09.04.2009

Ritual pentru reusita la examene

Ai nevoie de o icoana a Domnului Nostru Iisus Hristos si de trei lumanari,una rosie,una verde si una alba,pentru ca aceste trei culori sunt cheia ce deschide MEMORIA,parte importanta a oricarei incercari la invatatura.
Pune apoi in piulita un pumn de orez si piseaza-l,apoi picura pe el putina apa,cat sa-l poti omogeniza,pana ajunge de consistenta smantanii.
Pe o coala pe care ai scris materia la care dai examen,fa cu un betisor inmuiat in pasta de orez simbolul suprem al intelepciunii,spirala.
Foaia trebuie asejata in cele trei lumanari.Sufla spre fiecare dintre ele,ca orice influenta malefica sa dispara,apoi aprinde-le pe rand,spunand de fiecare data:

Prin voia lui Iisus Hristos
Fie ca maine sa reusesc la examen.

Ritualul se face in ziua de dinaintea examenului,iara daca examenul dureaza mai multe zile,trebuie repetat la sfarsitul fiecareia dintre ele.

10 comentarii :

 1. ce fac dupa ritual cu lumanarile si foaia///////?

  RăspundețiȘtergere
 2. cum se face spirala ..am gasit mai multe modele..

  RăspundețiȘtergere
 3. Nu te-ai intrebat cum reusesc unii – mereu aceiasi ! – sa treaca fara probleme orice examen, oricat de greu ar fi acesta? Vrei sa mergi la ORICE EXAMEN cu certitudinea succesului? Aici poti afla cum sa ai succes la examene!

  RăspundețiȘtergere
 4. dar daca nu am lumanari decat din alea normale cum sunt la biserica le pot inveli in hartie colorata?

  RăspundețiȘtergere
 5. luminarile trebuiesc neaparat sa fie cumparate de la o biserica si sa fie sfintite sau se pot folosi si luminari cumparate di n alt loc??????

  RăspundețiȘtergere
 6. Porcarii....oameni buni nu faceti pacate.

  RăspundețiȘtergere
 7. cum asez foaia in cele trei lumanari???

  RăspundețiȘtergere
 8. Eu am apelat la doamna Atena si ma ajutat sa ma impac cu sotul.Este de mare incredere si o recomand celor care au probleme si au fost inselati de asa zise vrajitoare.

  RăspundețiȘtergere

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Bluehost