31.03.2009

Horoscop european Leul

Leul (23 iulie-22 august)

Semn de foc,fix(stabilitate),masculin(extrovertit),dominat de Soare.
Piatra pretioasa:rubinul
Zi norocoasa:vineri
Numere norocoase: 5 si 8
Culoare:nuante de lavanda
Metal:aurul

Acest semn simbolizeaza implinirea,apogeul dezvoltarii lumii vegetale,iar pe plan uman reprezinta parintele,regele,presedintele-in diferite domenii.
Leul are ca trasaturi definitori dorinta de a conduce si cea de a reusi in viata.In acest scop dezvolta multa energie,dispunand intotdeauna de vointa necesara pentru a-si urmari interesele pana la capat.Este o personalitate impunatoare,stralucitoare(ca si astrul de care e patronat) si ii place enorm sa fie admirata,adulata chiar;in aceasta idee va face tot ce depinde de el ca sa epateze,sa fie in centrul atentiei in colectivitatile in care munceste si traieste.Este un lider natural,rolul de conducator e parca inventat pentru el si nimeni altcineva din zodiac nu va avea o mai mare satisfactie in a se instala in varful ierarhiei.Ii plac laudele(chiar si cand devin lingusiri jenante); nu va lasa insa sa se vada acest lucru,partial pentru ca socoteste ca i se cuvin pe drept, dar si pentru ca nu vrea sa-si descurajeze susrsa de "periute".Este foarte mandru si are o fire nobila,ce nu poate intelege meschinariile anumitor semeni pe care ii evita sistematic.Uneori e de o generozitate nebuna,iar cei din jurul sau il vor admira pentru darnicia lui princiara ce pare atat de naturala

24.03.2009

Influentele planetelor asupra oamenilor

1. JUPITER

Influenta pozitiva a lui Jupiter se manifesta prin trasaturi ca:sinceritate,generozitate si simtul justitiei.Nativul va fi de asemenea caritabil si va avea mult noroc in viata,bogatie si glorie,precum si o ascensiune rapida in ierarhia sociala.
Influenta negativa ii poate face pe supusii lui Jupiter vicleni,fatarnici,hoti si viciosi.Vor fi in plus lacomi si sclavi ai placerilor,ruinandu-si sanatatea sau ajungand in cel mai bun caz la obezitate.

2. LUNA

Isi face simtita prezenta prin schimbarea starii sufletesti a supusului in functie de fazele ei.Acesta este sensibil,iritabil,susceptibil,traverseaza lungi perioade de reverie si de contemplare.Se manifesta deci ca un "lunatic".In ceea ce priveste defectele,in masura in care le are,este mincinos,egosit,lenes,deosebit de irascibil si e posibil sa cada in patima betiei.Luna actioneaza asupra factorilor de fertilitate si regleaza dinamica comportamentului nativului.

3. MARTE

Planeta denumita dupa zeul razboiului la romani confera energie,virilitate,spirit ofensiv si rezistenta,calitati care vor transpare in comportamentul uman prin adoptarea unor decizii temerare,prin gesturi si miscari rapide,voluntarism.Aceste trasaturi vor putea fi utilizate pozitiv,in folosul semenilor,sau se vor transforma in defecte,in cazul unei conjucturi astrologice nefavorabile.Dintre "pacate",mentionam mania necontrolata,distructivitatea,senzualismul excesiv,carierismul.

4. MERCUR

Aduce in prim-plan caracteristici ca: indrazneala,spiritul de initiativa,simtul practic.Cei aflati sub stapanirea lui Mercur vor fi foarte buni negustori,siplomati,avocati,medici sau aventurieri.Favorizeaza ocupatiile intelectuale si deci activitatea in domenii precum: filosofie,arta,stiinta.Sunt de regula foarte muncitori,plini de idei si de idealuri foarte generoase.In variantele negative mercurienii,ajung hoti,escroci,falsificatori,avari,ipocriti,

5. NEPTUN

Confera spirit creator,idealuri inalte si aptitudini deosevite pentru domeniile artisitice.De asemenea un elan irezistibil catre descoperirea cauzalitatilor lumii inconjuratoare,catre cunoastere in general.Adeseori printre nativi intalnim adevarati sfinti,ce-si cultiva tendinta naturala de abandonare a bunurilor terestre si de disciplinare coroporala si spirituala.Neptun favorizeaza ocultismul,misterul,dar si sarlatania,minciuna,lipsa de scrupule,intriga.

6. SATURN

Saturnienii sunt foarte inteligenti si au dat omenirii mari ganditori,preocupati in cea mai mare masura de munca lor.Exista in spiritul imprimat de aceasta planeta o mare doza de tenacitatate,de rezistenta la imprejurarile externe nefavorabile si de o mare dorinta de a invinge.Adeseori se sacrifica pentru semenii lor, ori pentru idealurile in numele carora actioneaza.Sunt foarte muncitori si in timp vor ajunge catre o implinire deplina pe toate planurile.
Defectele eventuale provin din imaginea degradata a tuturor calitatilor enumerate mai sus.

7. SOARELE

Astrul vietii circumscrie caracteristici precum ambitia,hotararea,dorinta de actiune,bunavointa,vointa de a conduce,generozitatea.Nativul este inclinat catre creativitate (in arte sau stiinta), are un spirit deschis si sincer si dovedeste entuziasm in orice imprejurari.Toate pot aluneca insa spre autoritarism,ambitii megalomanice,ingamfare nelimitata,cruzime,violenta si nestapanire.

8. URANUS

Cei influentati de aceasta planeta au o personalitate puternica,definita prin gustul pentru calatorii,spiritul aventuros si actiunile riscante pe care le intreprind.Ei pot fi foarte joviali si comunicativi,ori inchisi in ei si opaci.Oricum s-ar manifesta,actele lor sunt adesea putini stranii:in orice caz poarta o amprenta distincta de originalitate.Au un mare grad de imprevizibilitate,pe cei negativi ii vom recunoaste dupa felul lor violent de a fi,imprudent,sfidand orice forma de organizare si mergand furtunos inainte fara sa se gandeasca la consecinte.
Uranus favorizeaza la maximum domeniul cuceririlor de varf ale stiintei.

9. VENUS

Aceasta este planeta ce si-a capatat numele dupa zeita iubirii si a frumusetii,dar si a bucuriei de a trai, a armoniei si a gratiei.
Nativii venusieni evolueaza in sens pozitiv pe aceste coordonate,fiind voluptosi,simpatici,milosi,generosi si incantatori.Au inclinatii artistice(pictura,muzica,etc) si sunt foarte sociabil.Venus favorizeaza in cel mai inalt grad feminitatea,conferind deci mai mult farmec femeilor.In variantele negative ale influentei planetei,nativii vor fi exasperant de incapatanati,desfranati,imprastiati si orgoliosi.

18.03.2009

Dictionarul viselor legate de cifrele castigatoare la loto

Exista anumite lucruri ce ne apar in vise si care poarta incarcatura magica a unor numere sau numai a unui numar care va iesi castigator la loto.
Nu ezitati deci sa jucati aceste numere.
Sfatul meu este sa va notati in fiecare dimineata ceea ce visati,iar apoi sa consulatati dictionarul.Veti elimina astfel riscul de a uita un astfel de vis.

A.
abator-3,15
adolescent-12,27
avion-11,22
afront-6,19
albine-39
animale in turma-3,5,24
aplauze-38,8
armata-25,16,5
aripi-29,36

B.
bal-15,12,39
balcon-23
balon-34,49
betie-5,22
bicicleta-28,11
botez-4,6,29
buze-18

C.
caise-21,14
cal alb-17,29,3
caprioara-24,19
cioban-21,13
clopot-48,19
cruce-48,39,12

D.
decoratie-17,6,43
degetar-37,15
drapel-42,31,36
dus-21

E.
elefant-24,46,5
epoleti-28,34
evantai-12

F.
familie-1,16
far aprins-23
fecioara-48,13
furnica-15
fus-13,46,18

G.
gaina grasa-46,28
gheata-19,23
ghimpe-12,23
gradina cu flori-21

Cum sa aleg numerele norocoase la loto

Cum sa aleg numerele norocoase la loto
Adresa dumneavoastra si ziua de nastere sunt in egala masura alcatuite si din cifre ce intr-o anume combinatie va apartin si poarta o anumita vibratie.In fapt,o combinatie rezultata din numarul casei in care locuiti si ziua de nastere este cea mai des intalnita pe panourile de castig de la orice agentie loto.
Puteti afla care este combinatia dvs. proprie care va poarta noroc intr-un timp foarte scurt.Asezati-va la masa,intro incapere linistita,unde sa nu fiti deranjat de nimeni.Pe o coala alba,neliniata,scrieti numarul casei dvs., sau numarul,sa zicem blocului in care locuiti(daca acesta are si o litera,sa zicem ca locuiti in blocul M 17,luati in calcul numai 17).
Sa zicem ca locuiti la nr.127 al strazii,in blocul 17.Reduceti numarul format din trei cifre la un numar cu doua,adunand cifrele care-l compun,in exemplu nostru 127= 1 +2 + 7 =10.Astfel,10 este primul numar norocos,iar 17,numarul blocului-cel de-al doilea al combinatiei cautate.
Daca insa locuiti,sa zicem intr-o casa,pe strada Armoniei nr.3, adunati cifra 3 cu numarul literelor ce compun numele strazii.Astfel,Armoniei are 8 litere;adunati 3 cu 8 si ati obtinut 11.Puteti fiti sigur ca este un numar care va poarta noroc.In cazul in care locuiti la casa,al doilea numar norocos il constituie numarul ferstrelor indreptate spre sud si est.
Daca locuiti la bloc,iar strada nu are un numar pentru blocul respectiv,adunati nr.blocului(sa zicem ca locuiti in blocul 23,luati in calcul 23) cu numarul apartamentului in care locuiti,sa presupunem 41.
23+41=64.Daca vreti sa castigati la Noroc,puteti juca 64.Daca insa va hotarati pentru 6 din 49,reduceti numarul norocos 64 prin adunarea cifrelor ce il compun si jucati 6+4=10
Puteti combina insa numarul casei,al blocului sau al apartamentului dvs. cu numerele zilei dvs. de nastere.Sa zicem ca v-ati nascut in 17 martie 1956.Martie este a 3-a luna a anului.Unul dintre numerele castigatoare pentru dumneavoastra va fi cel rezultat din adunarea zilei cu cifra lunii,adica 17+3=20.Inca un numar norocos pentru dumneavoastra este cel rezultat din adunarea cifrelor ce compun anul,respectiv 1+9+5+6=21.
Atentie!
Daca aveti nevoie de o combinatie de 6 numere,nu folositi mai mult de trei dintre cele aflate prin calculul cifrelor ce compun adresa si ziua dvs. de nastere.Adica,daca locuiti in blocul 23,la apartamentul 41 si v-ati nascut la 17 martie 1956,folositi doar 64,20 si 21.
Celalalte trei numere de care aveti nevoie trebuie sa va fie "dictate" de subconstient.

Articole similare:

Numerele din vise si castigul la loto
Dictionarul viselor legate de cifrele castigatoare la loto

09.03.2009

Numerele din vise si castigul la loto

Este incredibil cat de mult ne influenteaza viitorul cifrele ce ne apar in vise.Unele dintre ele poarta o magica putere norocoasa si pot fi jucate la loto fie de sine statatoare,fie in combinatii.
Astfel,daca va apar in vise puteti juca urmatoarele cifre:

3 -Simbolul unui castig nesperat care va va permite sa va distrati in cel mai scurt timp asa cum v-ati dorit

5 -Castig financiar urmat de calatorie;este posibil ca sansele de castig la loto sa fie dublate de castigarea unui concurs sau a unei tombole cu premii in bani si excursii


6 -Veti castiga suficient pentru a va putea permite sa va cumparati o noua locuinta;puteti juca,daca visati si la concursurile de tipul loz in plic cu castiguri in apartamente.

8 -Siguranta castigului,schimbarea statutului social si profesional datorita banilor ce se inmultesc.Castigul este nesperat de mare;jucati cifra 8 cat se poate de repede.


Sub nici o forma NU JUCATI urmatoarele cifre,daca le-ati visat chiar inainte de a merge sa completati formularul de joc:

1 -Veti rata castigul la milimetru din cauza acestei cifre,iar toata truda dumneavoastra pentru a face celelalte combinatii se va dovedi a fi fost zadarnica de data aceasta.

2 -Trebuie sa mai aveti rabdare;momentul nu este favorabil marelui castig.

4 -Aveti nevoie de mai multa organizarea mintii,de incredere si de exercitiu pentru a castiga.

7 -Este cifra fatalitatii,care va blocheaza norocul.

9 -Pasii facuti pana acum au fost gresiti;trebuie s-o luati de la capat pentru a castiga.


Daca in vise va apare insa un numar mai mare de 22(numarul arcanelor majore din Tarot),el trebuie redus dupa metoda ocultista obisnuita,adunand cifrele ce-l compun.De exemplu,daca visati,sa zicem numarul 1489,reduceti-l astfel 1+4+8+9=22;2+2=4;4 este o cifra nefavorabila,nu o jucati

08.03.2009

Cum sa castig la loto

Cum sa castig la loto
Prima metoda:

Cumparati zece pachete de carti de joc.Alegeti numai asii,iar celelalte carti le aruncati.Nu ezitati cu gandul ca daca tot ati dat bani pe ele,mai bine sa le pastrati ca o sa le folositi mai tarziu.Cu ajutorul asilor o sa castigati suficient cat sa va cumparati,daca doriti,o mie de pachete de carti de joc.Aruncati deci restul cartilor si pastrati asii.Amestecati-i bine.
Incepand din ziua urmatoare,alegeti in fiecare dimineata,inainte de a iesi pe usa,cate un as din gramada si purtati-l la dumneavoastra oriunde ati merge;seara,cand ajungeti acasa,aruncati-l.Pana sa terminati cartile,veti constata cu siguranta ca norocul vi s-a schimbat si ca Destinul lucreaza in avantajul dumneavoastra.
Nu va indoiti de asta;asii simbolizeaza norocul si ideea de a avea "carti bune" in viata.


A doua metoda:

Exact cu o zi inainte de a merge sa depuneti biletul la agentia loto,sa asezati pe podea,in mijlocul camerei dvs. preferate,cateva bancnote si monede de valori diferite.Construiti deasupra lor o piramida din patru carti de joc,preferabil asii dintr-un pachet.Priviti tinta aceasta "piramida" vreme de trei minute,imaginandu-va ca ati incasat deja banii ce vi se cuvin in calitate de castigator al tragerii cu pricina.Tintiti cea mai mare suma posibila,eventual intregu fond de castiguri si privind neincetat piramida din carti de joc faceti planuri cum veti cheltui banii.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Bluehost