09.04.2009

Ritual pentru reusita la examene

Ai nevoie de o icoana a Domnului Nostru Iisus Hristos si de trei lumanari,una rosie,una verde si una alba,pentru ca aceste trei culori sunt cheia ce deschide MEMORIA,parte importanta a oricarei incercari la invatatura.
Pune apoi in piulita un pumn de orez si piseaza-l,apoi picura pe el putina apa,cat sa-l poti omogeniza,pana ajunge de consistenta smantanii.
Pe o coala pe care ai scris materia la care dai examen,fa cu un betisor inmuiat in pasta de orez simbolul suprem al intelepciunii,spirala.
Foaia trebuie asejata in cele trei lumanari.Sufla spre fiecare dintre ele,ca orice influenta malefica sa dispara,apoi aprinde-le pe rand,spunand de fiecare data:

Prin voia lui Iisus Hristos
Fie ca maine sa reusesc la examen.

Ritualul se face in ziua de dinaintea examenului,iara daca examenul dureaza mai multe zile,trebuie repetat la sfarsitul fiecareia dintre ele.

17 comentarii :

  1. ce fac dupa ritual cu lumanarile si foaia///////?

    RăspundețiȘtergere
  2. cum se face spirala ..am gasit mai multe modele..

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu te-ai intrebat cum reusesc unii – mereu aceiasi ! – sa treaca fara probleme orice examen, oricat de greu ar fi acesta? Vrei sa mergi la ORICE EXAMEN cu certitudinea succesului? Aici poti afla cum sa ai succes la examene!

    RăspundețiȘtergere
  4. dar daca nu am lumanari decat din alea normale cum sunt la biserica le pot inveli in hartie colorata?

    RăspundețiȘtergere
  5. luminarile trebuiesc neaparat sa fie cumparate de la o biserica si sa fie sfintite sau se pot folosi si luminari cumparate di n alt loc??????

    RăspundețiȘtergere
  6. Porcarii....oameni buni nu faceti pacate.

    RăspundețiȘtergere
  7. cum asez foaia in cele trei lumanari???

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu am apelat la doamna Atena si ma ajutat sa ma impac cu sotul.Este de mare incredere si o recomand celor care au probleme si au fost inselati de asa zise vrajitoare.

    RăspundețiȘtergere
  9. Bună, eu sunt Mary Michael, sunt aici pentru a răspândi această veste bună tuturor pentru cum am recâștigat dragostea soțului meu. Am fost nebun când am mers la o altă fată luna trecută, dar când m-am întâlnit cu un prieten care mi-a prezentat-o ​​pe DrIgbinovia, marele mesager, i-am spus problema lui DrIgbinovia despre cum m-a părăsit soțul meu și, de asemenea, într-o companie mare. Am spus doar că am ajuns în locul potrivit unde voi obține dorința inimii mele fără efecte secundare. Ți-am spus ce-mi trebuie, după evenimente, în următoarele două zile, dragostea mea ma sunat la telefon și îmi cer scuze că am trăit înainte și acum în săptămâna următoare după ce dragostea mea ma chemat să cer iertare, m-au sunat la Un interviu la firma mea dorită, au fost necesare pentru a lucra în calitate de supraveghetor. Sunt atât de fericit și copleșit că trebuie să spun întregii lumi despre cum Drigbinovia mă ajută să-mi dau inima dorința mea. Drigbinovia este un specialist în toate tipurile de vrăji și magie bună. Dacă aveți nevoie de ajutor, contactați Drigbinovia la următoarea adresă de e-mail: doctorigbinovia93@gmail.com

    Mulțumește-mi mai târziu.

    RăspundețiȘtergere
  10. Buna ziua ma numesc Sophia Peter din Statele Unite. Sunt aici pentru a depune mărturie despre o mare și puternică casetă de vrajă numită preot jungunu, am fost atât de confuză și devastată când iubitul meu m-a părăsit pentru o altă fată. Aveam nevoie de el înapoi cu disperare pentru că îl iubisem atât de mult. Așa că m-a ajutat să arunc o vraja de dragoste de întoarcere asupra soțului meu și tocmai în 48 de ore soțul meu s-a întors la mine plângând și cerându-mi iertarea. preotul jungunu l-a eliberat să știe cât de mult am iubit și l-am dorit înapoi. Și El a deschis, de asemenea, ochii pentru a imagina câtă dragoste avem în comun. Pe măsură ce scriu această mărturie acum sunt cea mai fericită femeie de pe pământ. Vreau să recomand această mare cască de vrăjă oricărui care are cu adevărat nevoie de o soluție urgentă pentru o distrugere a dragostei Trimiteți un e-mail la; drjungunusolutionspell@gmail.com. Sau Ce-Aplicați telefonul său.+2348032517618.

    RăspundețiȘtergere
  11. Aceasta este o mărturie pe care o voi spune tuturor din lume. sunt căsătorit de 4 ani și în al cincilea an de căsătorie, o altă femeie a aruncat o vrajă pentru a-mi lua iubitul de la mine și soțul meu ne-a părăsit pe mine și pe copii și am suferit de 2 ani până când am întâlnit un post unde ( zori de vrăjitoare) au ajutat atât de mulți oameni și am decis să încerc să mă ajute să-mi aduc înapoi soțul acasă și crede-mă, tocmai i-am trimis fotografia ei și a soțului meu și după 48 de ore așa cum mi-a promis după ce a făcut-o tot ce mi-a cerut să fac, am văzut o mașină condusă în casă și iată că era soțul meu și el a venit la mine și la copii, el plângea și mi-a cerut să-l iert, a promis să nu mai trăiască cu mine și cu copilul, dacă aveți orice provocare contactați rapid (zori de vrăjitoare) exemplu.
    1) vraja pentru a rămâne însărcinată.
    2) vrajă pentru a te reuni cu iubitul tău.
    3) vraja pentru a face pe cineva să se îndrăgostească de tine.
    4) vraja pentru a opri avortul spontan.
    5) vraja pentru a face telekinezie.
    E.T.C
    Contactați-o pe WhatsApp: +2348032246310
    E-mail: dawnacuna314@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  12. Sunt aici pentru a depune mărturie despre modul în care acest puternic vrăjitor numit Dr.DWAN m-a ajutat să-mi repar relația. Mi-a fost zdrobit când logodnica mea mi-a spus că nu mai este interesat să se căsătorească cu mine pentru că avea o aventură cu cealaltă femeie la care lucrează. Plângeam și plângeam în fiecare zi, până când a devenit atât de rău încât am apelat la Internet pentru ajutor, atunci când am citit o recenzie despre marea muncă a Dr.DAWN, apoi l-am contactat pentru ajutor pentru a-mi recupera iubitul, el m-a ajutat să fac o puternică (vrajă de dragoste de reconciliere) și spre cea mai mare surpriză a mea, după 48 de ore în care am făcut vraja de dragoste, logodnica mea s-a întors în genunchi rugându-mă să-l iert. Acum suntem căsătoriți fericiți și toate mulțumirile sunt adresate Dr.DAWN Wonders pentru că m-ați ajutat să-mi salvez relația, puteți contacta Dr.DAWN prin adresa sa de e-mail: ( dawnacuna314@gmail.com )
    WhatsApp:+2349046229159/
    +3550685677099

    RăspundețiȘtergere
  13. După căsătorie, viața mea a fost atât de grea, încât soțul meu a început să urmărească alte femei pentru că nu i-am dat un copil după ce am așteptat câțiva ani. Mi-am văzut căsnicia dispărând. Am făcut tot posibilul pentru a schimba situația, dar nimic nu a funcționat până l-am întâlnit pe Dr. DAWN, un vindecător spiritual. Dr DAWN mi-a salvat viața și căsnicia. acum am 3 copii. Sunt recunoscător Dr. DAWN și de aceea îmi las mărturia oricărei persoane care suferă de probleme conjugale și de fertilitate. E-mail de contact: dawnacuna314@gmail.com
    Whatsapp:+2349046229159

    RăspundețiȘtergere
  14. Soțul meu m-a lăsat cu doi copii, m-am simțit groaznic și aproape m-am sinucis pentru că ne-a lăsat fără nimic. Am fost emoționat în tot acest timp pentru că copiii m-au tot întrebat unde este tata. Mulțumesc Dr. DAWN, pe care l-am cunoscut pe facebook care mi-a adus soțul acasă și a restabilit pacea între noi. Într-o zi fidelă în timp ce navigam pe internet am dat peste câteva mărturii despre Dr. DAWN și am simțit imediat nevoia să-i cer ajutor și acum mă bucur că mi-a ieșit totul până la urmă. Soțul meu este acasă acum cu copiii mei și nu a mai fost niciodată atât de multă dragoste și bucurie în casa mea până acum. Dacă aveți probleme similare,

    *Daca vrei sa ramai insarcinata.

    *Dacă vrei să restabilești pacea și fericirea în căsnicia sau relația ta.

    *Dacă vrei să vindeci orice fel de boală.

    *Dacă vrei să oprești ghinionul sau ai nevoie de ritual pentru a prospera.
    Contactați Dr. DAWN, cu siguranță vă va ajuta,
    E-mail: dawnacuna314@gmail.com

    WhatsApp: +2349046229159

    RăspundețiȘtergere
  15. Nu am putut rămâne însărcinată timp de 9 ani după căsătorie,
    Eu și soțul meu am devenit atât de îngrijorați, încât am căutat diferite remedii pentru a rămâne însărcinată un an, până când m-am întâlnit cu doctorul DAWN, care o ajută pe cea mai bună prietenă a mea să rămână însărcinată atunci când nu a putut concepe,
    I-am explicat totul acestui medic și el a promis că mă va ajuta, i-am oferit tot ce mi-a cerut,
    Spre surprinderea mea am ramas insarcinata in 1 luna si 2 saptamani, acum am 2 copii frumosi, totul datorita doctorului DAWN,
    Contactați-l pentru,
    * iubesc magia
    * dacă îți dorești fostul înapoi
    * Opriți divorțul
    * Rupe obsesiile
    * vindecă accidente vasculare cerebrale și orice boli
    * vraja de protectie
    * probleme de infertilitate si sarcina

    WhatsApp: +2349046229159

    E-mail: dawnacuna314@gmail.com

    RăspundețiȘtergere

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Bluehost