23.04.2009

Superstitii

Mierea amestecata cu descantece de dragoste se da pe cap si pe sprancene cu degetul cel mare de la mana dreapta.Precum degetul cel mare este cel mai inalt,cel mai puternic dintre degetele unei maini,asa sa fie privit si cel ce se unge cu aceasta miere descantata.

Cand se ridica mortul din casa, sa se sparga trei oale noi zicandu-se "Cum se sparg oalele,sa se sparga bolile"

La Craciun,se cara funinginea cosului in gradinile de pomi,ca sa faca negura de poame.

In saptamana branzei nu trebuie sa t speli pe cap,ca albesti(la par) de timpuriu.

Cand se duc oameni la judecata,femeile "intorc" painea,pentru ca sa se "intoarca" si judecata;sau iau hainele intoarse pe dos si norocul judecatii se intoarce spre cel ce le poarta astfel.

Cand te intorci din cale,nu-ti merge bine.

Femeia cand se zbate in durerile nasterii,se unge cu untura de iepure.cum sare iepurele,asa sa sara si copilul din ea.

Cand copilul nu poate umbla in picioare,desi a ajuns la varsta cand altii umbla.se zice ca are piedica.Adica vreun duh ii tine picioarele legate.Mama leaga picioarele copilului cu o ata,cu inchipuita legatura a duhului,il aduce pe pragul casei si, descantand,taie cu un cutit sfoara printre glezne.Asta este a dezlega piedica,deci copilul are sa umble acum

11.04.2009

Dezlegari,desfacere de farmece si vraji

Asa cum vrajile si farmecele se fac pentru a interveni pe cai magice in viata,gandurile si dorintele cuiva,silindu-l sau rugandu-l sa actioneze dupa voia altuia,desfacerile reprezinta acea arma magica cu care fiecare este liber sa se apaere de agresiunea exercitata asupra sa in diferite moduri si cu diverse scopuri.
Dezlegarile(desfacerile)sunt parte binecuvantata a magiei,aducatoare de liniste in sufletele tulburate,de echilibru si armonie in desfasurarea nirmala a vietii.
In dezlegarea pentru toate farmecele si vraji exista o insiruire inmarmuritoare a numeroaselor varietati de vraji si farmece,care arata pana unde poate merge o imaginatie perversa manata de rautate si cat de mare este rabdarea pe care o pune in cautarea mijloacelor de razbunare.
Sa nu va fie teama de vraji.Teama este aceea care va face slabi,deschizandu-le calea de a va influenta!
In magia neagra,prin aruncarea in calea victimei a diferite scarnave cu care s-au facut vrajile,se urmareste ingrozirea acesteia si prin frica autosugestionarea in sensul dorit de vrajitor.In astefel de cazuri priviti-le in fata si impotriviti-va lor din toate puterile sufletului,cu incredere ca ajutati de Dumnezeu le puteti invinge.Cand nu te temi de ceva,acel ceva nu iti poate tulbura gandurile si viata,nu-ti poate patrunde in subconstient si nu te poate influenta.
Nelasand sa-ti patrunda in gand teama,indoiala si ura esti puternic in fata fortelor raului.
Adevaratii demoni si cei mai periculosi ii putram in propriul suflet.
Ei sunt gandurile indreptate impotriva altora,care se intorc asupra noastra,iar viata pe care ne-o face este produsul propriilor noastre ganduri.
Dezlegarile se fac dimineata inainte de rasaritul soarelui cand intreaga natura se trezeste in plina frumusete si bucurie la viata,uneori si seara dupa apusul soarelui,niciodata in miez de noapte si nici in zilele de sabatori.
Obiectele folosite la alungarea raului se indeparteaza,oalele de lut se sparg,se ingroapa in spatele casei,fusele se pun pe foc.Numai fierul plugului,sapa sau toporul se pastreaza ca ele nu au preluat raul ci au dar din puterea lor dezlegarii.

09.04.2009

Ritual pentru reusita la examene

Ai nevoie de o icoana a Domnului Nostru Iisus Hristos si de trei lumanari,una rosie,una verde si una alba,pentru ca aceste trei culori sunt cheia ce deschide MEMORIA,parte importanta a oricarei incercari la invatatura.
Pune apoi in piulita un pumn de orez si piseaza-l,apoi picura pe el putina apa,cat sa-l poti omogeniza,pana ajunge de consistenta smantanii.
Pe o coala pe care ai scris materia la care dai examen,fa cu un betisor inmuiat in pasta de orez simbolul suprem al intelepciunii,spirala.
Foaia trebuie asejata in cele trei lumanari.Sufla spre fiecare dintre ele,ca orice influenta malefica sa dispara,apoi aprinde-le pe rand,spunand de fiecare data:

Prin voia lui Iisus Hristos
Fie ca maine sa reusesc la examen.

Ritualul se face in ziua de dinaintea examenului,iara daca examenul dureaza mai multe zile,trebuie repetat la sfarsitul fiecareia dintre ele.

Zodiac floral-Trandafirul

Trandafirul

Persoanele nascute in zilele de:9,18,27

Caracter si destin:Temperamentala si impulsiva,sunteti adesea expusa unor consecinte neplacute ale actelor dumneavoastra.Nu dati inapoi in fata sarcinilor dificile si manifestati un curaj demn de admiratie,curaj ce merge de multe ori in mod firesc pana la a face mari sacrificii si a indura mari privatiuni.Familia si prietenii se pot bizui pe dumneavoastra,caci sunteti ca o leoaica ce-si apara puii atunci cand acestia sunt amenintati.In nici o imprejurare nu se poate trece prea usor peste interesele dumneavoastra vitale si adesea iti veti deranja pe multi prin simtul moral foarte dezvoltat,chiar sever.Veti urmari in viata idealuri mai apropiate sau mai indepartate,carora le veti consacra intreaga dumneavoastra energie.
Recomandarea care vi se poate face este da a fi foarte prevazatoare si atenta la relatia de cuplu,caci ati putea ramane singura pentru totdeauna in cazul in care va veti neglija partenerul...
Dragoste:
Aveti experiente numeroase inca din tinerete,iar prudenta nu e ceea ce va caracterizeaza in aceste imprejurari.Va place mult sa faceti dragoste si sa va daruiti fara retineri,asteptand sa vi se raspunda la fel.
Trasatura definitoare:
Pasiunea.
Compatibilitate cu:Papucul doamnei,macul.
Numere norocoase:9,15,18,24,27,30.
Zile favorabile:marti,joi si vineri.

Zodiacul floral-Floarea soarelui

Floare Soarelui

persoanele nascute in zilele de:1,10,19,28

Caracter si destin:
Sunteti dinamica,expansiva,placuta,iar felul dumneavoastra de a va comporta in societate va confera un anume magnetism in raza caruia vor intra multe persoane.Uneori puteti deveni tiranica cu ceilalti(prin ascutirea la extrem a unui simt al autoritatii ce va este propriu),sau o puteti apuca pe o cale ce nu duce nicaieri,indeosebi in perioada de tinerete.Trebuie de asemenea sa invatati sa va invingeti si alte defecte(daca doriti sa aveti parte de o existenta armonioasa),ca:impulsivitatea si imprudenta,severitatea excesiva,sau nesinceritatea.Va descuracati in cele mai dificile situatii si capacitatea dumneavoastra da a gasi intotdeauna calea spre lumina in astfel de imprejurari va starni admiratia celorlalti.
Dragostea:
Trebuie sa va lasati calauzita de instinct,de aceea ce simtiti,caci e greu de presus ca va apare vreodata cineva care sa va aduca in postura de victima.Aveti experiente numeroase in acest domeniu.Va plac in general persoanele mai slab decat dumneavoastra.
Trasatura definitorie:Generozitatea.
Compatibilitatea cu:Bujorul,albastreaua,orhideea.
Numere norocoase:1,11,16,19,22,25,31
Zi favorabile:Duminica si luni.
Floarea ce reprezinta acest semn evidenteaza nevoia dumneavoastra de stralucire,de a fi in centru atentiei,precum si o anume continuitate a actiunilor de urmarire a unui scop ori ideal(in ciuda unei aparente instabilitati),asemeni florii soarelui ce isi improspateaza florile din lumina si caldura astrului si-l urmareste constant pe tot parcursul zilei.

02.04.2009

Semnificatia cartilor de tarot in privinta sanselor de castig la loto

Semnificatia cartilor de tarot in privinta sanselor de castig la loto
Sistemul de ghicit cu ajutorul Tarotului este foarte putin cunoscute,desi specialisti s-au pus in unanimitate de acord asupra faptului ca el reprezinta un adevarat rezumat al stiintei oculte antice.
Cele 78 de carti ale sale ne permit sa cunoastem cu cea mai mare acuratete legea dupa care evolueaza evenimentele.La prima vedere,desenele de pe cele 78 de cartonase uimesc pe oricine;sunt amuzante si, cu siguranta,putin curioase.De-abia mai tarziu,cand depasim faza initiatica,intelegem ca ne aflam in fata unei chei a destinului uman,un monument de gandire in spatele caruia se ascunde fara indoiala o adevarata magie.

Atentie!!
Cartile se considera DREPTE daca denumirea inscrisa pe ele se afla in pozitie normala pentru citit;INTOARSE sunt daca figurile reprezentate sunt cu capul in jos.

Nebunul--Drept--o zapaceala de moment va distruge planurile.
--Intors--nu mai fiti atat de neincrezator,aveti toate sansele

Magul--Drept--schimbare sigura a situatiei pe plan financiar,mergeti drept la tinta.
--Intors--vi se pun obstacole,ar fi mai bine sa renuntati de aceasta data.

Marea Preoteasa--Dreapta--O femeie va barfeste,nu are incredere in reusita dvs.
--Intoarsa--Nu reusiti din cauza necazurilor provocate de o femeie

Stapana--Dreapta--Fecunditate si fericire in camin datorata reusita incercarii
--Intoarsa--o dezbinare trecatoare provocata de invidia celorlalti fata de succesul dvs.

Stapanul--Drept--Barbatul,forta si succesul care va asteapta.
--Intors--temeti-va de intrigile ce se tes in spatele dvs.

Marele Preot--Drept--fiti increzatori,veti reusi in ceea ce va propuneti.
--Intors--mare dezamagire.

Indragostitii--Drept--va aflati la o rascruce si trebuie sa cumpaniti bine directia pe care trebuie sa mergeti.
--Intors--ruptura unei legaturi din cauza banilor.

Faetonul--Drept--va veti bucura de mari onoruri.
--Intors--mici dispute cu partenerul de viata.

Puterea--Dreapta--reusita prin perseverenta.
--Intoarsa--va faceti griji din cauza banilor,dar nu trebuie sa va temeti,caci veti reusi.

Pustnicul--Drept--Cineva cauta sa va faca rau si sa va impiedice sa treceti la actiune.
--Intors--beneficiati de ajutorul prietenilor in ceea ce va doriti.

Roata destinului--Dreapta--Cea mai buna lama,semn cert al norocului.
--Intoarsa--veti reusi dar cu intarziere.

Dreptatea--Dreapta--Totul va reusi.
--Intoarsa--nu actionati fara a cere sfaturi.

Spanzuratul--Dreapta--V-ati sacrificat prea mult si cei din jur nu si-au dat seama.
--Intoarsa--e nevoie sa acordati mai multa atentie propriilor dvs.nevoi.

Moartea--Dreapta sau Intoarsa--semn rau.Nu intreprindeti nimic pe moment.

Cumpatarea--Dreapta--Semn bun,reusita si castig financiar
--Intoarsa--sunteti prea superficaial si asta s-ar putea sa va intarzie succesul.

Diavolul--Drept sau Intors--o tentatie malefica,asteptati sa treaca,sa nu actionati imediat.

Turnul--Drept--accident,esuarea planurilor,un necaz neasteptat.
--Intors--evenimente surprinzatoare si bune si rele,amestecate.

Steaua--Dreapta--trebuie sa va amanati cu o saptamana planurile.
--Intoarsa--semn al rezultatelor favorabile.

Luna--Deapta--calea pe care ati ales-o nu va duce direct spre tel,ci ocoleste.
--Intoarsa--nu riscati prea mult.

Soarele--Semn foarte bun al succesului.
--Intors--fiti fara grija,sperantele vi se implinesc.

Justitia--Dreapta--reusita aleasa in fata hainei de stat.
--Intoarsa--calculati bine care va sunt sansele si mergeti la sigur.

Lumea--Dreapta--Nu trebuie sa va teemeti de esec,aveti mari sanse sa castigati.
--Intoarsa--dificultati de invins

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Bluehost