că altfel îți mănâncă lupii vitele. E bine să speli cămăși în aceste zile, că opărești gura gavătului (lupului).

Există și Filipii de toamnă, iar perioada cuprinsă între Filipii de toamnă și Filipii de iarnă este dedicată împerecherii lupilor.

19 comentarii :

  1. Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail și mi-a explicat problema mea. Și mi-a spus ce trebuie să fac, am făcut-o și soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și am fost și mai fericiți decât oricând. Ești un om talentat și nu voi opri publicarea lui pentru că e un om minunat. Dacă aveți vreo problemă și sunteți în căutarea unei vrăji adevărate și autentice, Încearcă-l oricând, este răspunsul la problemele tale. Puteți să-l contactați prin e-mail: ogagakunta@gmail.com și să vă rezolvați problemele ca mine. El poate rezolva următoarele probleme și multe altele.
    (1) DACĂ VREAȚI EX-BACK
    (2) VREAȚI SĂ CONVENȚI SOSIUNEA DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ÎNCĂLCAREA DIVORȚIEI
    (3) VĂ RUGĂM SĂ VĂ PROMOVAȚI ÎN OFICIUL DVS.
    (4) VREI BĂRBAȚI BĂRBAȚI ȘI FEMEILE CARE VOR VĂ CĂUTĂ ATRACTIVĂ
    (5) DACĂ DORIȚI SĂ CONCEPTĂ UN COPIL
    (6) VREI DUMNEAVOASTRĂ
    (7) VEI DUMNEAVOASTRUL DUMNEAVOASTRĂ PENTRU AI IUBI DOAR PENTRU VESTUL VIEȚII LUI
    (8) Aveți nevoie de SPELL buna LUCK
    (9) Aveți nevoie de un SPOT LOTTERY
    (10) Aveți nevoie de un loc de muncă
     ogagakunta@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  2. Bună ziua, sunt Allison Howarts După ce am fost în relație cu Anderson de ani de zile, sa despărțit de mine, am făcut tot posibilul să-l aduc înapoi, dar totul era zadarnic, l-am vrut atât de mult din cauza dragostei pe care o am pentru el, L-am rugat cu totul, am făcut promisiuni, dar a refuzat. Mi-am explicat problema prietenului meu și mi-a sugerat să contactez mai degrabă un vrăjitor care să mă ajute să arunc o vrajă să-l aducă înapoi, dar eu sunt tipul care niciodată nu credea în vrajă, nu aveam de ales decât să încerc, am trimis poșta și mi-a spus că nu există nici o problemă că totul va fi bine înainte de trei zile, că ex fostul meu se va întoarce la mine în trei zile, a aruncat vraja și în mod surprinzător în a doua zi, era în jurul orei 16:00. Ex-ul meu ma sunat, eram atat de surprins, am raspuns la apel si tot ce a spus a fost ca a fost atat de rau pentru tot ce sa intamplat ca el a vrut sa ma intorc la el, ca ma iubeste atat de mult. Am fost atât de fericit și am mers la el, așa am început să trăim împreună din fericire din nou. De atunci, am promis că oricine știu că are o problemă de relație, aș fi de ajutor pentru o astfel de persoană, referindu-mă la singura vrăjitoare reală și puternică care mi-a ajutat cu propria mea problemă. email: ogagakunta@gmail.com puteți să-l trimiteți prin e-mail dacă aveți nevoie de asistență în relația dvs. sau în orice alt caz sau pe WhatsApp pe +2348069032895
    1) vrăji vrăji
    2) Vrăjile pierdute de dragoste
    3) Vrăjile de divorț
    4) Vrăjile căsătoriei
    5) Vraja de legare.
    6) vrăji de rupere
    7) Înlăturați un iubit trecut
    8.) Vrei să fii promovat în biroul tău / vraja de loterie
    9) doresc să-ți satisfacă iubitul
    Contactați acest om grozav dacă aveți o problemă pentru o soluție durabilă
    ogagakunta@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  3. toată lumea sunt aici pentru a-mi împărtăși mărturia despre un bărbat grozav, un om de pace și iubesc un restaurator de casă, numele meu este (doamna Julian), am o problemă de sănătate (obezitate). Ca obez, cântăream 176kg. Dedeverythingpossibletomanagemyweightbuttonoavail "Am luat toate manierele de ceai chinezesc, ceai de lipton, ceai verde chiar și ceai australian și câteva suplimente alimentare conexe, greutatea mea păstrează răspândirea până în ziua în care am luat legătura cu mulți medici și prieteni pentru ajutor, dar toate folosesc, mărturisesc Isawa despre aman whowas freefrom (HIV) prin intermediul ajutor al doctorului Alashira și multe alte mărturii precum o doamnă pe care dr. Alashira o ajută în restaurarea casei sale, mi-am spus să mă lase să încerc și am contactat-o ​​și i-am contactat, în condițiile în care mi-am spus, nu ar trebui să-mi fac starea mea, nu ar trebui să mai rămână la fel. Cred și am spus Da, cred, mi-a spus ce să fac și mi-a spus că va trimite niște chestii cu ierburi, iată că doar câteva zile am văzut câteva Schimburi de plante au început să lucreze, am început să fac greutate, nu w cântăresc 100kg,, sunt aici să recunosc bunătatea doctorului Alashira pentru marea sa muncă pe care promit că o să-i împărtășesc lucrurilor bune pentru intervenția lui asupra greutății mele, puteți să-mi e-mailhim dr.alashirao1@gmail.comor WhatsApp +2348034395438 vă rugăm să credeți că vă va ajuta în orice fel de situații legate de problemele căsătoriei, de afaceri, de creșterea puterii de mărire și multe altele E-mail dr.alashirao1@gmail.com WhatsApp + 2348034395438.just contactați-l cu ușurință. ...

    RăspundețiȘtergere
  4. Je rends hommage au Dr Alashira pour les merveilles qu'il a accomplies dans la vie de ma famille depuis que je l'ai rencontré. Surtout pour avoir mis fin à 10 ans de stérilité dans ma famille avec mon petit garçon. Ma femme et moi nous sommes mariés en août2008butwehad Depuis lors, je suis venu avec plusieurs défis notables, parmi lesquels le chômage, les problèmes scolaires et l'enfance, mais le Dr Alashira m'a livré tour à tour par le biais d'une rencontre sur différents témoignages que j'ai vus en ligne. Après tout, j’ai eu un travail .. et il a aussi appris à connaître d’autres défis et m’a confié certaines tâches à accomplir..et des choses à obtenir et j’y suis arrivé..on me le présente avec précision, à l’infini, le seul moyen Je ne doute pas du Dr Alashira l'année dernière, en avril, ma femme voulait que les hôpitaux dont elle disposait soient confirmés comme enceintes ... DralashirAprovehim fidèle à lui-même et à son monde en mettant fin à 10 années de stérilité et en nous donnant un bébé qui rebondit le 9 décembre 2018 / Je lui ai donné toute la gloire. Je te louerai pour toujours pour ton travail merveilleux. S'il-te-plaît, il t'aidera gotohim_e-mail dr.Alashirao1@gmail.com WhatsApp +2348034395438 merci et crois qu'il vous aidera aussi ..

    RăspundețiȘtergere
  5. Bună vizionări .. !! Sunt aici pentru a împărtăși mărturia mea despre ceea ce a făcut Dumnezeu în viața mea prin ajutorul unui om deosebit de pace și dragoste, dr. Pastor Alashira .. Numele meu este doamna Harriet din georgiana Sunt o lucrătoare foarte harnică copii, am făcut o mulțime de afaceri și câștig mulți bani din ea, dar pentru cea mai mare surpriză toți banii pe care i-am muncit dispar doar fără să știu ce am făcut cu d bani .. în anul 2017.10 octombrie contract în valoare de 1 milion dolar american am crezut că a fost un vis împlinit, dar pentru cea mai mare surpriză a mea în ziua în care am vrut să semnez contractul, chiar în noaptea în care am avut un vis când am făcut sex cu un bărbat ciudat. dimineață tocmai pentru a primi un apel prin care contractul a fost anulat, în acea zi credincioasă m-am gândit să mă ucid pentru că viața este nedreaptă pentru mine ... a fost atât de mult pentru mine să mă ocup de mine, vreau la o farmacie pentru a primi apoison, în timp ce pe magazin Am primit un apel de la un prieten care mi-a cerut să nu pierd nădejdea mea problema va fi în curând peste faptul că există un bărbat pe care o să-i placă să îl contactez. Nu am vrut niciodată să-l ascult, dar somtin în interiorul meu mă rog să mă calmez. Am colectat contactul și l-am contactat. Am văzut multe mărturii, Abouta a fost împiedicat femeie care a fost în căutarea copilului de 10 ani, toate speranțele s-au pierdut imediat ea a contactat marele bărbat, toată problema ei a fost rezolvarea, ea a avut acum doi bebeluși și multe alte mărturii..L-am sunat și i-am spus povestea mea, a întrebat-o Ibelievein a spus da. mi-a cerut adresa și mi-a spus că problema mea este de la biroul meu, că va trimite niște ulei de ungere cu Angel Michael, el mi-a cerut să-l folosesc pentru a-mi unge biroul timp de 7 zile Ididic ce am fost instruit, la 7 zile sosesc biroul în dimineața aceea, am văzut că am șarpe mare. Nu am putut să mă mișc sau să alerg am urlat și am cerut ajutor colegilor mei au intrat și l-am omorât pe șarpe, acesta a fost sfârșitul problemei mele, ziua următoare a fost în casă. Am primit din nou contractul pe măsură ce îl împart mărturii viața mea s-au schimbat de bine acum, acum trăiesc fericit cu cei doi copii ai mei, vă rugăm să mă alăturați, mulțumind marelui Alashira este într-adevăr grozav .. Nu știu de unde discutați, dar vă spun acum că nu te pierdeți Sper că Dumnezeu o va face pentru tine. Pentru mai multe informații și ajută să-l contactezi pe dr. alashira pe acest e-mail dr.alashirao1@gmail.com whatsap + 2348034395438..este într-adevăr un Dumnezeu trimis .. mulțumiri ..

    RăspundețiȘtergere
  6. Bună vizionări .. !! Sunt aici pentru a împărtăși mărturia mea despre ceea ce a făcut Dumnezeu în viața mea prin ajutorul unui om deosebit de pace și dragoste, dr. Pastor Alashira .. Numele meu este doamna Harriet din georgiana Sunt o lucrătoare foarte harnică copii, am făcut o mulțime de afaceri și câștig mulți bani din ea, dar pentru cea mai mare surpriză toți banii pe care i-am muncit dispar doar fără să știu ce am făcut cu d bani .. în anul 2017.10 octombrie contract în valoare de 1 milion dolar american am crezut că a fost un vis împlinit, dar pentru cea mai mare surpriză a mea în ziua în care am vrut să semnez contractul, chiar în noaptea în care am avut un vis când am făcut sex cu un bărbat ciudat. dimineață tocmai pentru a primi un apel prin care contractul a fost anulat, în acea zi credincioasă m-am gândit să mă ucid pentru că viața este nedreaptă pentru mine ... a fost atât de mult pentru mine să mă ocup de mine, vreau la o farmacie pentru a primi apoison, în timp ce pe magazin Am primit un apel de la un prieten care mi-a cerut să nu pierd nădejdea mea problema va fi în curând peste faptul că există un bărbat pe care o să-i placă să îl contactez. Nu am vrut niciodată să-l ascult, dar somtin în interiorul meu mă rog să mă calmez. Am colectat contactul și l-am contactat. Am văzut multe mărturii, Abouta a fost împiedicat femeie care a fost în căutarea copilului de 10 ani, toate speranțele s-au pierdut imediat ea a contactat marele bărbat, toată problema ei a fost rezolvarea, ea a avut acum doi bebeluși și multe alte mărturii..L-am sunat și i-am spus povestea mea, a întrebat-o Ibelievein a spus da. mi-a cerut adresa și mi-a spus că problema mea este de la biroul meu, că va trimite niște ulei de ungere cu Angel Michael, el mi-a cerut să-l folosesc pentru a-mi unge biroul timp de 7 zile Ididic ce am fost instruit, la 7 zile sosesc biroul în dimineața aceea, am văzut că am șarpe mare. Nu am putut să mă mișc sau să alerg am urlat și am cerut ajutor colegilor mei au intrat și l-am omorât pe șarpe, acesta a fost sfârșitul problemei mele, ziua următoare a fost în casă. Am primit din nou contractul pe măsură ce îl împart mărturii viața mea s-au schimbat de bine acum, acum trăiesc fericit cu cei doi copii ai mei, vă rugăm să mă alăturați, mulțumind marelui Alashira este într-adevăr grozav .. Nu știu de unde discutați, dar vă spun acum că nu te pierdeți Sper că Dumnezeu o va face pentru tine. Pentru mai multe informații și ajută să-l contactezi pe dr. alashira pe acest e-mail dr.alashirao1@gmail.com whatsap + 2348034395438..este într-adevăr un Dumnezeu trimis .. mulțumiri ..

    RăspundețiȘtergere
  7. Cum am putut să-mi salvez căsnicia.
    Sunt căsătorit și am vârsta de 35 de ani, sunt din Monaco. Sunt căsătorit de 7 ani cu soțul meu Kennedy, avem 2 copii. Căsnicia mea cu soțul meu a fost întotdeauna minunată până când un terț nu a intrat totul de nicăieri. Totul a început când am început să observ apropierea dintre Jonathan și așa-zisul său secretar. Chiar mă apropiam de el în legătură cu secretarul și zice că sunt doar prieteni. Știam că toate acestea sunt minciuni în ziua în care am văzut niște mesaje de dragoste pe telefon de la secretarul său, l-am confruntat în legătură cu el, imediat el s-a evazat întrebându-mă ce drept trebuie să mă tem cu telefonul său, i-am spus că voi raporta el și secretarul directorului companiei sale, imediat m-au dat să mă aud când am auzit și au început să mă bată, copiii noștri chiar au început să plângă. În ciuda atitudinii sale, eram încă cu el, a încetat să doarmă acasă uneori, în măsura în care chiar s-a împachetat din casă și a început să plece cu secretarul său, m-a abandonat cu copiii noștri. Eram în lacrimi, nu aveam pe nimeni să alerg pentru că tot ce îmi doream era ca soțul meu să se întoarcă acasă, până când m-am întâlnit cu dr. Ajayi, el mi-a spus că cauza problemelor mele a fost că o vraja rea ​​a fost aruncată soțului meu că nu erau ochii lui limpezi Mi-a spus că urmează să arunce niște vrăji și soțul meu se va întoarce la mine și mi-a spus ce voi face. Sunt mândru să spun că nu au trecut până la șapte zile când soțul meu s-a întors acasă cerșind și atât de sobru, familia mea este din nou împreună. Mulțumesc Dr Ajayi îl puteți contacta prin numărul său Viber sau WhatsApp: +2347084887094 sau e-mail: drajayi1990@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  8. Dacă ați fost dezamăgit de alte vrăjitoare și vindecători, care nu au reușit să ofere rezultatele dorite. Fii liniștit de data aceasta cu cel mai puternic și supradotaționat turnător de vrăji pe care îl poți întâlni vreodată.
    Contactați-l dacă știți că vă confruntați cu soarta de mai jos
    E-mail: wightmagicmaster@gmail.com
    WhatsApp: +17168691327

    (1) Îți place Ex-ul tău?
    (2) Ai mereu coșmaruri?
    (3) Vrei să fii promovat la locul de muncă?
    (4) Vrei să alerge după tine femei / bărbați?
    (5) Vrei un copil al tău?
    (6) Vrei să fii bogat?
    (7) Vrei ca soțul / soția ta să fie al tău pentru totdeauna?
    (8) vrei să îți crești dimensiunea pula? / Să durezi mult când faci sex?
    (9) Doriți să vă recuperați banii pierduți?
    (10) Vrei să oprești divorțul?
    (11) Vrei un divorț?
    (12) Vrei ca orice dorință să fie acordată de cineva?
    (13) vraja concep o nevoie de sarcină copil?
    (14) Doriți să vă opriți căsătoria sau relația sau să vă rupeți?
    (15) Vă este greu să câștigați un caz în instanță?
    (16) Vrei să te căsătorești cu partenerul tău cât mai curând posibil?
    Din nou, adresa mea de e-mail este: wightmagicmaster@gmail.com
    WhatsApp: +17168691327

    Contactați-l imediat pentru toate problemele dvs. și rezolvați situația în câteva zile.

    RăspundețiȘtergere
  9. Astăzi majoritatea oamenilor suferă de dureri în diferitele lor relații, deoarece este dificil să renunți la dragostea adevărată, uneori ne prefacem că suntem în regulă, dar nu este ceea ce este. Pentru a obține o persoană dragă, încercăm, de asemenea, să recâștigăm bucuria și fericirea din cauza legăturii pe care ați creat-o de-a lungul anilor. Dr. Egwali este aici pentru a ajuta inimile frânte, deoarece, prin vrăjile sale puternice de dragoste, este capabil să redea o viață de dragoste care a dispărut, așa cum am încercat-o și am crezut că sunt un martor viu astăzi. Mă adresez persoanelor cu relații similare sau traume conjugale să îl contacteze cât mai curând posibil pe WhatsApp la +2348122948392 sau prin intermediul
    Trimiteți un e-mail /dregwalispellbinder@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  10. sunt de argint de la Garman, m-am căsătorit acum 8 ani fără un copil, căutam cu disperare o soluție pentru că doctorul a spus că nu pot rămâne însărcinată, dar un prieten de-al meu m-a îndrumat către un jucător de vrăji numit Dr. White și i-a explicat problemele mele și mi-a promis că totul va fi bine cu mine în 12 zile, mi-a dat câteva instrucțiuni pe care le-am făcut perfect, am fost la spital pentru test și mi-au confirmat că sunt însărcinată cu o săptămână și acum am frumosul meu fiu și mai am o altă sarcină chiar acum, mulțumesc ție dr White, contactează-l pentru tot felul de soluții,

    1) dacă doriți să returnați Ex.
    2) dacă vrei vraja să rămâi însărcinată.
    3) dacă doriți să opriți avortul spontan.
    4) dacă vrei să fii iubit de cineva.
    5) vraja pentru a vindeca tot felul de boli sau boli.
    Si altii.
    el este cel mai bun și foarte adevărat. wightmagicmaster@gmail.com. WhatsApp: +17168691327

    RăspundețiȘtergere
  11. Mulțumesc domnule pentru vrăjile tale reale. Numele meu este Zara Matteo. Acest lucru este cu adevărat incredibil și nu am experimentat niciodată așa ceva în viața mea. Înainte de a vă cunoaște, domnule, am încercat toate mijloacele probabile pe care le-am putut pentru a-mi aduce soțul înapoi, dar am realizat că nimic nu funcționează pentru mine și că soțul meu mi-a dezvoltat multă ură. Am crezut că nu există nicio speranță de a mă reîntâlni cu fostul meu soț. Dar când am citit recenzii bune despre modul în care DR WHITE îi ajută pe ceilalți, am decis să-i trimit un mesaj prin WhatsApp: +17168691327. să încerc și am făcut tot ce mi-a instruit și am avut încredere în el și i-am urmat instrucțiunile, întrucât el m-a garantat în 48 de ore și tocmai atunci fostul meu m-a sunat. Domnule, acum suntem mai fericiți ca niciodată. Totul arată perfect și atât de natural! Vă mulțumesc foarte mult domnule pentru vrăjile dvs. autentice și incontestabile. aici din nou e-mailul său:

    wightmagicmaster@gmail.com

    .com Îl poți și Whatsapp:
    +17168691327

    RăspundețiȘtergere
  12. Sunt Lona din București, iubitul meu m-a părăsit dintr-un motiv pe care nu mi l-a făcut niciodată cunoscut, m-a blocat pe fiecare rețea de socializare pe care aș putea să o iau în legătură cu el. ceea ce mi-a adus tristețe, am încercat să-l aduc înapoi, dar am fost înșelat de două ori, până când am întâlnit un prieten foarte bun de-al meu care mi-a spus cum a fost ajutată de un mare jucător de vrăji numit, Dr. White, apoi i-am scris pe WhatsApp, mi-a promis că mă va ajuta și totul va fi bine în 3 zile după ce a lansat o vrajă de dragoste și am făcut tot ce mi-a spus, pentru a scurta povestea, spre cea mai mare surpriză a mea, fostul meu iubit a revenit pentru mine după 3 zile și plângând rugându-mă să-l iert că nu știe niciodată ce i-a venit, mi-a promis că nu mă va părăsi din niciun motiv, iar acum suntem perfect împreună cu bucurie și fericire, toate datorită doctorului White, contactați-l pentru orice fel de vraja, crede-ma ca te va ajuta sa rezolvi orice problema prin care treci in acest moment,
    E-mail: wightmagicmaster@gmail.com
    WhatsApp + 17168691327

    RăspundețiȘtergere
  13. Aceasta este o mărturie pe care o voi spune tuturor din lume. sunt căsătorit de 4 ani și în al cincilea an de căsătorie, o altă femeie a aruncat o vrajă pentru a-mi lua iubitul de la mine și soțul meu ne-a părăsit pe mine și pe copii și am suferit de 2 ani până când am întâlnit un post unde ( zori de vrăjitoare) au ajutat atât de mulți oameni și am decis să încerc să mă ajute să-mi aduc înapoi soțul acasă și crede-mă, tocmai i-am trimis fotografia ei și a soțului meu și după 48 de ore așa cum mi-a promis după ce a făcut-o tot ce mi-a cerut să fac, am văzut o mașină condusă în casă și iată că era soțul meu și el a venit la mine și la copii, el plângea și mi-a cerut să-l iert, a promis să nu mai trăiască cu mine și cu copilul, dacă aveți orice provocare contactați rapid (zori de vrăjitoare) exemplu.
    1) vraja pentru a rămâne însărcinată.
    2) vrajă pentru a te reuni cu iubitul tău.
    3) vraja pentru a face pe cineva să se îndrăgostească de tine.
    4) vraja pentru a opri avortul spontan.
    5) vraja pentru a face telekinezie.
    E.T.C
    Contactați-o pe WhatsApp: +2348032246310
    E-mail: dawnacuna314@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  14. Sunt cu soțul meu de 7 ani fără copil, eu și soțul meu am încercat tot posibilul, dar nu am avut niciun rezultat, până când am întâlnit o prietenă de-a mea foarte bună care mi-a povestit despre Dr Dawn acuna și cum a ajutat-o, i-am explicat. totul la Dr Dawn acuna dupa ce am contactat-o ​​pe Whatsapp, a promis ca ma ajuta, mi-a dat niste instructiuni pe care le-am facut perfect, spre surprinderea mea am ramas insarcinata la 2 saptamani dupa ce m-a ajutat si acum am un copil frumos acum, toate datorită Dr. Dawn acuna, contactați-o pentru o soluție rapidă la problema dvs.
    *Daca vrei sa ramai insarcinata.
    *Dacă vrei să-ți întorci iubitul.
    *Dacă vrei să vindeci vreo boală.
    *Dacă vrei noroc în viața ta.
    *Dacă doriți să opriți avortul spontan și altele,
    : e-mail { dawnacuna314@gmail.com}
    Whatsapp: +2348032246310

    RăspundețiȘtergere
  15. Fiecare problemă are o soluție atunci când întâlnești persoana potrivită! Nu vă fie teamă că există un magician excelent și un rezolvator de probleme spirituale care este capabil să vă pună capăt problemei. Vreau să-l apreciez pe Dr fady pentru că mi-a restabilit căsnicia cu magia ei, După 1 an de despărțire cu soțul meu, cu ajutorul minunatului magician Dr fady soțul meu a venit acasă și acum suntem fericiți împreună definitiv, încă o dată vă mulțumesc pentru Dr Fady a vindecat, de asemenea, tot felul de boli și cum ar fi,

    1 DECLARAȚIE DE IUBIRE
    2 WIN S EX RETURN
    3 FRUCTE DE GOMS
    4 ANUNȚ DE PROMOVARE
    5 DECLARAȚIE DE PROTECȚIE.
    6 MAGIA AFACERILOR.
    7 DECLARAȚIE DE MUNCĂ BUNĂ.
    8 HIV SIDA.
    9 OPRIȚI AVORTAREA.
    10 MIROOD ANUNȚ DE ANUNȚ.
    11 CAUZĂ TELEKINEZĂ.
    LOTERIA ORTOGRAFĂ ȘI CAZUL JUDICIAL Contact Contactați-l pentru ajutor prin: drfady720@gmail.com
    WHATSAPP:+2349039422406

    RăspundețiȘtergere
  16. Sunt aici pentru a depune mărturie despre modul în care acest puternic vrăjitor numit Dr.DWAN m-a ajutat să-mi repar relația. Mi-a fost zdrobit când logodnica mea mi-a spus că nu mai este interesat să se căsătorească cu mine pentru că avea o aventură cu cealaltă femeie la care lucrează. Plângeam și plângeam în fiecare zi, până când a devenit atât de rău încât am apelat la Internet pentru ajutor, atunci când am citit o recenzie despre marea muncă a Dr.DAWN, apoi l-am contactat pentru ajutor pentru a-mi recupera iubitul, el m-a ajutat să fac o puternică (vrajă de dragoste de reconciliere) și spre cea mai mare surpriză a mea, după 48 de ore în care am făcut vraja de dragoste, logodnica mea s-a întors în genunchi rugându-mă să-l iert. Acum suntem căsătoriți fericiți și toate mulțumirile sunt adresate Dr.DAWN Wonders pentru că m-ați ajutat să-mi salvez relația, puteți contacta Dr.DAWN prin adresa sa de e-mail: ( dawnacuna314@gmail.com )
    WhatsApp:+2349046229159/
    +3550685677099

    RăspundețiȘtergere
  17. După căsătorie, viața mea a fost atât de grea, încât soțul meu a început să urmărească alte femei pentru că nu i-am dat un copil după ce am așteptat câțiva ani. Mi-am văzut căsnicia dispărând. Am făcut tot posibilul pentru a schimba situația, dar nimic nu a funcționat până l-am întâlnit pe Dr. DAWN, un vindecător spiritual. Dr DAWN mi-a salvat viața și căsnicia. acum am 3 copii. Sunt recunoscător Dr. DAWN și de aceea îmi las mărturia oricărei persoane care suferă de probleme conjugale și de fertilitate. E-mail de contact: dawnacuna314@gmail.com
    Whatsapp:+2349046229159

    RăspundețiȘtergere
  18. DR DAWN ESTE UN SALVATOR DE VIAȚĂ ȘI VA ASIGUR.
    Numele meu este Loana Conga și sunt aici să mă alătur multor oameni de aici pentru a-i mulțumi Dr. DAWN pentru ajutor și gesturile amabile față de mine. Am avut o experiență teribilă de zdrobire cu soțul meu. M-a părăsit și am fost devastat și nu am găsit niciun ajutor să-l recuperez. La un moment dat am fost deprimat până am dat peste pagini în care oamenii au mărturisit despre modul în care dr. DAWN i-a ajutat. L-am contactat si nu a ezitat nicio clipa sa ma ajute si pe mine. Nu numai că mi-am recuperat soțul după 48 de ore, dar dragostea și fericirea și-au revenit mai bine ca niciodată. dr. DAWN este o personalitate minunată și nu-i pot mulțumi suficient pentru serviciul său altruist față de umanitate. contactați-l acum prin e-mail: dawnacuna314@gmail.com
    Whatsapp: +2349046229159
    *Pentru vraja de dragoste.
    *Pentru a opri avortul spontan.
    * Pentru a ramane insarcinata.
    *Pentru a vindeca orice fel de boală.
    *Pentru a restabili pacea și fericirea în căsnicia sau relația ta.
    *Pentru a câștiga bilet la loterie.
    Si altii.

    RăspundețiȘtergere
  19. Am văzut o mărturie minunată a Cristianei pe o pagină de reconciliere despre faptele bune ale Dr. DAWN. Nu am crezut niciodată, pentru că nu auzisem niciodată nimic despre un asemenea miracol. Nimeni nu m-ar fi putut convinge de asta până când Dr. DAWN a făcut o lucrare minunată pentru mine care mi-a restabilit căsnicia ruptă după 9 luni de separare. Am fost cu adevărat șocată când soțul meu a căzut în genunchi, cerându-mi iertare pentru ca să-l accept înapoi. Sunt foarte lipsit de cuvinte pe care să le folosesc pentru a-mi arăta aprecierea Dr. DAWN pentru ceea ce a făcut pentru mine și pentru întreaga mea familie. Suntem fericiți împreună și este pace în casa mea. Toate acestea sunt posibile datorită vrajei sale de reconciliere. Contactați-l acum pentru orice fel de ajutor de care aveți nevoie prin Whatsapp/+2349046229159
    E-mail/ dawnacuna314@gmail.com

    RăspundețiȘtergere

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Bluehost